LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Laikrodžiai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Publikuota: 2010-06-10
Šveicariškų laikrodžių pirkimo gidas

ATLANTIC laikrodžiai

Atlantic - tai šveicariška kokybė už priimtiną kainą. Šie laikrodžiai gaminami nuo1888 metų Šveicarijoje. Pasitelkdama naujausias technologijas, firma gamina klasikinio stiliaus laikrodžius. Jų gamybai naudojamos aukščiausios kokybės medžiagos ir detalės: šveicariškas kvarcinis arba mechaninis mechanizmas, elektrolizės būdu poliruotas arba paauksuotas plieno korpusas, safyro stiklas, natūralios odos apyrankė. Kai kurių „Atlantic" laikrodžių dizainas nedaug pasikeitė nuo jų gamybos pradžios. Taip gamintojas nori pabrėžti, kad yra ištikimas savo stiliui. „Atlantic" - viena iš nedaugelio firmų gaminanti ir mechaninius laikrodžius.

 „Atlantic" yra sukūrusi keletą šios firmos modelių serijų: Mariner, Skipper, Worldmaster, Seawave, Seawing, Seabreeze, Seamoon, Seabird, Seacrest, Seahunter. Šių serijų modeliai tarpusavyje skiriasi išvaizda, technine charakteristika, kaina.

„Atlantic" laikrodžiai sukurti klasikinį, dalykinį, stilių vertinantiems pirkėjams.

PIAGET laikrodžiai

PIAGET, įkurta 1874 metais, laikrodžių gamybos istorijos puslapiuose įsirašė kaip drąsi ir aistringa inovacijoms kompanija.

PIAGET kompanija asocijuojasi kaip unikali, ekspresyvaus stiliaus išradėja ir puoselėtoja, kurianti sudėtingiausius laikrodžius. Būtent PIAGET pasauliui padovanojo pirmąjį juvelyrinį laikrodį, kurio mechanizmo plonumas su išoriniu grožiu spindėjo nepriekaištingu tobulumu. Vėliau sekė juvelyriniai laikrodžiai: apyrankės, segės, žiedai, kaklo vėriniai ir kt. PIAGET laikrodžių kolekcijos ir papuošalų linijos išsiskiria ne tik aukščiausio meistriškumo lygiu, prabanga, bet ir kūrybingumu, grakštumu ir subtilumu.

JAEGER-LeCOULTRE laikrodžiai

„Jaeger-LeCoultre“ 1833 metais įkūrė Antoine LeCoultre, mikronus matuojančio instrumento, laikrodžių gamyboje naudoto net pusę amžiaus, išradėjas.

Nenuostabu, kad „Jaeger-LeCoultre“, pati gaminanti visus reikalingus komponentus, sukūrė ploniausią laikrodžio mechanizmą (1,38 mm), lengviausią laikrodžio mechanizmą (1g). Šie ir daugybė kitų stulbinančių išradimų pavertė „Jaeger-LeCoultre“ viena svarbiausių ir inovacine prasme reikšmingiausių laikrodžių gamybos kompanijų pasaulyje. Kolekcininkų labai vertinami manufaktūriniai „Jaeger-LeCoultre“ laikrodžiai išsiskiria stulbinančiomis proporcijomis, tobulomis formomis ir išskirtiniu stiliumi. „Jaeger-LeCoultre“ produkcija – tiksliausių mechanizmų vertinimo rodiklis.

IWC laikrodžiai

Manufaktūrinių laikrodžių gamintojos IWC filosofija remiasi šūkiu „Probus Scafusia“ („Geras, solidus meistriškumas iš Šafhauzeno“), kuris puikuojasi ant daugelio kompanijos laikrodžių.

Nuo pat IWC (International Watch Company) įkūrimo 1868 metais Šveicarijos šiaurės rytų mieste Schaffhauzene kompanijos varomoji jėga, atnešusi daugybę ryškių technologinių laimėjimų, yra paremta ambicinga pozicija būti žingsniu toliau už kitus. Tai patvirtino ir IWC 1985 metais pristatytas laikrodis Da Vinci – pirmasis automatinis chronografas pasaulyje su keturiais skaitmenimis metams fiksuoti. Dėl šio „amžinojo“ kalendoriaus, kuris skaičiuos laiką iki pat 2500 metų slenksčio, Da Vinci yra tarsi IWC kompanijos ilgaamžiškumo simbolis besikeičiant laikams. Unikalūs, klasikiniai ir kokybiški IWC laikrodžiai yra sukurti išskirtiniams vyrams. Greičiausiai dėl to jie taip traukia moteris.
 
