LT   EN   RU  
2024 m. kovo 28 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Knygos apie meilę
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2012-03-23
Išmintinga meilė

Autorius: Martha Heineman Pieper, Ph.D., William J. Pieper, M.D.
Vertėjas: Darius Kaunelis
Leidimo metai: 2011
Kodas: ISBN 978-9955-29-152-7
Kaina: 25.75 Lt.

Jautrumu paremta drausmės alternatyva, padėsianti jums tapti geresniais tėvais, o jūsų vaikams užaugti visaverčiais žmonėmis.

Išmintinga meilė yra kantrumu bei rūpesčiu paremtas vaiko ugdymo kelias, kurį sukūrė ir išbandė vyro ir žmonos, mokslo daktarų Martos Heineman ir Viljamo J. Piperių „komanda“. Ši meilė tėvus moko matyti pasaulį vaiko akimis, kurios kiekvienoje vystymosi pakopoje į jį žvelgia vis kitaip. Išmintingai mylėti – reiškia puoselėti vaiko vidinės laimės jausmą, kuris geriau nei bet kas kitas užtikrina, kad vaikas augdamas išmoks kontroliuoti savo elgesį, bus atsakingas, pasitikintis savimi ir sugebės visapusiškai išplėtoti savo žmogiškąjį potencialą. Knygoje daug praktinių patarimų, psichologinių įžvalgų, pagrįstų išmintinga vaikų auklėjimo filosofija, pavyzdžių, kaip šeimoje sukurti palankią, tarpusavio prieraišumo kupiną atmosferą.

Šią reikšmingą knygą privalėtų po ranka turėti visi tėvai, kurie nori, kad jų vaikai augtų rūpestingi, atsakingi ir nekeltų problemų aplinkiniams.

Dr. Marta Heineman Piper (Martha Heinemann Pieper) psichoterapeutė, dirbanti su vaikais ir jų tėvais. Baigusi Radklifo (Radcliff) kolegiją, daktarės disertaciją ji apsigynė Čikagos universitete. Viljamas J. Piperis (William J. Pieper), medicinos daktaras, yra vaikų psichiatras ir psichoanalitikas, dirbantis Čikagos Šv. Luko ligoninėje (Rush–Presbyterian–St. Luke’s Hospital).Jiedu turi penkis vaikus, gyvena Čikagoje, Ilinojaus valstijoje (JAV).

Šaltinis

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Korupcija (22)    Spausdintuvai (12)    Lietuvių fantastika (11)    Pagalba ir prevencija (124)    Archeologija (42)    Namų vaizdo technika (2)    Windows (7)    Kačių veislės (25)    Žvaigždės (19)    Užgavėnes (9)    Soliariumai (5)    Raganos (12)    Maxima (10)    Šaulys (7)    Sektos žudikės (6)    Samsung (3)    Vadovavimas (185)    Kelionių pasiūlymai (7)    Viešnia iš ateities (2)    Viktor Uspaskich (61)    Saugus internetas (11)    Smurtas mokyklose (10)    Gintaras Beresnevičius (26)    Burtai (8)    Avinas (7)    Bibilija (10)    Meino meškėnas (2)    Technologijos (1819)    Hakeriai (273)    Kovos menai (72)    Ekologiškas maistas (2)    Pankai (6)    Brendis (6)    Sodininkystė (22)    Z.Jurgelevičiaus rubrika (23)    Helouvynas (7)    Vilius Navickas (2)    Rasizmas ir ksenofobija (9)    Dvyniai (9)    Klubai (8)    Energetika (13)    Radvilos (32)    Mitingai (5)    Runkeliai (18)    Budizmas (73)    Kietieji diskai (17)    Depresija (29)    Bankinės technologijos (11)    Parašiutizmas (15)    Kitos šventės (7)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!