LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Filmai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-05-07
"Paties baisiausio filmo" žvaigždė kovoja už rimtus vaidmenis
Šviesiaplaukė Anna Faris, sėkmingai pasirodžiusi pirmoje „Paties baisiausio filmo“ dalyje ir vėliau nusifilmavusi visuose jo tęsiniuose, sako kovojanti už kiekvieną rimtą vaidmenį. Išgarsėjusi kaip puiki komedijų aktorė, 29-erių A. Faris teigia, kad Holivudo prodiuseriai ir žiūrovai į ją pirmiausia žiūri kaip į juokus krečiančią merginą. „Holivude į mane nežiūri tik kaip į „Paties baisiausio filmo“ žvaigždę, bet nežinau kodėl žmonės aktorius dalija į komedijų ir dramų aktorius. Bandau sugriauti šį stereotipą ir gauti daugiau draminių vaidmenų“, - apie savo pastangas pasakojo A. Faris, atlikusi epizodinius vaidmenis juostose „Pasiklydę vertime“, „Kuprotas kalnas“. Tačiau tuo pat metu aktorė neišsižada komedijų ir nusifilmavo ketvirtoje „Paties baisiausio filmo“ dalyje, kuri Lietuvoje pradedama rodyti nuo gegužės 12 dienos. „Vaidindama komedijose supratau, kad jose nėra tuštybės. Be to, išmokau daugybę fizinių jėgų reikalaujančių triukų, pvz., netikėtai užspringti, nukristi, atsitrenkti į daiktus ir t.t. Vaidinti komedijoje daug sunkiau nei atrodo iš pirmo žvilgsnio, tačiau man ši kelionė yra įdomi. Jaučiu, kad vis labiau tobulėju, todėl man sekasi vis geriau ir geriau“, - apie vaidybos skirtumus dramose ir komedijose pasakojo „Paties baisiausio filmo 4“ žvaigždė.

Negailestingi juokai iš „Pasaulių karo“, „Pjūklo“ bei „Pjūklo 2“, „Kaimo“, „Merginos, vertos milijono“ ir kitų filmų, naujausių muzikos hitų, šou verslo asmenybių ir įvykių – parodijų filme „Pats baisiausias filmas 4“! Premjera – gegužės 12 dieną!

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Istorija (154)    Žemės ūkis (33)    Vestuvės (16)    Kačių veislės (25)    Kovos menai (72)    Dieta (33)    Kabala (6)    Liemenėlės (3)    Nokia (24)    Airija (9)    Interneto tinklai (4)    Džiaugsmas (2)    Krizė (59)    Namų vaizdo technika (2)    Partijos (41)    Aukštasis mokslas (13)    Kinų horoskopas (14)    Firmos (12)    Grožio salonai (6)    Susitaikymas (9)    Smurtas mokyklose (10)    Užgavėnes (9)    Statyba (29)    Antanas Terleckas (2)    Avalynė (7)    Automobiliai (41)    Mistika (9)    Filologija (2)    Švedija (9)    Katalikybė (49)    Geologija (20)    Rasos (2)    Makaronai (2)    Kompiuterių virusai (52)    Ekologiški produktai (2)    Katės (33)    Užsienyje (50)    Meino meškėnas (2)    Viešnia iš ateities (2)    Kinas (193)    Joninės (6)    Konspiracija (2)    Sąmokslo teorijos (19)    Vartotojai (29)    Komunikacija (166)    Netolerancija (6)    Geografija (22)    Šatrija (4)    Akvariumai (58)    Psichologija (89)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!