LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 19 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Vytautas Bogušis
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2007-03-23
Kam užkliuvo Vytautas Bogušis?

"Niekados nemaniau, kad buvimas disidentu okupacijos laikotarpiu buvo savaiminė vertybė, verta pompastiško pasididžiavimo ir afišavimosi jau laisvoje, Nepriklausomoje Lietuvoje. Tačiau kuomet buvę sovietinės valdžios globotiniai iš partinės nomenklatūros, šiandien užsidėję teisuolių kaukes tampa ultrapatriotais ir bando tave padaryti KGB gynėju, jautiesi mažų mažiausiai nejaukiai", - teigia Seimo Liberalų ir centro sąjungos frakcijos seniūnas Vytautas Bogušis.

Buvusį disidentą, aktyvų kovotoją prieš tarybinę valdžią V.Bogušį glumina, kad dabartinė jo pilietinė, atsakinga ir viešai deklaruojama pozicija dėl nusikalstamo tikrų ir tariamų problemų VSD eskalavimo, susilaukė itin pagiežingos kai kurių politikų ir jiems prijaučiančios žiniasklaidos reakcijos.

"Šiomis dienomis pas mane ateina buvę disidentinių laikų bendražygiai, kurie pasakoja, kad iš kai kurių žiniasklaidininkų jiems yra daromas didžiulis spaudimas apjuodinti, pažeminti, sudergti mano disidentinę jaunystę, raginama papasakoti "kokio nors kompromato" apie V.Bogušį iš tarybinio laikotarpio. Iš tokių pritemptų "teisingai" suredaguotų pasakojimų kitą savaitę turėtų pasirodyti Bogušį "demaskuojantis" užsakomasis straipsnis", - sako Seimo Liberalų ir centro sąjungos frakcijos seniūnas Vytautas Bogušis.

"Vardan šiandienos merkantilinių interesų, bandymai po kelių dešimtmečių iš kovotojo prieš KGB, mane padaryti KGB gynėju yra apgailėtinas noras perrašyti istoriją. O tai, kad savo pozicijos turėjimas yra siaurai sutapatinamas su šventeivoms ir plutokratams neįtinkančiomis schemomis, jau ne mano problema, ponai ir ponios. Mano sąžinės sąskaita už mane atlikti norinčiųjų "nuodėmių" ieškotojų, tik noriu paklausti: Kur gi buvote ir ką veikėte tada Jūs, kuomet Bogušį persekiojo, tardė ir ujo KGB?", - retoriškai klausia Seimo Liberalų ir centro sąjungos frakcijos seniūnas Vytautas Bogušis.

Šaltinis

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Raganos (12)    KGB (35)    Užsienyje (50)    Kvepalai (10)    Prezidento rinkimai (6)    Meninė gimnastika (14)    SSL sertifikatai (6)    Lobių ieškotojai (3)    Žemės ūkis (33)    Statyba (29)    Teisė (61)    Žydai (32)    Sekimas ir privatumas (12)    Seimo rinkimai (4)    Mama ir vaikas (48)    Geležinkeliai (4)    Vartotojai (29)    Bankrotas (2)    Seimo rinkimai 2004 (3)    Duomenų apsauga (3)    Stomatologija (6)    Savivaldybių rinkimai 2007 (9)    Architektūra (11)    Nacionaldarbininkų Sąjūdis (2)    Šatrija (4)    Vandens slidės (2)    Artūras Zuokas (41)    Subkultūros (99)    EBSW (40)    Pramoginiai šokiai (2)    Parapsichologija (22)    Ekologija (15)    Žiniasklaida (108)    Metalistai (8)    Sveikinimai Naujųjų metų proga (5)    Džiaugsmas (2)    Sektos žudikės (6)    Drabužiai (41)    Mokėjimo kortelės (7)    Pedagogika (21)    Skamp (16)    Alkoholiniai gėrimai (74)    Viktor Uspaskich (61)    Radvilos (32)    Liberalai demokratai (3)    Televizoriai (2)    Gotai (17)    Feng šui (7)    Žmogaus teisės (18)    Aikido (14)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!