LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Kompiuteriniai žaidimai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
DICE skaičiuoja pelną
Lankomumo reitingas

Digital Illusions suvedė trijų 2004 m. ketvirčių darbo rezultatus ir ne be pasitenkinimo pranešė apie 32.4 švediškų kronų pelną (praeitais metais per tokį pat laikotarpį kompanija uždirbo ”tik” 18.8 mln.), o taip pat pateikė šviežiausią savo produktų pardavimų statistiką. Bendras visų Battlefield serijos tiražų skaičius dabar jau siekia 4.1 mln. kopijų, iš jų 1.76 mln. tenka Battlefield 1942, 930 tūkstančių - Battlefield Vietnam. Priedai Road to Rome ir Secret Weapons po pasaulį paplito 1.1 mln. egzempliorių tiražu. Pasigirti gerais rezultatais gali ir rinkiniai Battlefield Anthology (70 tūkst. kopijų) ir Battlefield Deluxe Collection (370 tūkst. kopijų). Tuo pat metu jie dar...

Vampyras, gavęs “Oskarą”
Lankomumo reitingas

Nuotykinio siaubo žaidimo BloodRayne aktorių trupė plečiasi. Prie Kristane Loken, čia atliekančios pagrindinį vaidmenį, prisijungė jau gavęs Oskarą Benas Kingsli, vaidinsiantis Kaganą, Mis Rein tėvą (jis, beje - visų vampyrų karalius). Pagal kol kas dar nepatvirtintą informaciją, vienam iš antraplanių vaidmenų sukurti prodiuseriai ketina pakviesti Mišelę Rodriges (ją pažįstame iš “Resident Evil”, “S.W.A.T.”). Filmas bus pradėtas filmuoti, 2005 m. viskam vadovaus dėdulė Uve Bolas. Siužetu užsiims Ženevjeva Terner, dalyvavusi rašant filmo “American Psycho” scenarijų.

  Komentarų: 1
House of the Dead 3 - į РС?
Lankomumo reitingas

Olandų kompanija Micromedia, užsiimanti žaidimų platinimu, atnaujino būsimų produktų sąrašus. Tarp jų atsidurė paslaptingas priedas Hidden & Dangerous 2: Courage Under Fire (turėsiantis išeiti kartu su H&D 2: Sabre Squadron rugsėjo 30-ąją), House of the Dead 3, Sonic Heroes (abu planuojama išleisti lapkričio 15 d.) ir Age of Empires 3 (lapkričio 26 d.). Microsoft, Take-Two ir SEGA minėtų žaidimų egzistavimo fakto kol kas nepatvirtino.

ARUSH įsilies į Hip Interactive
Lankomumo reitingas

Greitai auganti Kanados leidykla Hip Interactive paskelbė apie užbaigtą sandėrį, kuriuo įsigijo privačią kompaniją World Entertainment Broadcasting Corporation, žaidimų rinkoje žinomą ARUSH Entertainment pavadinimu. Kaip šis susiliejimas paveiks Playboy: The Mansion, Hunting Unlimited 3 ir Fear Factor: Unleashed išleidimo datas, kol kas nežinoma. Taip pat šiais metais Hip Interactive išplėtė savo įtaką už Naujojo Pasaulio ribų, įsigijusi prancūzų leidėją L.S.P. Games, tapusią Hip Interactive Europe dalimi.

Uru vėl Gyvas !!!
Lankomumo reitingas

Cyan Worlds kūrybos gerbėjai ir toliau tiki šviesia on-lain nuotykinio žaidimo Uru: Ages Beyond Myst ateitimi. Prieš keletą mėnesių Ubisoft atjungė Uru serverius dėl mažo prenumeratorių, norėjusių kartu su draugais pratęsti rašytojo Atruso sumanytų pasaulių žvalgymą, skaičiaus. Dabar serveriai vėl pradėjo dirbti, tiesa, nei Cyan Worlds, nei Ubisoft nieko bendro su jais nebeturi. Projektas Until Uru palaikomas grupės entuziastų, ir pateikiamas “kaip yra” - atnaujinimų, pagerinimų arba naujo turinio nelaukite. Atgimęs on-lain komponentas palaiko tik originalaus Uru turinį, “išsaugotos” tos pačios klaidos, kurios vargino žaidėjus nuo pat žaidimo pasirodymo. Projekto kūrėjai tiki, kad anksčiau ar vėliau Until Uru išaugs ir atvirs...

