LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Kompiuteriniai žaidimai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Splinter Cell 3
Lankomumo reitingas

Jis - visada šešėlyje. Jis ir šešėlis - viena esybė. Jei jis pats to nenori, jūs jo nepamatysite. Jei esate jo taikiniu, galite atsisveikinti su gyvenimu. Jis prasiskverbs pro geriausią apsaugos sistemą, likdamas nepastebėtu. Jis sunaikins visą jūsų asmeninę apsaugą. Jis - Trečiojo Ešelono agentas. Jei jūs sumanėte eilinį teroro aktą prieš didingą ir kilnią amerikiečių naciją, jums tiesiog nepasisekė. Kodėl? Ogi todėl, kad jis prisiekė savo Šventąja Trejybe - mėsainiais, spragintais kukurūzais ir „Coca-Cola“, kad savo naciją gins iki...

  Komentarų: 5
XIII
Lankomumo reitingas

„Fantastinis pirmojo asmens perspektyvos „sėlinimo-žudymo“ žanro žaidimas, kurio pagrindiniam herojui teks užkirsti kelią JAV prezidento žmogžudystei. Vizitinė projekto kortelė - komiksų stiliumi stilizuota grafika ir pusiau interaktyvūs herojaus atsiminimų intarpai“, - būtent tokius aprašymus jūs galite rasti ant standartinių piratinio disko viršelių :-) Bet pereikim prie pačio žaidimo. Tai - pirmojo asmens perpektyvos šaudyklė. Standartinis ginklų rinkinys: nuo plikų kumščių iki granatsvaidžio. Viskas lyg ir įprasta, bet pats įdomiausias dalykas čia - grafika. Žaisdamas, tiesa, galvoji, kad esi eiliniame Disnėjaus filmuke. Pasakysiu sąžiningai: vos tik pradėjęs žaisti žaidimą, aš visą laiką atsimindavau seną gerą “Coming Soon” SEGA platformai, sužavėjusį...

Priešo užnugaryje - 2?
Lankomumo reitingas

Kol žaidimo „Priešo užnugaryje“ kūrėjai spėriai pluša, lipdydami pataisą su pilnaverčiu multiplayer palaikymu, žaidimo Vakaruose leidėjas, Codemasters, galvoja apie dar tolimesnę ateitį. Užregistruotiems oficialios kompanijos svetainės lankytojams pradėta apklausa, kurios tikslas - išaiškinti žaidėjų pageidavimus naujajam priedui (arba net sikvelui!). Apklausoje - standartiniai klausimai apie tokius žaidimo elementus, kaip jo sąsaja, technikos įvairovė ir kt., o taip pat sunkias žaidimo vietas, nes Vakaruose žaidimas kritikuojamas būtent už per didelį kampanijų sudėtingumą. Be to, leidėją domina ir istorinis periodas - žaidimui siūloma pasirinkti abu pasaulinius karus arba kautynes Korėjoje ir Vietname.

Pirmosios Oblivion naujienos
Lankomumo reitingas

Vaidmenų žaidimo projekto The Elder Scrolls 4: Oblivion pristatymas nesuteikė jokios esminės informacijos smulkmenų ištroškusiems šio žaidimo serijos gerbėjams. Priežastis paprasta: laikydamasi EA, LucasArts ir Activision tradicijų, informacija apie žaidimą Bethesda Softworks nusprendė pasidalyti tik su Game Informer žurnalo skaitytojais. Visi ne JAV gyvenantys žanro gerbėjai, neturintys galimybės nusipirkti žurnalo numerį, buvo mandagiai paprašyti palaukti po dar kelių savaičių pasirodysiančių pirmųjų online žaidimo apžvalgų. Laimei, pasaulyje dar yra gerų žmonių, turinčių skanerius :)) Jau kitą dieną Tinkle pasirodė pirmieji straipsnių „švietalai“ ir 12 puslapių apimties TES 4: Oblivion skirta medžiaga, iš kurios daugiau sužinojome apie žaidimo veiksmą.

Žaidžiant karu
Lankomumo reitingas

Ispanų studija Enigma Software Productions anonsavo War Leaders: WWII strategiją, kuri, pasak pačių jos autorių, bus pačiu tiksliausiu ir patikimiausiai Antrojo Pasaulinio karo veiksmą atkuriančiu žaidimu. Sprendžiant iš aprašymo, mūsų laukia kažkas panašaus į Total War seriją - negreiti pamąstymai virš pasaulio žemėlapio pramaišiui su įspūdingomis, dinamiškomis kautynėmis realiu laiku (įskaitant mūšius jūrose ir padangėse!). Septynios pagrindinės konflikto dalyvės plius dar 19 „pagalbinių“ šalių, šakotas technologijų medis, istoriją atitinkantys koviniai vienetai, virš 200 lokacijų, kuriose galite išsiaiškinti santykius, dantingas 3D varikliukas, palaikantis naujausias videokortas, teramorfingas, iš tikrųjų įtakojantis žaidimo veiksmą, žemėlapių redaktorius - tai tik maža visų paskelbtų „deimančiukų“ dalis.

