LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 19 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Knygos apie meilę
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2012-03-23
Atperkanti meilė

Atperkanti meilė
Redeeming Love

Francine Rivers

Renata Valotkienė
476 p., kietas virš.
15x24x3,3 cm
Alma littera, ISBN 9789955387367

Knygoje „Atperkanti meilė" pasakojama sukrečianti jaunos moters nuopuolių ir viską atperkančios meilės istorija.

Gimusi iš neteisėto ryšio, Sara nuo pat vaikystės patiria daug smurto, todėl auga degdama neapykanta visam pasauliui, o labiausiai ‑ vyrams. Paaugusi galop pasprunka nuo skriaudikų ir išplaukia į Kaliforniją. Čia, XIX amžiaus viduryje, siaučiant aukso karštligei, vyrai pardavinėja sielą už kapšelį aukso, o moterys - kūną, kad turėtų kur pernakvoti. Pasivadinusi Eindžel, vieno miestelio viešnamyje įsidarbina ir Sara. Ji nekenčia vyrų ir iš jų tikisi tik išdavystės ir smurto. Tačiau vieną dieną merginą gatvėje pastebi Maiklas Ozėjas - doras ūkininkas ir uolus krikščionis. Maiklas iš pirmo žvilgsnio įsimyli Sarą. Giliai tikintis vyras pajunta, kad padedamas Dievo gali išgelbėti šią jauną moterį. Išgirdusi apie ketinimus ją vesti ir gelbėti, Sara Maiklą palaiko pamišėliu, ji netiki, kad gyvenimas galėtų pasikeisti į gera. Tačiau Maiklas, nors Sara ir priešinasi, nusprendžia siekti savo tikslo ir kantriai laukti, kol sudiržusi moters širdis atitirps...
 

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Shotokan (11)    Vaizdo kortos (3)    Jautis (7)    Televizija (17)    MTV (5)    Sel (10)    Novelės (102)    Spiritizmas (4)    Islamas (31)    Atmintis (4)    Pramogos (191)    Bibilija (10)    Rytietiški šokiai (16)    Moterims (34)    Kompiuterinis piratavimas (43)    Biologija (222)    Fotografija (17)    KGB (35)    Depresija (29)    Egiptas (24)    Poltergeistai (2)    Šatrija (4)    Pankiškos muzikos grupės (15)    Tatuiruotės (7)    Užgavėnes (9)    Mokyklos (22)    Ekologija (15)    Aerobika (3)    Apatinis trikotažas (17)    Vestuvės (16)    Pankai (6)    Vilniaus bendruomenės (4)    Psichiatrija (64)    Kompiuterių virusai (52)    Runkeliai (18)    Kelionių pasiūlymai (7)    Žala sveikatai (16)    Mityba (43)    Atsiprašymas (3)    Pyktis (6)    Katalikybė (49)    Vilius Navickas (2)    Wing Tsun (14)    Klubai (8)    Laivyba (17)    Bendravimas (743)    Politologija (64)    Medžioklė (63)    Makaronai (2)    Šalys (61)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!