LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Kompiuteriniai žaidimai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Roboto nuotykiai Rusijoje
Lankomumo reitingas

„Akela“ pasirašė susitarimą su Enlight Software dėl veiksmo/nuotykių žaidimo Scrapland leidybos Rusijos, NVS ir Baltijos šalyse. Žaidimą kuria ispanų studija MercurySteam Entertainment, taip pat dalyvauja žymus American MCGee dizaineris. Lokalizuotos versijos išleidimo data dar nepaskelbta.

Into the East
Lankomumo reitingas

Mažai žinoma Pietų Korėjos studija Webzen pasikvietė Hovardą Šterną, „Oskaro“ už „Žiedų valdovo“ trilogijos muziką laimėtoją, darbui su MMORPG SUN: Soul of the Ultimate Nation garso takeliu. Apie žaidimo egzistavimą iki šiol nežinojo nė viena žaidybinei tematikai skirta svetainė. Smulkiau apie savo projektą Webzen ruošiasi parašyti kitų metų pradžioje. Garso takelis taip pat bus išleistas atskiru albumu tuo pat metu, kaip ir pats žaidimas.

Svetainės: Freedom Force 2
Lankomumo reitingas

Irrational Games iš naujo paleido Freedom Force svetainę, taip pat atsirado sikvelui Freedom Force vs. the Third Reich pašvęstas puslapis. Jame rasite žaidimo aprašymą, super-herojų ir mega-niekšų dosjė, FAQ skyrelį ir žaidimo vaizdų. Šio kūrinio sulauksime 2005 m. pradžioje.

Tomb Raider autorius grįžo prie Laros
Lankomumo reitingas

Tobis Hardas, vienas iš originaliojo Tomb Raider kūrėjų, vėliau įkūręs studiją Confounding Factor tam, kad įgyvendintų ir užbaigtų ilgai darytą Galleon projektą, spjovė į nepriklausomybę ir grįžo į Eidos. Jam vadovaujant, Crystal Dynamics užsiims jau septintojo žaidimo apie Larą Kroft kūrimu. Ko sulauksime šįkart?

Svetainės: Myst 4
Lankomumo reitingas

Ubisoft taip pat atnaujino Myst 4: Revelation svetainę. Atnaujintas projektas išties atliktas pagal serialo dvasią – tam, kad galėtumėte visiškai išnagrinėti jo turinį (darbastalio piešinėlius, užsklandas, susipažinti su personažų aprašymais) ir gautumėte priėjimą prie slaptojo (...) skyrelio, turėsite naršyti statinius paveikslėlius ir vieną po kito sudėlioti įvairių galvosūkių dalis. Neblogas užsiėmimas turintiems bent valandėlę laisvo laiko ;))

Dar vienas Starmageddon 2 pavadinimas
Lankomumo reitingas

Kosminės arkados – simuliatoriaus Starmageddon tęsinys dabar turi leidėją iš šiaurės Amerikos. Kas jis? Ogi ne kas kitas, kaip Merscom Game Publishing, pakeitęs projekto pavadinimą. Nuo šiol žaidimas vadinsis Space Interceptor: Project Freedom, jį išleisti planuojama ketvirtąjį šių metų ketvirtį. Rusijos leidybinė firma „Russobit-М“ išleis jį pavadinimu „Starmageddon 2“.

Svetainės: The Settlers 5
Lankomumo reitingas

The Settlers žaidimų serijos gerbėjams atidaryta nauja anglakalbė svetainė. Naujoji, jau 5-a žaidimo versija, vadinsis The Settlers: Heritage of Kings. Svetainės puslapiuose įsikūrė technologijų, pastatų, karalysčių ir herojų aprašymai (autoriai planuoja turinį papildyti palaipsniui, todėl nenustebkite, tarp herojų pamatę vienišą riterį Eriką ar kokį nors vikingą Haroldą Rudabarzdį), grafika žaidimo tematika, pateikta paties žaidimo vaizdų.

„Hey, terrorist! Terrorize this!“
Lankomumo reitingas

„Kovoje prieš teroristus tinka visos priemonės!“ – pareiškė lenkai iš CITY Interactive ir arkadinėje šaudyklėje Terrorist Takedown suteikė priėjimą prie viso amerikiečių armijos arsenalo – nuo raketsvaidžių iki sraigtasparnių „Apache“. Nepakartojamais Tolimųjų Rytų kraštovaizdžiais, pagražintais šimtais teroristų kūnų, teks grožėtis visų 16 misijų metu, o šitą džiaugsmą galėsime įsigyti jau spalį. Leidėjas, aišku, Merscom Game Publishing.

Svetainės: „Legionas 3“
Lankomumo reitingas

snowball.ru studija jau turi rusiškąją istorinės strategijos žaidimo Spartan versiją, Rusijoje žinomą kaip „Legionas 3: Spartiečiai“. Jos puslapiuose rasite trumpus duomenis ir naujienas apie žaidimą, elektroninį žaidimo vadovo variantą, o taip pat žaidimo vaizdų galeriją.

Svetainės: El Matador
Lankomumo reitingas

Cenega atidarė svetainę El Matador, taktiniam veiksmo žanro žaidimui iš trečiojo asmens perspektyvos. Trumpas žaidimo ir jo varikliuko aprašymas, kukli, vos aštuonių paveiksliukų galerija – tai viskas, ką joje galima rasti šiuo metu. Likę skyreliai kol kas tušti.

Ar perkate "piratinius žaidimus":

Taip, tik juos ir perku

Taip, kartais tenka

Ne

Aš neperku, aš juos atsisiunčiu

Jūsų lytis: Vaikinas Mergina
 Balsavimo rezultatai
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!