Nematanti akis
Lankomumo reitingas

Chronišką pirmojo asmens perspektyvos simuliatorių deficitą greitu laiku planuoja pataisyti Octagon Entertainment kompanija. Patyrę leidėjai priglaudė australų KaWoW! komandą, kuriančią Unseelie projektą (šis yra FPS „pagal keltiškųjų epų motyvus“). Leidėjas mano, kad toks derinys turėtų pastebimai pagyvinti iš esmės bedvases šaudykles. Tam gali padėti ir gerai parašytas siužetas, unikalūs veikėjai ir, aišku, neįprasta kovos sistema, pagal kurią žaidėjas daugiau turėtų naudotis duriančiais-pjaunančiais ginklais, negu dideliais atstumais veikiančiais masinio naikinimo ginklais. Abejingais neliks ir RPG mėgėjai. Magiją ir kardą pasirinkusiems adeptai ras kaupiamą patirtį, įvairius daiktus ir iš septynių daiktų sudarytą „aprangą“.

  Komentarų: 1
22 metų žaidimų mėgėjas už tik RPG egzistuojančią salą sumokėjo 26,500$ (13,700£)
Lankomumo reitingas

Australas žaidimų mėgėjas, žinomas tik Deathifier slapyvardžiu, on-line aukcione nusipirko virtualią salą, kuri egzistuoja Project Entropia RPG, vaidmenų žaidime, padedančiame tarpusavyje bendrauti ir sąveikauti tūkstančiams žaidėjų. Tuo tarpu, kai prisiekę kitų žaidimų mėgėjai savo virtualias prekes siūlo per eBay aukcioną, Entropia savo žaidėjams virtualius daiktus leidžia pirkti ir parduoti, naudojant realius pinigus.

  Komentarų: 6
It‘s Hard to Be a God
Lankomumo reitingas

Kompanija „Akela“ pasirašė sutartį su rašytoju Borisu Strugackiu dėl žaidimo kūrimo pagal populiaraus jo romano „Sunku būti Dievu“ motyvus. Tikėtinas žaidimo žanras - Neverwinter Nights stiliaus RPG. Pagrindiniu savo tikslu kūrėjai laiko maksimaliai tikslų knygos originalo dvasios perteikimą. Išsamesnė informacija apie projektą pasirodys vėliau.

Jūsų auskaras, sere!
Lankomumo reitingas

Firma „Novyj Disk“ paleido oficialią rusišką Frogwares studijos kuriamo žaidimo „Šerlokas Holmsas. Sidabrinio auskaro mįslė“ svetainę. Žaidimas bus pilnai išverstas į rusų kalbą ir parduodamas dovanoms skirta ir „jewel“ pakuote. Orientacinė pardavimo data – šio mėnesio pabaiga. Kol kas svetainė visus suinteresuotus asmenis traukia mįslinga dingusio sidabrinio auskaro byla. Tirdami žmogžudystę, jūs galėsite mėgautis užimančiu žaidimo veiksmu, ieškoti prie sienos remiančių įkalčių, apklausti daugiau, kaip 40 liudininkų, pamąstyti filosofinėmis temomis, o taip pat surinkti puikią klasikinės muzikos kolekciją! Autentiška tų laikų atmosfera pasiekta glaudaus bendradarbiavimo su Arturo Konan-Dolio fan-klubais dėka, o pagrindinį vaidmenį įgarsins pats žymusis Vasilijus Livanovas!

Operation Flashpoint 2 išleidimas atidėtas
Lankomumo reitingas

Taktinės šaudyklės/simuliatoriaus Operation Flashpoint 2 laukimas vėl užtruko lyg bergždžia karvutė - oficialioje žaidimo svetainėje skelbiama, kad jis išeis tik 2006 m. pavasarį; šio pasikeitimo priežastis nežinoma. Anksčiau tikėtasi, kad OFP 2 bus galima įsigyti jau šių metų pabaigoje.

Ar perkate "piratinius žaidimus":

Taip, tik juos ir perku

Taip, kartais tenka

Ne

Aš neperku, aš juos atsisiunčiu

Jūsų lytis: Vaikinas Mergina
 Balsavimo rezultatai
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!