LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Kornreksai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-12-25
Konreksai
Kornreksas - labai įspūdinga veislė. Šių kačių kailiukas minkštas, garbanotas, jos beveik nesišiaria. Tai labai meilios katės, o jų būdas angeliškas.

Kūnas. Kornreksas - maža arba vidutinio didumo, raumeningo kūno ir smulkių kaulų katė. Kojos ilgos, letenelės mažos ir ovalios. Nugara turi būti šiek tiek išsirietusi į viršų. Ilgos plonos uodegos galas posmailis.. Ovalios galvos ilgis didesnis už plotį, bet galva neturi būti per ilga. Iš profilio nosis ir smakras sudaro tiesią liniją. Kornrekso nosis ilga: amerikietiskasis kornreksas turi romeniską, šiek tiek išgaubtą nosį, europietiškojo kornrekso nosis tiesi. Didelės ausys aukštai ant viršugalvio, bet neturi būti per arti viena kitos. Akys elipsės formos.

Kailis. Plaukas trumpas, minkštas ir plonas. Kornrekso kailis minkštesnis už devonrekso, nes kornreksas neturi šiurkstesnių dengiamųjų plaukų. Idealus kailis tankiai, tolygiai garbanotas ir panašus į skalbimo lentą. Šios veislės katės visiškai neturi dengiamųjų plaukų. Ūsai ir antakiai garbanoti. Nuplikusios kailio vietos ar uodega - trūkumai, bet šios veislės kaičių kailis paprastai būna itin menkas.

Spalvos. Kornreksai gali būti visokių spalvų, net su žymėmis, būdingomis Siamo katėms- tokie kornreksai vadinami sireksais. Parodose plauko kokybė svarbesnė už spalvą. Dažniausios spalvos- juoda ir melsva su baltais lopais arba be jų, dryža arba ne, tačiau parodose galima pamatyti ir vėžlio kiauto piešinio bei visiškai baltų kornreksų. Akys žalios arba geltonos (išskyrus visada mėlynakius sireksus) ir turi derintis prie kailio spalvos.

Temperamentas


Šios draugiškos, meilios katės dievina dėmesį ir mėgsta žmonių draugiją. Visą dieną paliktos vienos, jos kamuojasi, todėl jei jūsų dažnai nebūna namie, įsigykite dvi kates. Šios katės darniai sugyvena su kitomis katėmis ir šunimis. Konreksų būdas santūrus, ramus, jie beveik niekad nesidrasko, todėl tai labia tinkamas kambarinis gyvulėlis vaikui.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Civilinė sauga (7)    Žmonės (241)    Žemės ūkis (33)    Katalikybė (49)    Klubai (5)    Picerijos (4)    Akvariumai (58)    Simbolika (2)    EBSW (40)    Siemens (6)    Šventasis Pranciškus (3)    Darbdaviai (10)    Teatrai (21)    Shotokan (11)    Laivyba (17)    Metalinės muzikos grupės (8)    Rašytojai (11)    Sekimas ir privatumas (12)    Chiromantija (3)    Meilė (138)    Elektroninės muzikos grupės (3)    Šv. Valentino diena (11)    Helouvynas (7)    Kriptografija (3)    Vox Populi (14)    Partizanai (12)    Įvaikinimas (3)    Aikido (14)    Kino kritika (10)    Poetai (11)    Draugystė (10)    Nokia (24)    Sektos (12)    Komunikacija (166)    Lietuvių valgiai (28)    Policija (2)    Žmogaus klonavimas (2)    Džiaugsmas (2)    Liberalų sąjūdis (5)    Interneto komentarai (2)    Sportas (180)    Antanas Terleckas (2)    P2P tinklai (2)    Kompiuterinis piratavimas (43)    Paukščiai (5)    Euro naujienos (2)    Kandidatai į prezidentus (5)    Vampyrai (9)    Mazda (2)    Lietuvių fantastika (11)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!