LT   EN   RU  
2024 m. kovo 28 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Kompiuteriai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-08-03
Kompiuterių specialistų konsultacijos pradedamos teikti ir telefonu
Informacijos telefonu ir kontaktų centrų paslaugų lyderė šalyje bendrovė "Lintel" trumpuoju numeriu 1518 pradeda teikti profesionalias konsultacijas darbo asmeniniu kompiuteriu ir interneto klausimais. Tai pirmoji tokio pobūdžio paslauga Lietuvos rinkoje. Fiksuotojo ir mobiliojo ryšio vartotojai reikiamas konsultacijas galės gauti nedelsiant- visą parą, be poilsio dienų. Kompiuterių ir interneto vartotojai nuo šiol technines problemas gali išspręsti nekviesdami specialisto į namus.

Bendrovės kompiuterių specialistai patars elektroninio pašto, didelės apimties byloms persisiųsti naudojamų FTP ir P2P programų, taip pat interneto naršyklių, "Skype", antivirusinių ir anti-spyware, "MS Office" paketo programų "Word" ir "Excel", periferinių įrenginių diegimo bei naudojimo klausimais.

"Mes ir anksčiau sulaukdavome kompiuterių ir interneto vartotojų užklausų su prašymais padėti išspręsti kilusius sunkumus. Paaiškėjo, kad dažniausiai vartotojų darbą trikdo palyginti nesudėtingos problemos, kurioms išspręsti žmonėms tiesiog trūksta darbo kompiuteriu įgūdžių", – teigė Daiva Urbanavičienė, UAB "Lintel" generalinė direktorė.

Pasak jos, dalis vartotojų tiesiog nežino, kaip tinkamai nustatyti asmeninio kompiuterio operacinės sistemos, interneto naršyklės, elektroninio pašto ar kitų taikomųjų programų parametrus, prašo patarimų, kokią geriau naudoti antivirusinę programą, kaip prisijungti ir įsidiegti spausdintuvą ar skaitmeninį fotoaparatą.

Prieš pradėdama teikti naują paslaugą, UAB "Lintel" nuo metų pradžios vykdė bandomąjį projektą. "Rezultatai pranoko mūsų lūkesčius: į mus kreipėsi per 1,5 tūkst. vartotojų kiekvieną mėnesį,"– nurodė ji.

Bendrovė planuoja, kad naująja paslauga daugiausia naudosis privatūs vartotojai ir tos įmonės, kuriose nėra informacinių sistemų specialisto. "Tai itin greitas, patogus ir pakankamai pigus būdas nedelsiant gauti profesionalią pagalbą. Be to, siekiame, kad net ir pradedantys kompiuterių vartotojai išgirstų aiškius, paprastus ir suprantamus patarimus, kuriuos vėliau patys galės pritaikyti savarankiškai", – teigia Daiva Urbanavičienė, UAB "Lintel" generalinė direktorė.

Trumpuoju numeriu skambinti galės visų telekomunikacinių tinklų abonentai – ir fiksuotojo, ir mobiliojo ryšio. Konsultacijų minutės kaina TEO ryšio tinkle kainuos 2 Lt, mobiliojo ryšio operatorių tinkluose – 3 Lt.

UAB "Lintel" yra antrinė TEO LT, AB įmonė valdanti didžiausią pagal verslo apimtis ir moderniausią pagal technologijas bei vadybą skambučių valdymo centrą Lietuvoje.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Aukštasis mokslas (13)    Kailiniai (15)    Meninė gimnastika (14)    Dektinė (2)    Krikščionybė (135)    Technologijos (1819)    Pirmoji meilė (3)    Romas Kalanta (4)    Augalai (8)    KGB (35)    Seimo Pirmininkas (2)    Modemai (8)    Žirgų sportas (4)    Auklėjimas (7)    Likeris (2)    Maxima (10)    Vėlinės (5)    Elektroninės šiukšlės (10)    Nokia (24)    Paukščiai (5)    Paukščių gripas (21)    SSL sertifikatai (6)    Švietimas (1281)    Pedagogika (21)    Mokyklos (22)    Parapsichologija (22)    Susitaikymas (9)    Jautis (7)    Šventės (117)    Vox Populi (14)    Skamp (16)    Partizanai (12)    Civilinė sauga (7)    Bučiniai (31)    Akvariumai (58)    Dvarai (36)    Aikido (14)    Opel (4)    Kaimo turizmas (5)    Savivaldybių rinkimai 2007 (9)    Renginiai (31)    Kompiuterių virusai (52)    Poltergeistai (2)    Alkoholizmas (15)    Įvaikinimas (3)    Darbo partija (4)    Televizoriai (2)    Reinkarnacija (6)    Egzorcizmas (11)    Literatūra (239)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!