LT   EN   RU  
2024 m. kovo 28 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Komentarų skaičius: 11
Prokuroras pasirašė nutarimą paleisti Aurimą Drižių Atgal
  2006-09-14 09:36:10  
Pasižiūrėjau į "Laisvo" laikraščio viršelį, ogi parašyta, kam jis skirtas: 1. Kompromituoti Adamkų 2. Šlovinti Paksą O saugumą reikia pertvarkyt, kad kito samdyto statytinio prezidento nesugalvotų nuverst.
Atsakyti
  2006-09-08 15:52:31  
Nebe tie laikai ir nebe ta šalis (kad ir Baltarusija), kad suėmus žmogų, dingtų su visais galais. Manau, kad VSD sulaukė šiokio tokio spaudimo teisine prasme - prisidengusi tais agentų snukiais pirma veikė, o tik po to pagalvojo. Oi, nesuspėjo jie visos informacijos sustabdyti, kuri, tiesą sakant, yra jokia valstybės paslaptis, tiksliau, tai grynai tyrimui tinkama medžiaga, kurią gerai panarpliojus, Sadeckas su savo megėjų komanda ilgam pasėdėtų. Na, gal dar Tvorinį į kameros draugus gaus, bus jiems apie ką tenai dviese šnekėtis metus kitus.
Atsakyti
  2006-09-08 15:50:12  
Informacija apie aukščiausių pareigūnų korupcija - valstybės paslaptis.
Atsakyti
  2006-09-08 15:49:45  
Kuo dėtas žurnalistas. 1. Ar ne perdavę info turi būti suimti? 2. Ar ne nusikaltėliai turi būti suimti? 3. Reklama - liuks, pradėsiu pirkti, nes anksčiau maniau kad tai bulvarinis, nes tokių baisių būdavo str., kad netikėdavau. Pasirodo - tai šventa tiesa, ką patvirtino VSD.
Atsakyti
  2006-09-08 15:48:52  
Išsigando, svolačiai, laisvos spaudos
Atsakyti
  2006-09-08 15:47:34  
Labai gerai, kai VSD klaidas imasi taisyti Prokuratūra. Sekantis zingsnis turetu buti internetinės svetainės atblokavimas. Išlikusio laikraščio tiražo grąžinimas. Nuostolių atlyginimas. Viešas atsiprašymas...
Atsakyti
  2006-09-08 15:46:34  
Nu ka laisva spauda ir laisvas zodis isiverze i prieki. Jei ne mes gerbemieji, greiciausiai butu priespaudos pradzios pradzia. Reklama laikrasciui nereali. Paulauskui padai svyla.
Atsakyti
  2006-09-08 15:45:46  
Teigiu, kad saugumietis Arvydas Pocius sumaise kai kuriu aukshtu politiniu asmenu paslaptis su valstybinem. "Laisvo laikrascio" uzdarymas sutapo su publikaciju apie Juro Abramavichaius nuzudymo aplinkybes. Uz visu ten minimu pavardziu dvi pavardes - uz vienu Landsbergis, uz kitu - Paulauskas. Pociui nerandu kito epiteto tik kaip suniskai istikimas liokajus. Jam nusispjaut i bet kokias zhmogaus laisves ar konstitucines teises. Eilini karta parode, kad liko istikimas stalinizmo sunus.
Atsakyti
  2006-09-08 15:43:14  
O kada bus sulaikyti VSD vadovai slepe nusikaltimus?
Atsakyti
  2006-09-08 15:42:30  
Tai ką chebryte tie KGB, - oi atsiprasau, norėjau pasakyt VSD pasisiukslino ??? :)
Atsakyti
  2006-09-08 15:41:05  
Tai pasakyk Duzinskai ar nesavavaliaujate prokuraturoje, ar neveikia jokie istatymai jums, siaip sugalvojat ir suimat nekalta zmogu, isdraskot jo ofisa pazeminat redaktoriu, sustabdot laikrasti, atimat nesvarbu ka, pasitare su Pociu einat pries nekalta tautieti, kuris tos informacijos nepavoge. Aisku jus ieskosit, kaip ji apkaltinti, kad paslepti slykstu ispuoli. Gal kas jums atsius, ka reikstu tokie veiksmai atlikti ES valstybese, kad ir Voketijoje, ar Danijoje, ar Svedijoje, tokiose mazose salyse kaip Lietuva. Po tokiu veiksmu ar jus su Pocium besurastumet siltas kedes po subinemis. Taip jau eiti nebegali, tai suprantat ir jus ir visa Lietuva.
Atsakyti


JŪSŲ KOMENTARAS:

Vardas:
El. paštas:
  Komentaras: Liko raidžių: 1500  
Atgal

Straipsniai.lt redakcija pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, pasirašyti kito asmens vardu, nesusiję su tema, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams ar kitaip pažeidžia įstatymus. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn už šmeižikiškus, viešųjų ar privačiųjų asmenų garbę ir orumą įžeidžiančius, tautinę ar kitokią neapykantą skatinančius teiginius, smurto kurstymą, raginimus nuversti teisėtą Lietuvos valdžią bei kitokius neteisėtus veiksmus. Straipsniai.lt redakcija bendradarbiauja su teisėsaugos institucijomis ir jų prašymu suteiks duomenis apie skaitytoją, paskelbusį įstatymus pažeidžiantį komentarą.

   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!