LT   EN   RU  
2024 m. kovo 28 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Vaizdo technologijos
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2007-11-06
DVD diskų nuomos kaina krito iki 2,99 Lt

Didžiausios Lietuvoje DVD prekybos ir nuomos interneto svetainės DVDonline.lt duomenimis, DVD diskų nuomos kainos krenta iki 2,99 Lt. Didžiuosiuose Lietuvos miestuose vieno DVD disko nuomos kaina svyruoja nuo šešių iki trijų litų. Atsižvelgdama į augantį filmų mėgėjų poreikį išsinuomoti daugiau DVD diskų, DVDonline.lt pasiūlė naują nuomos planą "SUPER EXPRESS GOLD".

DVD nuomos kainos įvairiuose miestuose yra skirtingos. Vilniuje DVD diską parai filmų mėgėjams siūloma išsinuomoti už šešis, rečiau už penkis litus. Tuo tarpu Kaune DVD diską parai galima išsinuomoti už keturis litus. Šiauliuose ir Panevėžyje DVD diskų nuomos punktai savo klientus vilioja siūlydami DVD diską parai išsinuomoti netgi už tris litus. Tačiau klientai išsinuomotus DVD diskus turi grąžinti kitą dieną, todėl net ir pakankamai maža kaina nevilioja filmų mėgėjų. DVDonline.lt duomenimis, daugelis klientų sutiktų už DVD disko nuomą mokėti ir daugiau, jei tik kaina atitiktų kokybę, o grąžinimo terminai nebūtų taip griežtai reglamentuojami.

"Atlikus apklausas buvo pastebėta, jog vis daugiau klientų pageidautų išsinuomoti daugiau DVD diskų ilgesniam laikotarpiui. Atsižvelgdami į šį didėjantį poreikį ir nusprendėme pasiūlyti naująjį "SUPER EXPRESS GOLD" planą", - sakė DVDonline.lt projekto vadovė Indrė Žukauskaitė. Klientai, užsisakę šį nuomos planą mėnesiui, vienu metu gauna 20 DVD diskų iš savo "Pageidaujamų DVD sąrašo" už 59,99 Lt.

DVDonline.lt naujasis planas tinka ne tik tiems, kurie nori išsinuomoti DVD diską už priimtiną kainą - mažesnę nei penkių, o kartais ir šešių litų sumą, kurią įprastai moka didžiųjų miestų filmų mėgėjai. "SUPER EXPRESS GOLD" turėtų patikti visiems, gyvenantiems atokesnėse vietovėse ir tiems, kurie nenori būti saistomi grąžinimo terminų: naudojantis kurjerių paslaugomis yra užtikrinamas diskų pagal naująjį planą pristatymo operatyvumas ir tikslumas.

Spalį 1-erių metų gimtadienį atšventusio DVDonline.lt duomenimis, Lietuvos kinomanai filmus dažniausiai renkasi pagal jų žanrus ir kitų klientų reitingus. DVDonline.lt diskų pirkėjai, tarp kurių yra ir tų, kurie diskus užsisako į užsienio valstybes, dažniausiai įsigyja suaugusiems skirtus filmus, kurių svetainėje galima rasti virš 90. Kiti populiarūs filmai, kuriuos perka užsienio piliečiai ir nuomoja arba perka lietuvaičiai, yra tradiciniai: dažniausiai pasirenkami animacinių, veiksmo, trilerio, muzikinio žanro įrašai, taip pat filmai, skirti žiūrėti visai šeimai, kurių čia beveik 200.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Ekologiškas maistas (2)    Barai (7)    Moters diena (4)    Operacinės sistemos (50)    TELE-2 (7)    Katalikybė (49)    Viskis (8)    Kino kritika (10)    P2P tinklai (2)    Specialiosios tarnybos (36)    Auklės (3)    Egzorcizmas (11)    Helouvynas (7)    Istorija (154)    Vaiko sveikata (8)    Grybų patiekalai (6)    Laikrodžiai (3)    Fizika (11)    Energetika (13)    Architektūra (11)    Kaziuko mugė (3)    Seimo Pirmininkas (2)    Slaptos bendrijos (24)    Zodiako ženklai (88)    Pramogos (191)    Dvarai (36)    Vampyrai (9)    Žvejyba (30)    Britų trumpaplaukės katės (2)    Wing Tsun (14)    Krizė (59)    Muzika (196)    Stomatologija (6)    Feng šui (7)    Vytautas Bogušis (12)    Vabzdžiai (5)    Kompiuterinis piratavimas (43)    Skolininkai (12)    Nealkoholiniai gėrimai (12)    Ekologija (15)    Statyba (29)    Kelionių organizatoriai (6)    Panayiotis Zavosas (2)    Renginiai (31)    Susitaikymas (9)    Velykos (10)    Šokiai (56)    Užgavėnes (9)    Šaudymas iš lanko (2)    Garso ir vaizdo technika (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!