LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Kampas
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2007-04-26
Alternetatyvaus roko grupė "KAMPAS"

Mes esame alternetatyvaus roko grupė "KAMPAS" Tvirtai susiėjo 1995 m. Tai ko gero ir buvo tikroji grupės "CORNER", vėliau "KAMPAS" pradžia. Grupės nariai dažnai (praktiškai 99%) repetuoja Traku Vokėj , ten pat gimsta jų nauji kūriniai.

Grupė dalyvavo daugelyje renginių, įskaitant didesnius - Druskininkų dienos 2001 (Druskininkai), Durys 2001,2002 (Vilniuje), Gyvas Sodas (Kaune), Nida99 (Nida), FiDi98,99,2000, "Blogiukai" (Vilniuje), Vasaros Maratonas 98, RokMergė (Ukmergė) ir ttt. bet vis dėlto taip iki šiol ir neįsitvirtino didžiojoje scenoje, o tai skatina juos kurti kažką naujo ir originalaus. Originalumas- jų kredo.

Grupės muzikinis stilius ...hmm... sunkus klausimas ..na grupė siekia sukurti muzika, kurioje atrastu sąskambį tiek aštrus rokas ,tiek ir šokiu muzika. Visa ta "viralą" jie nori paskaninti nuostabiu merginos balsu. Beje, mergina reikalinga, kad grupės įvaizdis įgautu harmonijos, nes kolkas grupę sudaro vieni vaikinai.

Grupės įvaizdis...nepastovus kaip grupės kūryba, kaip ir pati mūsų visuomenė. Ka galime pasakyti atvirai - tai, kad jis iki galo nesusiformavo, nes grupės nariai dažnai keičiasi. Bet mano manymu, muzikos stilius turėtų sakyti bent jau kažką ir apie grupės įvaizdi. Jis naujoviškas ir originalus , o kadangi nėra nieko amžino, tai ir nepastovus 100%. Mada diktuoja savo...

"Undergroundas" 1995-1998 metais grupė mėgo groti roką. Dažnai buvo grojama Vilniaus "Bombiake". Pasak pačių grupės narių, tai buvo gretimas vieškelis..Grupė nusprendė, kad norint iškopti i aukštumas, neužteks groti gražiai ir bet ko. Jie suprato, jog reikia sekti mada, taip pat, grupei reikalingas įvaizdis ir gera reklama. Taigi šis tinklalapis yra jų įvaizdzio ir išraiskos būdu sukurta šiokia tokia reklama...Šiame tinklalapyje įmanoma išgirsti ir įvertinti tai, ką aš minėjau...Taigi ...Sekmės!

Nuoširdziai Jūsų grupės kritikas LAUMŽIRGIS

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Naršyklės (7)    Vandenis (7)    Drakonai (36)    Kandidatai į prezidentus (5)    Lietuva (2)    Kūdikio maitinimas (3)    Šunų veislės (52)    Filologija (2)    P2P tinklai (2)    Opijatai (13)    Picerijos (4)    Džiaugsmas (2)    Windows (7)    Raganos (12)    Sony Ericcson (40)    Siamo katės (2)    Dailė (34)    Tamplieriai (7)    Menas būti kartu (2)    Moters diena (4)    Avinas (7)    Sel (10)    Motociklai (12)    Transportas (125)    Kitos šventės (7)    Poetai (11)    Filatelija (11)    Lengvosios muzikos grupės (27)    Mistika (9)    Liemenėlės (3)    Kelionių organizatoriai (6)    Apatinis trikotažas (17)    Kino kritika (10)    Viskis (8)    Chemija (5)    Saugus internetas (11)    „Lietuvos” kino teatras (13)    Energetika (13)    Garso sistemos (15)    Homeopatija (5)    Grupės (81)    Panayiotis Zavosas (2)    Fantastika (21)    Anželikos Cholinos šokio teatras (11)    Biologija (222)    Kanapės (15)    Kovo 11 (4)    Valstiečių sąjunga (2)    Namų vaizdo technika (2)    Pagonybė (3)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!