LT   EN   RU  
2024 m. kovo 28 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Žuvys
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-12-27
Medicininis – astrologinis horoskopas: Žuvys
Nepiktnaudžiaukite darbo terapija, antraip net ir būdamas sveikas (o labai linkęs įsikalbėti nebūtus dalykus) galite atsidurti ligoninėje. Stiprinkite imunitetą dienos ir mitybos rėžimu. Naudingos jūros gėrybės – jūros kopūstai, midijos, krevetės it t.t. Iš mikroelementų – fosforas, geležis. Patartina avėti patogią avalynę ir masažuoti pėdas. Laisvalaikį skirkite poilsiui ir miegui. Miegoti Jums ypač sveika, bet... saikingai.

Žuvyse Saulė baigia savo kasmetinę kelionę eklipse. Todėl, kaip taisyklė, šis ženklas laikomas pačiu silpniausiu ir po juo gimę žmonės nėra apdovanoti pakankama gyvybine ir fizine energija. Sveikatos problemos susijusios, greičiausiai, su emocine būkle, o ne su mikrobų ar virusų veikla. Žuvų ženklas yra atsakingas už pėdas, skrandį bei žarnyną, kūno “vandenis”, taip pat limfinę sistemą. Žuvų ligas sunku diagnozuoti, nors šio ženklo žmonėms charakteringi navikai, grybeliniai susirgimai, silpnumas, kojų tirpimas, konjuktivitas. Žuvims būdinga greitai priprasti prie kokio nors preparato, todėl rekomenduojama periodiškai keisti vaistus. Sveikatai pavojingas alkoholis, narkotikai, pataikavimas savo silpnybėms, įtarumas. Reikia vystyti valios jėgą, geranoriškumą, išmintį ir į gyvenimą žvelgti praktiškiau.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Mistika (9)    Laikrodžiai (3)    Projektavimas (7)    Filatelija (11)    Žemės grobstymai (50)    Britų trumpaplaukės katės (2)    Skandalai (476)    Specialiosios tarnybos (36)    Žemės ūkis (33)    Moterims (34)    Domenai (11)    Katarai (2)    Pavydas (5)    Sel (10)    Šv. Valentino diena (11)    Joga (56)    Kelionių organizatoriai (6)    Šaulys (7)    Lengvosios muzikos grupės (27)    Netolerancija (6)    Akvariumai (58)    Interneto komentarai (2)    Artūras Zuokas (41)    Prezidento rinkimai (6)    LICS (17)    Kultūra (749)    Avalynė (7)    Grybai (3)    Šunų veislės (52)    P2P tinklai (2)    Naršyklės (7)    Roko muzikos grupės (10)    Anželikos Cholinos šokio teatras (11)    Šatrija (4)    Rinkimai (23)    Informaciniai karai (11)    Avinas (7)    Kokainas (6)    Moters diena (4)    Metalistai (8)    Advokatai (10)    Elektronika (8)    IT parodos (10)    Kazino (10)    Žiniasklaida (108)    Medžioklė (63)    Psichologija (89)    Hip hop dance (4)    Drakonai (36)    Fizika (11)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!