LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Kompiuteriai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2007-01-11
"Skype" pristatė 12 interneto komunikacijos naujovių
Pasaulinė interneto komunikacijos kompanija "Skype" tarptautinės parodos metu "2007 Consumer Electronics Show 2007" pristatė dvyliką pokalbiams per "Skype" skirtų sertifikuotų produktų, daugeliui kurių nereikalingas kompiuteris. Naujieji "ASUS", "IPEVO", "NETGEAR", "Philips" ir "TOPCOM" įrenginiai bei priedai papildo daugiau nei 150-ies "Skype" sertifikuotų komunikacijos įrenginių seriją.

"Šiandieninė komunikacija neapsiriboja vien paprasčiausiais pokalbiais internetu. Mes siekiame bendravimą padaryti nepriklausomą nuo konkrečios vietos ir aplinkybių. "Skype" sertifikuoti įrenginiai ir priedai yra svarbiausi mūsų tikslo aspektai, jų naudojimo paprastumas ir universalumas "Skype" programą daro dar svarbesnę žmonių gyvenimuose", - teigia "Skype" verslo vystymo direktorius Erikas Lageris (Eric Lagier).

Interneto telefonai darbo stalui – tai naujausia techninės įrangos kategorija, leidžianti skambinti per "Skype" naudojant interneto ryšį be kompiuterio. Pirmieji šio tipo produktai – "IPEVO‘s Solo.1" ir "TOPCOM‘s Webt@lker 5000 with Skype".

Belaidžius telefonus "NETGEAR‘s Dual-mode Cordless Phone with Skype" ir "Philip‘s VoIP841 Cordless Phone" galima naudoti vietoje įprasto telefono, be to, kompiuteris nereikalingas su jais skambinant per "Skype" . Šiuos telefonus tereikia prijungti prie vietinio kompiuterių tinklo ir fiksuoto telefono linijos.

Parodoje pristatytas stilingasis "ASUS‘ AiGuru S2" yra pirmasis pasaulyje belaidis telefonas, palaikantis ne tik "Skype" - juo galima valdyti ir "Windows Vista SideShow", "Apple iTunes" bei "Windows Media Player" programas. Nedidelį ir paprastą valdyti įrenginį patogu naudoti namuose ar biure nepriklausomai nuo to, kur yra kompiuteris.

Naujos "ASUS" sisteminės plokštės "TA-CP600/400, "M2N/TeleSky", "P5B/TeleSky" ir "P5LD2 SE" su integruotomis "Skype" galimybėmis leidžia prijungti laidinį telefoną ir naudoti jį įprastiems bei interneto skambučiams.

Atnaujintas "IPEVO free.2" USB telefonas nuo šiol turi spalvotą ekraną ir galimybę telefone naršyti po "Skype" kontaktų sąrašą bei matyti skambučių istoriją.

Universalusis "IPEVO‘s Trio Speakerphone" pasižymi dviem savybėmis – jis gali būti naudojamas ir kaip paprastas telefonas, ir kaip garsiakalbis. Paskutinysis iš pristatytų įrenginių yra "Philip‘s VoIP080" USB telefonas su puikia pokalbių garso kokybe.

Apie "Skype"

"Skype" – tai pasaulyje sparčiausiai populiarėjanti bendravimo internetu galimybė. Kad ir kur bebūtų programos naudotojai, jie gali neribotai ir nemokamai bendrauti per internetą vaizdu ir garsu. Į 28 kalbas išversta programa šiuo metu turi 136 milijonus vartotojų, jų esama beveik kiekvienoje pasaulio šalyje.

"Skype" pajamas sudaro mokestis už papildomas programos funkcijas, tokias kaip skambučiai į fiksuoto ir mobilaus ryšio telefonus, skambučių iš šių tinklų priėmimas, balso paštas, skambučių peradresavimas ir programų individualizavimas pritaikant papildomas melodijas ar iliustracijas. Su "Skype" bendradarbiaujančių programinės ir techninės įrangos gamintojų tinklas nuolat plečiasi. Išsamesnę informaciją rasite adresu www.skype.com.

"Skype" nėra tradicinio telefono pakaitalas ir negali būti naudojamas pagalbos skambučiams

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Skolininkai (12)    Kelionių organizatoriai (6)    Lietuvių valgiai (28)    Užsienyje (50)    Kompiuterinis saugumas (43)    Skorpionas (7)    Draugystė (10)    Klubai (5)    Kačių veislės (25)    Ginklai (22)    Visuotinė istorija (44)    Ožiaragis (7)    Prevencija (14)    Avalynė (7)    Vokiečių aviganis (2)    Hobi (106)    Informaciniai karai (11)    Euro naujienos (2)    Žemės ūkis (33)    Romas Kalanta (4)    Interneto tinklai (4)    Pramoginiai šokiai (2)    Omnitel (12)    Nealkoholiniai gėrimai (12)    Shidokan (3)    Barai (7)    Šaudymas iš lanko (2)    Sony Ericcson (40)    Erotika (8)    Kriptografija (3)    Jurga Ivanauskaitė (17)    Netolerancija (6)    Politika (26)    Jautis (7)    Seimo rinkimai (4)    Fizika (11)    Egiptas (24)    Bitė (5)    Meilė bloguose (6)    Švietimas (1281)    Paieškos sistemos (14)    Pedagogika (21)    Žemgrobiai (6)    Sąmokslo teorijos (19)    Alkoholiniai gėrimai (74)    Šventasis Pranciškus (3)    Tatuiruotės (7)    Kompiuteriniai žaidimai (270)    Neištikimybė (2)    Tėvynės sąjunga (4)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!