LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Auklės
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-04-14
Kiek kainuoja auklė?
Jūsų vaikui reikalinga auklė? Surasti gerą auklę yra sunkus darbas. Auklė turi būti geros širdies, atsakinga, kultūringa ir darbšti, mokanti skaniai gaminti valgį, švelni ir jautri jūsų vaikui – vienu žodžiu – ideali moteris. Suprantama, idealių žmonių nėra, tad svarbiausia nuspręsti, kokios būsimos auklės savybės mums yra pačios svarbiausios, įvertinti savo galimybes ir pradėti ieškoti ne kažkokio idealo, o tiesiog geros moters.

Kiek mokėti auklei?

Prieš pradėdami auklės paiešką, pagalvokite, kokį darbo užmokestį galite jai pasiūlyti. Atlyginimas priklauso nuo auklės darbo krūvio, patirties ir kvalifikacijos.

Šiuo metu Klaipėdoje auklės darbo užmokestis svyruoja nuo 2,5 iki 4 Lt už valandą. Reikia suprasti, kad kuo mažesnis darbo krūvis, t.y. kuo mažiau jums reikia auklės, tuo jos paslaugos yra brangesnės. Jei jums auklės reikalinga tik retkarčiais ar tik kelioms valandoms per dieną, geriausia nustatyti fiksuotą mėnesio atlyginimą.

Sudėtingiausia atrasti auklę, pageidaujančią dirbti „nestandartiniu“ grafiku, pvz. tik rytais arba tik vakarais, tik savaitgaliais arba ne visą darbo dieną, keletą dienų per savaitę. Toks darbas labiausiai sudomins pensijinio amžiaus moteris arba ieškančias papildomo uždarbio.

Šaltinis

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Kinas (193)    Linux/Unix (34)    Parašiutizmas (15)    Šventasis Kazimieras (2)    Delfinologija (4)    Internetas (184)    Partijos (41)    Eurointegracija (5)    Šalys (61)    Dažasvydis (3)    Kompiuteriniai žaidimai (270)    BTV (3)    Novelės (102)    Žmogaus teisės (18)    Interneto dizainas (5)    Mityba (43)    Poltergeistai (2)    Ištikimybė (4)    LICS (17)    Liemenėlės (3)    Kompiuterio ergonomika (8)    Reinkarnacija (6)    Bildukai (3)    Tadas Blinda (10)    Joninės (6)    Sektos (12)    Mokesčiai (8)    Atsiprašymas (3)    Striptizas (8)    Seimo rinkimai (4)    Kietieji diskai (17)    Grybų patiekalai (6)    Rasos (2)    Nešiojami kompiuteriai (12)    Jautis (7)    Kalbos kultūra (39)    Muzika (196)    Bitė (5)    Kelionių pasiūlymai (7)    Kelnaitės (2)    Egiptas (24)    Naujieji metai (12)    Katės (33)    Fantastika (21)    Amfetaminas (2)    Advokatai (10)    Bankrotas (2)    Prezidento rinkimai (6)    Teisėtvarka (24)    Paukščių gripas (21)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!