LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Kailiniai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2005-12-23
Egzotiškų kailinukų - į turgų

Kai prasideda tikra žiema, nėra mielesnio apdaro (žinoma, ir dovanos) kaip tik kailinukai.

Anot mados specialistų, šį sezoną itin madingi ryškių spalvų, natūralių ir dirbtinių medžiagų žieminiai apdarai su spalvingomis detalėmis. Kam prabangios parduotuvės ne pagal kišenę, puikių kailinukų ar kailiais papuoštų striukių nusipirkti žygiuokite tiesiai į Tilžės turgų.

Kodėl apsimoka pirkti turguje? Atsakymas paprastas: geras kainos bei kokybės santykis ir galimybė derėtis. Ir dar - didelis pasirinkimas.

Štai su dukra studente žieminėmis striukėmis prekiaujanti ponia Dalia tvirtino, jog gerai derėtis mokantis pirkėjas gali nusilygti iki 20 litų. O prieš šventes kiekvienam pirkėjui dar ir malonią dovanėlę įteikia.

Žieminės striukės kainuoja nebrangiai - 95-250 litų.

"Lygiai tos pačios dirbtinio versto kailio striukytės, kurios turguje kainuoja 230-250 litų, parduotuvėje - 400-500 litų",- sakė Dalia.

Dar vieną įdomų dalyką pastebėjo pašnekovė. Anot jos, baigiasi trumpų striukių era, jaunimas pusplikis nebevaikščioja, merginos jau renkasi pusilges ar net ilgas striukes, puspalčius.

Mums besikalbant, klaipėdietė Asta Silickienė išsirinko ilgą tamsų pašiltintą puspaltį. "Tarsi prilipo apsirengus - toks patogus. Ir mūsų orams labai praktiškas",- pastebėjo papozuoti sutikusi klaipėdietė, kuri namo patraukė vilkėdama naujuoju rūbu.

Natūralaus avikailio kailinius siūlantis nusipirkti ponas Vaidas taip pat gyrė savo prekę.

"Tokie kailiniai - tik solidžioms moterims, kurios visada nori jaustis patogiai ir gražiai",- sakė ponas Vaidas.

Kailiniai - ne iš pigiųjų: nuo 1100 iki 1400 litų, tačiau nešiosite juos net daugiau kaip šešis sezonus, jei tik neatsibos.

Iš tolo ryškiomis spalvomis šviečia Anastazijos Olšauskienės žieminių rūbų skyrelis. Ryškiai raudoni triušių puskailiniai už 550 litų, ir eisite gatve tarsi podiumu - visi žiūrės, o ir šalta tikrai nebus. Čia yra ir baltai, ir leopardiškai dažytų triušių puskailinukų.

Ponia Anastazija sako, jog turi ką pasiūlyti ir jaunoms, ir vyresnio amžiaus moterims. Gana populiarūs (180-350 litų) ir sintetinio audinio apdarai. Jie madingi ir gerai nešiojasi. Balta kaip sniegas striukelė nekainuoja nė 200 litų. Ji lengvai skalbiasi, spalvos nepraranda. O jau raštai, detalės patys įmantriausi. Šios žiemos mados viršūnė - kailio apykaklės ir rankogaliai ant striukės.

Kad turguje nepasimestumėte tarp kailinių ir striukių, būtina žinoti, jog čia veikia specializuoti skyriai. Vieni prekiauja dirbtinių medžiagų žieminiais apdarais, kiti - tik pasiūdintais iš natūralių kailių ar odos. Tad eidami į turgų sutaupysite laiko, jei žinosite, kuo išties norite vilkėti šį žiemos sezoną.

Šaltinis

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Tibetas (10)    2009 metų horoskopas (15)    Komunikacija (166)    Foje (3)    Užsienyje (2)    Anglų kalba (35)    Vynas (16)    Kalbos kultūra (39)    Mokslininkai (2)    Regbis (4)    Kompiuterių virusai (52)    Interneto dienoraščiai (2)    Bitė (5)    Alus (22)    Labradoras (2)    Korupcija (22)    Rasizmas ir ksenofobija (9)    Alkoholiniai gėrimai (74)    Kabala (6)    Filmai (91)    Variakojis (11)    Raganos (12)    Arūnas Valinskas (4)    Skorpionas (7)    Viktor Uspaskich (61)    Narkotikai (97)    Kompiuterinis saugumas (43)    Internetas (184)    Vokiečių aviganis (2)    Masonai (7)    6 branduolių (3)    Meninė gimnastika (14)    Windows (7)    IT parodos (10)    Astronomija (46)    Romas (3)    Šamanai (7)    Ekologija (15)    Priklausomybė (3)    Hipnozė (10)    Liberalų sąjūdis (5)    Sel (10)    Vilniaus bendruomenės (4)    Sportas (8)    Eurointegracija (5)    Striptizas (8)    EBSW (40)    Nešiojami kompiuteriai (12)    MTV (5)    Jautis (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!