CANDINO laikrodžiai

Kaip ir visi pagrindiniai šveicariškų laikrodžių gamintojai, „Candino“ laikrodžio gamybai kruopščiai parenka tik įvairiais testais patikrintus mechanizmus.

Nuo praėjusio amžiaus vidurio pradėjusi gaminti tikslumu pasižyminčius laikrodžius „Candino“ yra vertingas partneris ir oficialus remėjas tarptautinėse teniso varžybose. Kokybiški ir elegantiški „Candino“ laikrodžiai patenkins tiek mėgėjo, tiek profesionalo poreikius.

BAUME & MERCIER laikrodžiai

„Baume & Mercier” įvairaus stiliaus laikrodžiai išsiskiria ne tik išieškotomis proporcijomis, bet ir estetišku tobulumu, subrandinta elegancija ir rafinuotumu.

Broliai Baumai, 1830 metais įkūrę laikrodžių gamyklą, pasisakė tik už tobulus ir tik aukščiausios kokybės manufaktūrinius gaminius. Baumų šeimos narys Viljamas, tęsdamas šią tradiciją ir norėdamas pagyvinti verslą, su laikrodininku ir juvelyru Polu Mersje Ženevoje 1918 metais įkūrė „Baume & Mercier”. Jau po kelerių metų kompanija buvo įvertinta „Poincon de Geneve“ apdovanojimu, kuriuo pripažįstama, jog įmonės produkcija yra nepriekaištingai kokybiška. 1964 metais „Baume & Mercier” savo simboliu pasirinko graikišką raidę Phi, kuri simbolizuoja tobulų proporcijų balansą.

LONGINES laikrodžiai

„Longines“, įkurta 1832 metais, įėjo į sporto pasaulio istoriją pristatydama elektroninį būdą, kai laiko mechanizmas varžybų starto metu aktyvuojasi, o finišo - susistabdo.

Būtent „Longines“ 1927 metais fiksavo piloto pirmojo transatlantinio skrydžio iš Niujorko į Paryžių laiką. Be to, skrydį atlikusio piloto Čarlo A. Lindbergo (Charles A. Lindbergh) vardu yra pavadinta viena iš įdomesnių kompanijos kolekcijų. „Longines“ taip pat yra žinomas kaip oficialus daugelio tarptautinių sportų varžybų, olimpiadų remėjas. Tačiau siekis neatsilikti nuo naujų technologinių sprendimų yra visuomet lydimas aistros elegancijai. Visos „Longines“ laikrodžių kolekcijų linijos pasižymi charizma, spinduliuoja unikalia preciziškumo ir elegancijos harmonija.

TISSOT laikrodžiai

Tai bene populiariausi šveicariški laikrodžiai ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Tai šveicariška kokybė nuo 1853 metų. „Tissot" firma yra pastovi įvairių pasaulinių apdovanojimų laureatė. Tai firma, kuri jau daug metų pelno pirkėjų pripažinimą.

„Tissot" laikrodžiai - tai santūrumas ir elegancija, mada ir klasika, technologija ir kokybė. Šių laikrodžių gamybai naudojamos aukščiausios kokybės medžiagos ir detalės.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

                                 

Komentuoti

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Telekomunikacijos (188)    Joga (56)    Intel (6)    Bendruomenės (158)    Paukščių gripas (21)    Metalinės muzikos grupės (8)    Nekilnojamasis turtas (22)    Duomenų apsauga (3)    Proza (157)    Jautis (7)    Amerikos lietuviai (7)    Laivyba (17)    Picerijos (4)    Knygos (23)    Kietieji diskai (17)    Vytautas Landsbergis (6)    Pramoginiai šokiai (2)    Meilė bloguose (6)    Vaiko sveikata (8)    Bankrotas (2)    Arkliai (12)    Auklės (3)    Panayiotis Zavosas (2)    Specialiosios tarnybos (36)    Darbo partija (4)    Leo LT (12)    Dažasvydis (3)    Lietuvių fantastika (11)    Modemai (8)    Monitoriai (11)    Lietuvių valgiai (28)    Prezidento rinkimai 2009 (12)    Kinų horoskopas (14)    Ožiaragis (7)    Valdas Adamkus (11)    Parapsichologai (7)    Lobiai (12)    Raganos (12)    Priklausomybė (3)    Parašiutizmas (15)    Mazda (2)    Sel (10)    Hipnozė (10)    Romas (3)    Naršyklės (7)    Šaudymas iš lanko (2)    Pankiškos muzikos grupės (15)    Programos (61)    Kvepalai (10)    Istorija (154)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!