LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Kailiniai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2008-01-30
Firminė parduotuvė "Vilniaus kailiai"

Dar ankstesniais metais įmonės pasirinktos plėtros kryptys ir toliau yra vystomos. Lietuvai tapus ES nare, įmonė pakankamai gerai sugebėjo prisitaikyti prie naujų darbo sąlygų. Stiprėjant konkurencijai didelis dėmesys skirtas naujiems įmonės produktams, tokiems kaip odos ir avikailio gaminiai, įvairi galanterija, t.y. rankinės, pirštinės bei kitų odos aksesuarai vyrams ir moterims, kurių technologines puses padeda įgyvendinti užsienio konsultantai ir specialistai. Odos gaminių asortimentas kaip ir buvo planuota stipriai plečiasi. Jei prieš trejetą metų galėjom klientams pasiūlyti tik keletą paprastučių moteriškų gaminių, tai šiais metais gausu įvairių gaminių tiek moterims tiek vyrams.

Turėdama daug ambicijų gaminti tik kokybiškus naujus Vilga prekiniu ženklu žymimus produktus įmonė diegia naujas siuvimo technologijas, planuoja apmokyti žmones užsienyje bei dirbti su įvairiais galanterijos gaminių dizaineriais bei garsių pasaulio įmonių technologais, gamybai renkasi tik kokybiškas patikimas ir natūralias medžiagas. Pastarųjų planų įgyvendinimui yra vedamos derybos, pokalbiai, analizuojamos įvairios galimybės.

Tuo tarpu kailių gaminių asortimentas nėra itin plečiamas, jis tik tampa įvairialypis, nes daugiau orientuojamasi į įdomesnes spalvines gamas, kailių sujungimo būdus, įvairių kailių derinius, skirtingas faktūras, medžiagų bei darbo atlikimo kokybę. Todėl dar praėjusiais metais užmegzti darbo santykiai su italų dizaineriu p. Andrea Loris Lavagno yra ir toliau tęsiami, gyvendinamos naujos idėjos ir mintys.

Natūralių kailių išdirbimo srityje taip pat padaryti nemaži poslinkiai. Kadangi klientų poreikiai darosi vis reiklesni, technologijos greit sensta, o mada vis eina į priekį, tai įmonė ir toliau diegia vis naujesnes kailių išdirbimo ir dažymo technologijas. Dar prieš keleta metų įmonė užsigarantavus kokybiško darbo atlikėjo vardą ir toliau tęsia bendradarbiavimo darbus ne tik su Lietuvos, bet ir su Kanados, Jav bei Danijos užsakovais.

Paslaugos

Mūsų įmonė pirkėjai gali įsigyti ne tik kiekvienais metais kuriamos kolekcijos ar masinės gamybos gaminių, bet ir individualiai sukurtų rūbų. Jeigu pirkėjas pageidauja kažko individualaus, tai jis visada turi galimybę įsigyti tik jam sukurtą modelį. Esant tokiam užsakymui, mūsų dizaineriai diskutuoja su užsakovu apie šiandieninę madą bei naujoves, ir, atsižvelgiant į kliento charakterį, gyvenimo būdą, finansines galimybes bei pageidavimus, stengiasi patarti tai , kas klientui labiausia tiktų. Šiuo atveju, pats klientas turi galimybę kartu su mūsų įmonės komplektuotojo pagalba išsirinkti jam patinkančius kailius, jų spalvą , kailio raštą ar ilgį.

Tokiam klientui, kuris nelinkęs įsigyti naujo gaminio, o pageidauja atsinaujinimo, mūsų dizaineriai padeda jau turimą gaminį permodeliuoti pagal tuo metu vyraujančias mados tendencijas. Specialiomis priemonėmis atgaivinus seno gaminio kailį bei spalvą, formą klientui į rankas sugrįžta naujai gimęs rūbas, su kuriuo jis gali jaustis ne blogiau nei įsigijęs visiškai naują modelį.

Kadangi dar nuo 1865 metį įmonės kailių pirminės žaliavos išdirbimas buvo stipriausias įmonės bruožas, tai ir šiandien ši sfera yra tobulinama. Palaipsniui yra diegiamos amerikietiškos kailių išdirbimo bei dažymo technologijos, kurios padeda mums pasivyti net ir šioje srityje egzistuojančias mados kryptis bei užtikrinti klientams gerą įvairių kailių išdirbimo kokybę.

  • Individualių kailių ir odos gaminių užsakymų priėmimas;
  • Kailinių ir odos gaminių taisymas;
  • Kailinių gaminių perdažymas ir tonavimas;
  • Kailinių gaminių permodeliavimas;
  • Kailinių ir odos gaminių pamušalų ir kitų priedų keitimas;
  • Kailinių gaminių saugojimas ir plauko blizgesio atnaujinimas.

AB "Vilniaus kailiai" firminė parduotuvė Paupio g. 28.
Tel. 8-5-2643910
Faks. 8-5-2643178

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Meilė bloguose (6)    Kanapės (15)    Nokia (24)    Anglų kalba (35)    Mokesčiai (8)    Lobiai (12)    Elektroninės šiukšlės (10)    Melagių diena (3)    Pirmoji meilė (3)    Renginiai (31)    Kino kritika (10)    Ištikimybė (4)    Jautis (2)    Vadovavimas (185)    Modemai (8)    Joninės (6)    Dieta (33)    Regbis (4)    Vampyrai (9)    Ekonomika (5)    Skinheadai (9)    Simbolika (2)    Žvejyba (30)    Viešnia iš ateities (2)    Bildukai (3)    Krizė (59)    Kompiuterio ergonomika (8)    Egiptas (24)    Chiromantija (3)    Žuvininkystė (2)    Tatuiruotės (7)    Kultūra (749)    Šokiai (56)    TELE-2 (7)    Smurtas mokyklose (10)    Erotika (8)    Šventasis Antanas (2)    Džiazo muzikos grupės (11)    Vytautas Landsbergis (6)    Skundai (22)    Spausdintuvai (12)    Samsung (3)    Apatinis trikotažas (17)    Architektūra (11)    Technologijos (1819)    Parašiutizmas (15)    Vandens slidės (2)    Firmos (12)    Moterims (34)    Fantastika (21)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!