LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Kas yra meilė?
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2009-01-22
Apie meilę

Apie meilę kiekvienas kalba savaip. Tad nenuostabu, kad kiekvieno žmogaus, kaip ir kiekvienos poros meilės ženklai gali būti skirtingi.

Tyrinėjantys šeimos santykius specialistai pataria išmokti mylimojo meilės kalbą ir tuomet nekils nesusipratimų, o artimas žmogus nesijaus nemylimas. Meilės kalbą išmokti nesunku - tereikia atidžiau stebėti jums brangų žmogų.

Psichologai, konsultuojantys poras įvairiais klausimais teigia, kad kiekvienas žmogus turi savo pagrindinę meilės kalbą, kuri reiškiama fiziniu prisilietimu, dovanomis, palaikymo žodžiais įvairiose gyvenimo situacijose, teikiamomis paslaugomis ir rodomu dėmesiu.

Fizinis prisilietimas kalba apie meilę

Pasirinkusiems šią meilės kalbos išraišką labai svarbūs bučiniai, apkabinimai, fizinis kontaktas. Todėl poros ir nesidrovi dažnai bučiuotis aplinkinių akivaizdoje, vaikščioti susikibę už rankučių ar apsikabinę -šiais ženklaus jie kitiems tarsi pasako apie meilę, jungiančią juodu.

Dovanos

Šie žmonės mėgsta dovanoti ir gauti dovanas. Ir nebūtinai brangias. Juos gali nudžiuginti ir paprasti niekučiai, įvairios smulkmenėlės ar mažmožiai, paįvairinantys gyvenimą. Bet jiems šie mažmožiai byloja apie meilę, sklindančia iš dovanojančiojo.

Palaikymo žodžiai

Pasirinkę juos savo meilės kalba negaili pagyrimų ir komplimentų mylimajam. Prisipažinti apie meilę ar ištarti švelnų žodį, pagirti ar padrąsinti jie gali net keliolika kartų per ieną. Iš ryto, tik atsibudę, dar kelis kartus telefonu ir vakare - juk gražus žodis gali būti puikios nuotaikos užtaisas visai dienai.

Paslaugos ir dėmesys

Žmonės, kalbantys šia meilės kalba, šykštūs žodžių ir meilę artimajam įrodo darbais, pagalbos ranką ištiesdami kiekvieną minutę - dalinasi darbus buityje, pasirūpina laisvalaikiu, partneriui būna paslaugūs ir dėmesingi kur benuėję, o bendraudami visą savo dėmesį skiria tik mylimajam, nes labiausiai vertina laiką, praleistą kartu.

Šaltinis

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Gimimo diena (3)    IT parodos (10)    Hobi (106)    Mokslininkai (2)    Viskis (8)    Restoranai (5)    Jausmai (27)    KGB (35)    Draugystė (10)    Laikrodžiai (3)    Meilė (138)    Intel (6)    Kietieji diskai (17)    Rinkimai (23)    Aerobika (3)    EBSW (40)    Baikeriai (8)    Krašto apsauga (27)    Parapsichologai (7)    Aukštasis mokslas (13)    Politika (363)    Lengvosios muzikos grupės (27)    Regbis (4)    Nusikaltimai (6)    Ištikimybė (4)    2009 metų horoskopas (15)    Skundai (22)    Optinis ryšys (12)    Klonavimas (10)    Variakojis (11)    Vestuvės (16)    Netolerancija (6)    Interneto dizainas (5)    Teisė (61)    Tamplierių ordinas (7)    Dektinė (2)    Žuvys (7)    Civilinė sauga (7)    Fajetai (2)    Alkoholizmas (15)    Gotai (17)    Picerijos (4)    Firmos (12)    Kinas (193)    Kreditai (2)    Vaizdo sistemos (34)    Klaviatūros (11)    Programavimas (20)    Novelės (102)    Vorai (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!