Slaptasis ZootFly projektas
Lankomumo reitingas

Slovėnijos studija ZootFly, šiuo metu kurianti futuristinį veiksmo žaidimą Hollow, pranešė apie su “viena iš stambiausiu Europos leidyklų” pasirašytą kontraktą. Kalba eina apie nuotykinį lenktynių žaidimą, kuris “prastums vieną iš pačių populiariausių simuliatorių brendų”. Vienos citatos! Šiuo metu kuriamos ir РС, ir Xbox versijos, dėl PS2 versijos dar tariamasi. Nors imk, ir pradėk lažybas, kas išleis šį žaidimą, ir kaip gi jis vadinsis...

Svetainės: Starship Troopers
Lankomumo reitingas

Empire Interactive atvėrė šaudyklės Starship Troopers svetainę. Žaidimą pagal Roberto Čenlaino knygą ir vienvardį Polo Verchoveno filmą kuria Strangelite Studio. Svetainėje jau galime pažvelgti į naujų žaidimo kadrų seriją, įdėtas vienas reklaminis filmukas. Patį žaidimą numatoma išleisti 2005 m. pavasarį.

Sakmė apie gerą [...] nusikaltėlį
Lankomumo reitingas

Lenkų studija Heaven X anonsavo Alex Carver: Futurebrighter, futuristinio pirmojo asmens trilerio, kuriamo išimtinai PC, išleidimą. Aleksas Karveris - nusikaltėlis, laimingai sutapus aplinkybėms pabėgęs iš laivo-kalėjimo. Likimas jį nubloškia į planetą, valdomą žiauraus diktatoriaus, mėgstančio eksperimentus su genetika ir tarperdviniais portalais. Daugybė ginklų ir “gedžetų”, milžiniškų, niekieno neištirtų atvirų erdvių, įvairūs priešai ir sarkastiškos pagrindinio herojaus pastabos pardutuvių lentynose įsikurs 2005 m.

Pas Eidos lankosi piršliai
Lankomumo reitingas

Vos tik Eidos paskelbė norinti parduoti savo aktyvus, kompanijos Londono ofisą kaip skėriai užplūdo konkuruojančių leidyklų pasiuntiniai. Labiausiai perspektyviu laikomas prancūzų Ubisoft, įkandin mina visų karštai mylimas Microsoft, neatsilieka japonų Sony, domisi ir THQ. Šiuo metu Eidos vertė įvertinta 215 mln. GBP.

32-bitų Asheron's Call ateitis
Lankomumo reitingas

Turbine Entertainment paskelbė kai kurias smulkmenas apie būsimąjį Asheron's Call priedą, jau gavusį Throne of Destiny pavadinimą. Pagrindinė naujove taps 275 patirties lygiai. Personažams, suspėjusiems pasiekti didžiausią dabartinį leidžiamą lygį (šiuo metu jis sustojęs ties skaičiumi “126”), bus atliktas įgytos patirties perskaičiavimas”, atsižvelgiant į sugebėjimų ištobulinimo laipsnį ir statistikas. Be to, dabar už patirtį bus leista įsigyti taip vadinamus “augmentation gems” - brangakmenius, pagerinančius ginklų, šarvų ir kitų širdžiai mielų dalykėlių parametrus (panašų dalyką rasite “Diablo II”). Priedui perpiešta daugiau,...

Ar perkate "piratinius žaidimus":

Taip, tik juos ir perku

Taip, kartais tenka

Ne

Aš neperku, aš juos atsisiunčiu

Jūsų lytis: Vaikinas Mergina
 Balsavimo rezultatai
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!