LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Įsimylėjimas
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2009-08-14
Ar galėčiau jus įsimylėti?

Taip gyvenau sau ramiai tris savaites. Girdžiu, kaip dunda traukiniai, drebindami žemę, matau kaip naktį čia nešviečia žibintai, o balandžiai peri kaiušinius mano balkone. Esu mergaitė žalia suknele, laukianti ateities.

Taip, sakau, ir gyvenu tris savaites, nesuprasdama, kas čia dabar vyksta. Ogi, nieko ir nevyksta. Laukiu ir laukiu, nereikia man nei pinigų, nei ypatingų linksmybių. Bet gal galėčiau jus įsimylėti?

Jums nieko nereikės daryti. Tikrąją to žodžio prasme - jums tereikės egzistuoti. Aš rasiu, kuo žavėtis, kas mane žavės ir sužavės. Nesijuokite, juk tai labai paprastas dalykėlis. O planas toks.

Gyvenu pereinamajame laikotarpyje, kuriame susipina praeitis, dabartis ir ateitis. O iš tikrųjų labai pasiilgau praeities, ir gyvenu ateitimi. O dabarčiai labai trūksta jūsų, mielasai. Gal galėčiau jus įsimylėti?

Įsimylėčiau jus, ir jūs gal net nesužinotumėte to arba, dar geriau - mes būtumėme matęsi tik vieną kartą. Ir …(čia geriausia dalis)… aš jus įsimylėčiau tik vienam mėnesiui. Ką jūs manote? Gal galėčiau jus įsimylėti, m?

Debesys kybo, griaudėja naktimis, ir tik kai pradeda lyti rugpjūčio vidury - visi kaip susitarę skelbia: Ateina ruduo. Aišku, kad ateina, aišku, kad viskas bus kitaip, nei prieš metus. Ir akivaizdu, kad aš jau nebe Vilniuje ir nebe vilnietė. Ir nepaaiškinamais žodžiais pasiilgau visų ir visko. Net ir jūsų, brangusai.

Tad ar galėčiau jus įsimylėti?

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Atmintis (4)    Politologija (64)    Bučiniai (31)    EBSW (40)    Žmogaus teisės (18)    Interneto dizainas (5)    Kompiuteriniai žaidimai (270)    Šachmatai (11)    Pagonybė (3)    Meilė (138)    Pramogos (191)    Filatelija (11)    Naujieji metai (12)    Švietimas (1281)    Nealkoholiniai gėrimai (12)    Netolerancija (6)    Drakonai (36)    Viktor Uspaskich (61)    Bankinės technologijos (11)    Kalbos kultūra (39)    Komunikacija (166)    Krizė (59)    Kovo 8 (3)    Mokyklos (22)    Škotų aviganis (3)    Akvariumai (58)    Žmogaus teisės (52)    Matematika (2)    Aikido (14)    Rašytojai (11)    Sekimas ir privatumas (12)    Astrologija (27)    Konspiracija (2)    Breakdance (4)    Mergelė (7)    Skorpionas (7)    Chemija (5)    Vartotojai (29)    Spauda (3)    Moters diena (4)    Meilė bloguose (6)    Kelionių organizatoriai (6)    Eurointegracija (5)    Savižudybė (12)    Romas (3)    Klubai (8)    Toyota (2)    Lietuvoje (16)    Kazimiera Prunskienė (13)    Filologija (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!