LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Vandenis
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-12-28
Vandenis. Horoskopas 2007-iems metams
2007 metai užbaigs daugiametį transformacijos ciklą. 2006 gruodis atnešė pasikeitimų į visas Vandenio gyvenimo sritis ir į naujus metus jie įžengs atsinaujinę, pakylėti, pilni kūrybinių jėgų. Vandenių laukia socialinės krypties pasikeitimas, jūs galite tapti naujo tipo politiku ar ideologu, galite tapti didelio kolektyvo vadovu ir gauti pajamų iš darbo asociacijose. Vandeniai gali susilaukti labai įtakingo asmens globą arba autoritetingų draugų pagalbą. Atsiras galimybė uždirbti nauiju, neįprastu būdu. Žinoma, kol tęsiasi Saturno ir Neptūno priešprieša jūsų ženkle, sunkumų išvengti nepavyks, bet jie lies daugiausiai asmeninį Vandenių gyvenimą.

2006 lapkritį-gruodį jau įvyko kažkokie palankūs pasikeitimai jūsų karjeroje ir 2007 metais jums belieka laikytis pasirinkto kurso, puoselėti ir vystyti numatytus planus. Kovas ir lapkritis – geriausias laikas naujų pelningų kontraktų pasirtašymui. Tuo metu atsiras galimybė perdaryti visus reikalus iružbaigtim kas dar velkasi iš paskos – entuziazmo ir energijos pakaks viskam. Rimti sunkumai gali iškilti rugpjūčio pabaigoje, esant Marso ir Jupiterio priešpriešai.

Ameniniame gyvenime 2007-ieji – pergalių, pasiekimų ir, deja, neįveikiamų kliūčių metai. Iš vienos pusės, net santūriausi Vandeniai aktyviai užkariauja savo meilės objekto dėmesį, mitriai asistuoja ir tampa gundantys, kadangi turi savyje aistros ir optimizmo užtaisą. Iš kitos pusės, Marso ir Jupiterio konfliktas suteikia Vandeniams nebūdingą jiems grubumą, nesantūrumą, nekantrumą, polinkį neapgalvotiems poelgiams.

Tačiau jau rudenį viskas stos į savo vietas ir jūs suprasite, kad jūsų partneris yra seniai pasirengęs pasiūlyti jums būtent tai, ko jūs norite – priimti siūlomą ranką ir širdį arba kuriam laikui palikti jus ramybėje ir duoti galimybę susigaudyti savo jausmuose.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Labradoras (2)    Parapsichologija (22)    Spauda (3)    Grybų patiekalai (6)    Mokslai (1219)    „Lietuvos” kino teatras (13)    Žvaigždės (19)    Atmintis (4)    Vaiko sveikata (8)    Kompiuterio ergonomika (8)    Intel (6)    Smurtas mokyklose (10)    Pankiškos muzikos grupės (15)    Šachmatai (11)    Lietuva (2)    Viešnia iš ateities (2)    Siemens (6)    Bučiniai (31)    Stalo žaidimai (7)    Lotynų kalba (11)    Filmai (91)    Kitos šventės (7)    Monitoriai (11)    Firmos (12)    Foje (3)    Kriptografija (3)    Sveikata (313)    Šaulys (7)    Gyvūnai (174)    Aviacija (38)    Breakdance (4)    Katės (33)    Z.Jurgelevičiaus rubrika (23)    Fizika (11)    Pankai (6)    Ožiaragis (7)    Atviras kodas (23)    Meino meškėnas (2)    Sportas (8)    Skorpionas (7)    Grybai (3)    Biologija (222)    Politikai (183)    Budizmas (73)    Vilius Navickas (2)    Policija (2)    Egzorcizmas (11)    Ginklai (22)    Drakonai (36)    Stomatologija (6)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!