LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Kelionių organizatoriai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2006-04-08
Kelionių organizatorius "Avanturas"

UAB AVANTURAS siūlo aktyvias eko-kultūrines nuotykių keliones mažomis grupėmis

Mes orientuojamės į aktyviai savo veikloje besidarbuojančius žmones, kurie mėgsta keliauti ir nori įdomiai ir aktyviai išnaudoti savo, dažniausiai, neilgą atostogų laikotarpį. Pagal savo gyvenimo būdą, pomėgius, interesus bei fizinio aktyvumo lygį mes siūlome pasirinkti keliones už Lietuvos ribų:

Pirma kelionių rūšis – aktyvaus poilsio kelionės fiziškai aktyviems žmonėms, kurie į savo laisvalaikį nori įtraukti fizinę veiklą, išbandyti naujas veiklos rūšis, gauti papildomą adrenalino dozę. Tai kelionės gamtoje pėsčiomis ir įvairūs multisportiniai variantai. Iš šio tipo kelionių siūlome nusileidimą plaustais Sajanuose, kopimą į ugnikalnius Kamčiatkoje, žygius kalnuose Ladake - Indijos Himalajuose ir Namibijoje.

Antra mūsų siūlomų kelionių rūšis - tai “kultūrinių nuotykių” kelionės žingeidiems žmonėms, nesiekiantiems ekstremalių fizinių išbandymų, bet, kartu, ir nelinkusiems pasyviai leisti laiką pietų jūrų paplūdimiuose. Keliaujame mažomis grupėmis (iki 12 žmonių) intensyviai sudarytu maršrutu, siekiant per trumpą atostogų laiką kuo daugiau pamatyti ir pažinti ne tik šalies istoriją bei paveldą, bet ir sužinoti kuo daugiau apie jos šiandieninę kultūrą, gyventojus, pažinti kuo platesnę jų gyvensenos įvairovę bei to krašto gamtą. Tai kelionės į egzotiškas šalis: Nepalą, Kiniją, Indiją, Vietnamą ir Laosą, Tailandą ir Kambodžą, Libaną-Siriją-Jordaniją, Baikalą-Buriatiją-Mongoliją, Argentiną-Patagoniją-Ugnies žemę-Čilę-Velykų salą, Peru, Maroką, Kinijos kalnais. Į šias keliones taip pat įtraukiame nesunkius 1-3 dienų žygius, kad atostogų metu pailsėtume nuo protinės veiklos ir sustiprėtume fiziškai.

Mes siekiame įdomaus ir aktyvaus maršruto, tačiau nesiorientuojame į prabangius viešbučius ir labai komfortiškas gyvenimo sąlygas, o renkamės labiau ekologiškas gyvenimo sąlygas. Gamtoje renkamės nakvynes palapinėse ar pas vietinius gyventojus, miestuose - turistinės klasės viešbučius ar svečių namus.

Manome, kad dar didžiulės ir neišnaudotos poilsio ir kelionių galimybės yra čia pat šalia mūsų, todėl skelbiame šūkį: “Atraskime Lietuvą”. Siūlome vienos dienos, savaitgalio ar ilgesnes keliones po Lietuvos gražiausias saugomas teritorijas - nacionalinius ir regioninius parkus, susipažįstant su gamta bei regionine kultūra. Tai aktyvaus poilsio kelionės šeimoms, draugų grupėms, darbo kolektyvams, įtraukiant plaukimą baidarėmis, pasivažinėjimą dviračiais, pėsčiųjų žygius miškų takeliais.

Kita kelionių rūšis - tai ekologinės kelionės, kurių metu siūlome pasinaudoti profesionalių gidų-gamtininkų pagalba susipažįstant su mūsų krašto gyvąja gamta – visa faunos ir floros įvairove. Čia priskiriamas paukščių stebėjimas, botaninės ekspedicijos, vabalų ir drugelių tyrinėjimas, pelkių pasaulio pažinimas ir kitos gamtinės kelionės.

Didesnėms žmonių grupėms – darbo kolektyvams, draugų grupėms ar tiesiog gimtadienio šventei siūlome aktyvias pramogas gamtoje, kur deriname gamtą, pažinimo elementus, judėjimą ir pramogas.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Bankinės technologijos (11)    Šalys (61)    Reinkarnacija (6)    Jautis (7)    Laikrodžiai (3)    Šventasis Kazimieras (2)    Parapsichologija (22)    Seimo rinkimai (4)    Dalia Grybauskaitė (16)    Transportas (125)    Sekimas ir privatumas (12)    Darbdaviai (10)    Konditerija (10)    Eurointegracija (5)    KGB (35)    Radvilos (32)    Krikščionybė (135)    Taksas (2)    Užsienyje (2)    Viskis (8)    Vaiduokliai (23)    „Laisvės kryžkelės“ (10)    Klaviatūros (11)    Erich Fromm (5)    Labradoras (2)    Augalai (8)    Projektavimas (7)    Procesoriai (28)    Bendruomenės (158)    Velykos (10)    Saugus internetas (11)    Teatrai (21)    Go-go (10)    Ožiaragis (7)    Regbis (4)    Vorai (2)    E - komercija (87)    Alus (22)    Aikido (14)    Gyvūnai (174)    Skolininkai (12)    Šv. Valentino diena (11)    Sektos (12)    Viešnia iš ateities (2)    Grupės (81)    Žiniasklaida (108)    Vasario 16 (12)    Šatrija (4)    Joga (56)    Avinas (7)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!