LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Kas yra meilė?
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-02-18
Meile daugiau tiki moterys

Izraelio Viliojimo meno centro vadovybė Šv. Valentino dienos išvakarėse paskelbė neseniai atlikto tyrimo duomenis, gautus per apklausą. Apklausa buvo atliekama įvairiuose šios šalies naktiniuose klubuose, baruose ir kitose pramogų vietose, rašo „The Times“.

Vyrų pareiga – žengti pirmą žingsnį

Pranešama, kad apklausoje dalyvavo 500 vyrų ir 500 moterų, kuriems 20–35 metai. Apklausa parodė, kad 87 proc. moterų ir 62 proc. vyrų tiki meile. Tačiau net 95 proc. viengungių vyrų jaučia didžiulį jaudulį, o kartais baimę, susipažindami su moterimis. 34 proc. viengungių įsitikinę, kad moteris domina tik jų graži išvaizda, pinigai ir brangūs automobiliai.

„83 proc. apklaustų moterų į klausimą, „ar galvojate, kad vyrai supranta jūsų emocinius poreikius?“, atsakė neigiamai. O apklaustos netekėjusios moterys nurodė draugystės su vyrais „schemas“: 84 proc. jų tvirtina, kad niekada pirmosios „nekabintų“ vyrų, nes jie turėtų žengti pirmą žingsnį. Tačiau į klausimą, „ar vyrai kaip nors reaguoja į jūsų subtilias užuominas?“, 72 proc. respondenčių atsakė, kad, jų manymu, vyrai bijo susipažinti su jomis“, – rašoma leidinyje „The Times“.

Metams bėgant moterų meilė blėsta

Taip pat pranešama, kad remiantis apklausos duomenimis, 87 proc. moterų tiki meile, tačiau ilgainiui jų tikėjimas meile pamažu blėsta. „92 proc. moterų, kurioms 20–25 metai, optimistiškiau nusiteikusios meilės atžvilgiu, o tarp 30–35 metų tiek išsiskyrusių, tiek netekėjusių moterų labiau išryškėja pesimistinės gaidos, bet vis dėlto 75 proc. jų dar tiki meile. Tuo tarpu tarp vyrų atvirkščiai: 62 proc. 20–25 metų vyrai pareiškė, kad tiki meile, o optimistų skaičius didėja metams bėgant“, – rašoma leidinyje.

Moteris domina tik vyro piniginės storis

„Nors beveik visos moterys draugystės atsakomybę užkelia ant vyro pečių, 95 proc. nevedusių vyrų patiria jaudulį, o kartais ir baimę, susipažindami su patikusia moterimi, – rašoma Viliojimo meno centro atstovo paskelbtame straipsnyje. – Tačiau vis dar gana plačiai paplitęs mitas, kad iš esmės moteris domina tik vyro piniginės storis. Į klausimą, „kokios jų savybės labiausiai traukia moterų akis“, 41 proc. viengungių vyrų atsakė, kad moteris pirmiausia traukia jų išvaizda, 34 proc. – kad jas pirmiau domina turtai ir brangūs automobiliai, ir tik 25 proc. vyrų įsitikinę, kad moteris pirmiausia susižavi jų asmenybės bruožais.“

Šaltinis

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Barai (7)    Wing Tsun (14)    Kitos šventės (7)    Maxima (10)    Dalia Grybauskaitė (16)    Vėlinės (5)    Spiritizmas (4)    Fajetai (2)    Grybų patiekalai (6)    Vaizdo kortos (3)    Hipnozė (10)    Helouvynas (7)    Katarai (2)    Žuvys (7)    Žvejyba (30)    Sveikinimai Naujųjų metų proga (5)    Darbdaviai (10)    Atmintis (4)    E - komercija (87)    Siemens (6)    Vampyrai (9)    Meino meškėnas (2)    Bendruomenės (158)    Dažasvydis (3)    Skamp (16)    Nacionaldarbininkų Sąjūdis (2)    Žirgų sportas (4)    Imtynės (29)    Eurointegracija (5)    Avinas (7)    Žinių visuomenė (14)    Šventasis Kazimieras (2)    Mokėjimo kortelės (7)    Interneto komentarai (2)    Susitaikymas (9)    Pedagogika (21)    Prekės ir paslaugos buičiai (2)    Skorpionas (7)    Krikščionybė (135)    Vestuvės (16)    Šamanai (7)    Šatrija (4)    Rytietiški šokiai (16)    Ištikimybė (4)    Lietuvos istorija (110)    Kačių veislės (25)    Romas (3)    Muzika (196)    Kailiniai (15)    P2P tinklai (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!