LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Aviacija
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-07-04
Kinija leidimo nedavė
Nuo penktadienio Rusijos Tolimuosiuose Rytuose, Chabarovske, įstrigę Rolandas Paksas ir Vladimiras Makagonovas prarado viltį sulaukti Kinijos leidimo įskristi į šios šalies oro erdvę. Beje, lakūnai dėl tokios galimybės daug iliuzijų neturėjo iš pat pradžių, todėl ieškojo būdų, kaip išspręsti finansinį japonų rebusą.

Japonijos pareikalautus 8000 dolerių pervedė lėktuvą SM 2000 sukūrusi įmonė „Technoavia“. Kaip sakė Rolandas Paksas, vėliau tą problemą teks kažkaip išspręsti.

Rytoj lakūnai ketina perskristi į Južno Sachalinską, esantį jau visai šalia Japonijos krantų. Preliminarus leidimas įskristi į Japonijos oro erdvę pažadėtas ketvirtadieniui, tačiau oficialaus patvirtinimo dar nėra.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

         

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal


















Atsitiktinės gairės:    Modemai (8)    Astronomija (46)    Paukščiai (5)    Kompiuteriai (148)    Kaziuko mugė (3)    Sąmokslo teorijos (19)    Kanapės (15)    Dieta (33)    Vilniaus bendruomenės (4)    Žuvininkystė (2)    Pyktis (6)    Konspiracija (2)    Kelionių pasiūlymai (7)    Automobiliai (41)    Metalinės muzikos grupės (8)    Makaronai (2)    Filosofija (326)    EBSW (40)    Striptizas (8)    Prekės ir paslaugos buičiai (2)    Sekimas ir privatumas (12)    Žinių visuomenė (14)    Laivyba (17)    Kovos menai (72)    Meninė gimnastika (14)    Buto remontas (3)    Šventės (117)    Projektavimas (7)    Drakonai (36)    Vitaminai (2)    Internetas (184)    Tamplierių ordinas (7)    Skinheadai (9)    Vestuvės (16)    Džiazo muzikos grupės (11)    Kalėdos (12)    Technologijos (1819)    Augalai (8)    Avalynė (7)    Monitoriai (11)    Kovo 8 (3)    Procesoriai (28)    Vėlinės (5)    Airija (9)    NLP (8)    Žemės ūkis (33)    Lengvosios muzikos grupės (27)    Filmai (91)    Mitingai (5)    Įvaikinimas (3)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!