LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Kompiuteriniai žaidimai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Dungeon Lords pasirodymas nukeliamas vėlesniam laikui
Lankomumo reitingas

Veiksmas/RPG Dungeon Lords, ne vieną kartą keitusi pasirodymo datą ir vėl jį atidėjo – šį kartą iki gegužės vidurio. Rengėjai ir leidėjai visų, kas laukia žaidimo, labai atsiprašo, tačiau priežasties dėl ko jis nepasirodo, nepraneša.

  Komentarų: 2
3D Realms ruošiasi Prey premjerai
Lankomumo reitingas

Dabar mes tikrai žinome: šaulys Prey gyvas. Oficialiai tai patvirtino Džordžas Busardas iš 3D Realms, naujai atidarytame žaidimo forume. Projektą ruošia Human Head Studijos kompanija, ir E3 mes pamatysime jų didžiulių pastangų rezultatą. Tuo pačiu metu pradėjo veikti ir prey.com, kur po eilinių kiberskvoterių išteklių pavidalu 3D Realms paslėptas nedidelis siurprizas – per kelias sekundes, kai atsidarome naršyklės puslapį, ekrane pasirodo linksmas piešinėlis su užrašu " Earth's Saviour Doesn't Want The Job ". Puslapio tyrinėjimas davė rezultatų - < meta name =" description"> pasirodė didelė nulių ir vienetų sankaupa. Kai viskas išverčiama iš binarinio kodo į tekstą, gaunamas naujas...

"Būka" E3 2005
Lankomumo reitingas

"Būka" pristatė savo E3 - "liniją". Į Los – Andželą bus siunčiami: RTS/ avia stimuliatorius "Plieniniai monstrai", šaudyklės "Velianas", "Metro – 2" ir "Valytojas", lenktynių stimuliatorius "Maskva ant ratų" ir serijinis RTS "Karo magija: reikšminga tyla" . Informacija apie naujus projektus, kurie parodyti sienose Kentia Hall, informacija bus papildomai pranešta.

Ubisoft E3 2005
Lankomumo reitingas

Ubisoft paskelbė žaidimų, kurie bus gegužės mėnesį pristatyti parodoje Electronics Entertainment Expo, sąrašą. Tarp PC – eksponatų – Myst 5: End of ages, Heroes of Might & Magis 5 ir bevardis pragaras Brother in Arms. Mūsų kraštuose pasirodys kai kurie projektai: 187 Ride or Die, Rainbow Six: Lockdown, Prince of Percia 3, Ghost Recon 3 ir Peter Jackson's King Kong".

  Komentarų: 3
JoWooD E3 2005
Lankomumo reitingas

Austriška JoWooD traukia į E3 su neblogu bagažu – kompanijos stende lankytojai galės pamatyti veiksmo StarGate SG – 1: Alliance, ilgai lauktą RGP Gothic 3, Serijinę strategiją SpellForce 2: Blend of Perfection ir šaulys Panzer Elite Action. Už uždarų durų bus rodomi The Guild 2, Ski Racing 2006 ir Hotel Giant 2.

  Komentarų: 3
THQ atgaivina Evil Dead
Lankomumo reitingas

Naikintuvas EŠ ir jo ištikima ranka - benzininis pjūklas grįžta į monitorius! Šią vasarą THQ išleido veiksmo/nuotykių Evil Dead Regeneration, paruoštą studijos Įranky Pants Games. Šį kartą EŠ teks vizitas į kalėjimus pas nuteistuosius. Jį, vienintelį išgyvenusį po karo, suima policija. Dabar jo namai – įstaiga "Saulėta pieva", kurią valdo daktaras Reinchardas, sadistas, kankintojas, nenumaldomas eksperimentatorius. Jo svajonė – pavergti Mirusiųjų Knygos sielą, mokslo pagalba. Bet iš kontrolės išeina Nekronomikonas ir užsipuola zombių, monstrų ir demonų pasaulį. Juk pats laikas pradėti švarintis. Žaidimas ruošiamas tiesiogiai bendradarbiaujant su Briusu Kembelu, atlikusio Ešo vaidmenį kino trilogijoje "Evil Dead". Jis tiesiog įgarsino savo...

  Komentarų: 3
Naujieji "PlayStation" pultai Honkonge buvo nušluoti nuo parduotuvių lentynų
Lankomumo reitingas

Po debiuto Honkonge naujieji "Sony" žaidimų pultai "PlayStation Portable" buvo išparduoti per kelias valandas. "Sony Computer Entertainment" teigė, kad klientai turės palaukti, kol kita siunta pasieks parduotuves gegužės pabaigoje arba birželio pradžioje, rašo "South China Morning Post". Nešiojamasis "PlayStation" pultas turi plokščią skystųjų kristalų ekraną, bevielio interneto jungtį ir sveria 280 gramų. Žaidimų pultas gali groti ir muziką bei rodyti filmus. Kai gruodį Honkongą pasiekė pirmosios japoniško pulto versijos, juodojoje rinkoje "PlayStation" kaina siekė 6 tūkst. Honkongo dolerių (770 JAV dolerių). Gamintojo siūloma mažmeninė naujausios versijos žaidimų pulto kaina - 1,98 tūkst. Honkongo dolerių.

  Komentarų: 1
Balso kaina
Lankomumo reitingas

Amerikiečių aktoriai – organizuota tauta; jei kas ne taip – profsąjunga iš karto grasina streiku. Šį kartą. Šį kartą nesutariama dėl žaidimo įgarsinimo kontrakto. Kino aktorių gildija ir Amerikos Federacijos aktorių radijas ir TV nepatenkinti keliais leidėjų sudarytos sutarties punktais. Aktorių nuomone, paprasto valandinio atlygio nepakanka – vaidmenų atlikėjams turėtų būti išmokamos nustatytos sumos nuo pardavimo kiekio. Dauguma žaidimų leidėjų, skirtingai nei kino studijos, dar nepriprato prie tokio užmokesčio pobūdžio. Be to, nėra vienos organizacijos, kuri būtų panaši į kino Asociaciją ir neturi prodiuserių, kurie sutvarkytų visus finansinius reikalus.

  Komentarų: 1
Alternatyvus frontas
Lankomumo reitingas

CDV Software po savo sparnu priglaudė naują vengrų studijos Digital Reality – RTS War Front projektą, kurio veiksmo laikas vyksta Antro pasaulinio karo metais. Kūrėjai D – Day ir Desert Rats vs. Afrika Korps šį kartą nusprendė prieiti prie gan dažnos temos ir pozicijos " o kas, jeigu ", ir pratęsė karą iki 1945 gegužės. Ten, kur yra alternatyvi istorija, būtinai atsiras išgalvoti veikėjai, ginkluotė ir technika. Žaidimo pasirodymas numatytas 2006 metais.

Kinas apie id
Lankomumo reitingas

Amerikiečiu kabelinis tv kanalas Shotwtime planuoja sukurti filmą pagal Devino Kušnerio knygą "Mastes of Doom", kurioje pasakojama apie id Software ir jos dviejų gan ryškių tapatybių - Džono Karmako ir Džono Romero tapsmą. Rašyti scenarijų ėmėsi Narin Šenkar, populiaraus televizijos serialo "CSI: Crime Scene Investigation" prodiuseris.

Kuris žaidimas geresnis: GTA 3 ar MAFIA?

GTA3!

Mafia!

Abu geri

Nepatinka nei vienas

Jūsų lytis: Vaikinas Mergina
 Balsavimo rezultatai
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!