LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Vandenis
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-12-28
VANDENIS (01.21-02.19)

Vandenio ženklo žmonės turi išreikštą laisvės ir nepriklausomybės siekimą. Jie yra individualistai ir turi poreikį išsiskirti iš daugumos. Retkarčiais tai juos paverčia ekscentrikais, snobais ir maištininkais. Vandeniai yra draugiški ir jiems nieko nėra svarbesnio kaip draugų ratas ar grupė bendraminčių. Vandeniai mėgsta permainas, ir nieko taip nepakenčia kaip rutinos ir senienų. Jie yra idealistai, visuomet turi idėjų ir planų, kaip ką nors padaryti geriau. Tiesa, idėjų įgyvendinimas ne jų jėgoms, nes dažnai į galvą šauna jau naujos idėjos, kol dar senosios nebuvo įgyvendintos. Jie tvirtai laikosi savo nuomonės ir yra sunkiai perkalbami. Vandenių galima sutikti visose srityse, kur jie gali savarankiškai dirbti ar reikalingi improvizacijos sugebėjimai.

Vandenis meilėje

Daugelį Vandenių gali labiau dominti partnerio protas nei intymūs santykiai su juo, tačiau tuo nenorima pasakyti, kad jiems nereikalingi seksualiniai santykiai. Tiksliau sakant, jie objektyviai vertina meilę: pirma protu analizuojama įdomi patirtis ir tik vėliau pasiduodama jausmams. Draugystė ir vienas kito atitikimas Vandeniams svarbiausias dalykas partnerystėje. Progresuojantys, plačių pažiūrų Vandeniai atviri ir nesuvaržyti. Pavydas nėra ta savybė, kuri juos apibūdina. Į savo partnerį jie neturi savininkiško požiūrio ir taip pat nepripažįsta priklausantys kitiems. Asmuo, kuris yra ekscentriškas, nepriklausomas ir neprisirišantis, Vandeniui būtų idealus partneris.

  • Kaip suvilioti Vandenio vyrą: Vandenis yra sąmojingas, nepriklausomas ir visada užsiėmęs kokia nors veikla. Jį paprasta suvilioti, tačiau sunku išlaikyti. Jo negalima atitolinti nuo draugų ir būtina palikti jam reikalingos laisvės. Jis mėgsta prabangą, yra imlus naujienoms ir visuomet įneša pakilimą į santykius. Patarimas: visada renkitės madingai.
  • Kaip suvilioti Vandenio moterį: ji simpatiška, atvira, madinga, smalsi ir palyginti draugiška. Domisi kultūra ir mielai keliauja. Ji visuomet pasiruošusi padėti artimiesiems ar išbandyti naujus dalykus. Į porą jai tinkantis vyras turi būti sąmojingas, tolerantiškas ir išsilavinęs. Ji nuostabi, tačiau jos negalite uždaryti tarp keturių sienų, kadangi ji yra laisva moteris. Patarimas: dovanokite jai gėles...ji mėgsta jas!!!

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Aerobika (3)    Arbata (10)    Naujieji metai (12)    Bitė (5)    Pirmoji meilė (3)    Bendruomenės (158)    Homeopatija (5)    Helouvynas (7)    Burtai (8)    Kalėdos (12)    Drabužiai (41)    Kalbos kultūra (39)    Nacionaldarbininkų Sąjūdis (2)    Advokatai (10)    Žydai (32)    Spausdintuvai (12)    Vaistai (15)    Kanapės (15)    Ekologinis ūkis (2)    Transportas (125)    Kelionių įspūdžiai (26)    Seimo Pirmininkas (2)    Menas būti kartu (2)    Grožio salonai (6)    Linux/Unix (34)    Vėlinės (5)    Astrologija (27)    Internetas (184)    Britų trumpaplaukės katės (2)    Neištikimybė (2)    Vynas (16)    Gimimo diena (3)    Z.Jurgelevičiaus rubrika (23)    Programavimas (20)    Šunų veislės (52)    Pavydas (5)    Žvejyba (30)    Leo LT (12)    Mokyklos (22)    Juvelyriniai dirbiniai (2)    Rasizmas ir ksenofobija (9)    Kazimiera Prunskienė (13)    Žiniasklaida (108)    EBSW (40)    Valdas Adamkus (11)    Kompiuterio ergonomika (8)    Kovo 11 (4)    Skorpionas (7)    Liemenėlės (3)    KGB (35)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!