LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Go-go
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2004-02-19
Klube „Dada” vyks go-go šokėjų čempionatas
2004 metų vasario 27 – 28 dienomis Klaipėdos naktiniame klube “Dada” vyks atviras Lietuvos go-go šokėjų čempionatas “Dada” taurei ir 1500 Lt pagrindiniam prizui laimėti. Tikimasi sulaukti šokėjų iš visos Lietuvos, - sakoma pranešime spaudai.

Atviras “Dada” go-go šokėjų čempionatas vyks dvi dienas. Pirmąją dieną (penktadienį) vyks atrankiniai turai, antrąją dieną (šeštadienį) - pusfinaliai ir finalas. Pirmosios vietos laimėtojui atiteks nugalėtojo taurė bei pagrindinis prizas. Geriausi šokėjai bus renkami vaikinų ir merginų bendroje kategorijoje. Renginį stebės ir nugalėtojus rinks specialiai tam sudaryta komisija, iš su šokiais susijusių pramogų verslo atstovų, žurnalistų bei rėmėjų.

Go-go šokėjai bus vertinami pagal šiuos kriterijus: imidžas, bendravimas su publika, šokis, muzikalumas, gracija/plastika.

Go-go šokėjų čempionate, prieš ir po renginio visi dalyviai bus tikrinami specialiais testais. Organizatoriai aiškinsis, ar dalyvis nevartoja dopingo ir kitų fizinį aktyvumą stimuliuojančių priemonių. Bus tikrinama, ar dalyvis nėra apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų ar alkoholio. Praėjusiais metais užprotestavus keliems dalyviams testo buvo atsisakyta, bet šiais metais, pasak organizatorių, tai bus įvykdyta.

Kol kas dar nėra aišku, ar dalyvaus šiame čempionate praėjusių metų „Dada“ go-go čempionato nugalėtojai Sandra Sušinskytė, Vaidas Smelevičius bei Monika Skabickaitė. Praėjusių metų čempionato nugalėtoja Sandra Sušinskytė ir trečiosios vietos laimėtoja Monika Skabickaitė šiuo metu koncertuose talkina atlikėjai Gintarei, o praėjusių metų antrosios vietos nugalėtojas Vaidas Smelevičius go-go šoka Londono klubuose.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Lietuvių valgiai (28)    Įvaikinimas (3)    Lengvosios muzikos grupės (27)    Nealkoholiniai gėrimai (12)    Kaimo turizmas (5)    Programos (61)    TV3 (4)    Krikščionybė (135)    Firmos (12)    LICS (17)    Policija (2)    Vadovavimas (185)    Operacinės sistemos (50)    Lietuvos istorija (110)    Ožiaragis (7)    Vandenis (7)    Raganos (12)    Vilius Navickas (2)    Anželikos Cholinos šokio teatras (11)    Spiritizmas (4)    Seimo rinkimai (4)    Airija (9)    Aviacija (38)    Artūras Zuokas (41)    Draugystė (10)    Simbolika (2)    Pagonybė (3)    Rasizmas ir ksenofobija (9)    Technologijos (1819)    Sąmokslo teorijos (19)    Shotokan (11)    Skolininkai (12)    Vorai (2)    Priklausomybė (3)    Ekologiškas maistas (2)    Hipnozė (10)    Hipiai (9)    Metalinės muzikos grupės (8)    Alkoholizmas (15)    Atleidimo svarba (2)    Moters diena (4)    Meninė gimnastika (14)    Likeris (2)    Politologija (64)    Vadyba (89)    Jurga Ivanauskaitė (17)    Elektronika (8)    Tinklapiai (13)    NLP (8)    Žuvys (7)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!