LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Go-go
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2004-07-20
Albumą „Bitutė“ „Cisco Kid“ narė pasaugos anūkams
Šią savaitę išleistas grupės „Cisco Kid“ minialbumas „Bitutė“. Jame - lietuviškų dainų „Bitutė“ ir „Ant kalno mūrai“ versijos ir originalūs „Cisco Kid“ kūriniai. Šiuo metu „Cisco Kid“ yra gimtojoje Belgijoje, o albumo pristatymo rūpesčiai patikėti Lietuvoje likusiai naujai grupės narei Audrai-Garbanei.

Mergina nė kiek neišgyvena, kad laimėjusi konkursą iškart neišvyko su grupe į Belgiją. „Crazy“ panelė linksmai leidžia laiką ir Lietuvoje. Praėjusią savaitę poilsiavusi, Audra su kompanija okupavo Palangos klubą „Laukinių Vakarų salūnas“. „Visas naktis ten leidom, personalas mus jau pažinojo. Kiekvieną vakarą tapdavome „kiečiausiu stalu“, - juokėsi Audra. Mergina nutarė pašėlti iš širdies ir dalyvavo visose klube rengiamose rungtyse. Du kartus nugalėjo karaoke konkursą, du kartus – „go-go“ konkursą, kelis vakarus tapo „Mis Laukinių Vakarų mergaite“.

„Esu toks žmogus: jei jau įsijaučiu, mane sunku sustabdyti. Noriu dalyvauti visur ir man „dzin“, ką mano kiti. Draugai žino, kokia esu pašėlusi, todėl net nebando priekaištauti. Visi įpratę mane matyti linksmą. Neduok Dieve, darbe būnu rimta ar blogos nuotaikos, visi aplinkiniai išsyk teiraujasi, ar nesergu“, - pasakojo Audra. Bare, kuriame „Cisco Kid“ narė dirba padavėja, taip pat nebūna liūdna. „Kartais užlipame pašokti ant baro“, - prisipažino ji. (Audra go-go šoka nuo 16 metų ir yra tapusi geriausia Panevėžio „go-go“ šokėja bei Lietuvos „go-go“ čempionato trečios vietos laimėtoja.)

Mergina prisipažino, kad labai nekantriai laukė albumo „Bitutė“ pasirodymo: „Tai pirmas albumas, prie kurio gimimo prisidėjau, todėl jis man labai svarbus. Kada nors, kai būsiu sena ir turėsiu 20 anūkų, parodysiu jiems šį albumą ir pasakysiu: „Matot, jūsų močiutė jaunystėje smagiai leido laiką“, - juokėsi Audra.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Erotiniai šokiai (23)    Anglų kalba (35)    Architektūra (11)    Roko muzikos grupės (10)    Vitaminai (2)    Sportas (180)    Prancūzų buldogas (2)    Pankiškos muzikos grupės (15)    Kelionių organizatoriai (6)    Stalo žaidimai (7)    Kazino (10)    Grožio salonai (6)    Emo (10)    Įvaikinimas (3)    Emigrantai (22)    Kvepalai (10)    Smurtas mokyklose (10)    Programavimas (20)    Šunų veislės (52)    Auklėjimas (7)    Kompiuterių virusai (52)    Parapsichologija (22)    Motociklai (12)    Restoranai (5)    Budizmas (73)    Chiromantija (3)    Sony Ericcson (40)    Bankinės technologijos (11)    P2P tinklai (2)    Prokuratūra (4)    Vabzdžiai (5)    Tiškevičiai (18)    Žala sveikatai (16)    Skamp (16)    Išpažintis (16)    Statyba (29)    Paieškos sistemos (14)    Civilinė sauga (7)    Firmos (12)    Atleidimas (4)    Tibetas (10)    Lietuvoje (5)    Pirmoji meilė (3)    Linux/Unix (34)    Kietieji diskai (17)    Ekologiški produktai (2)    Poetai (11)    Televizija (17)    Klubai (5)    Juvelyriniai dirbiniai (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!