LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Laikrodžiai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-11
Kokybiškų laikrodžių pirkimo gidas

CASIO laikrodžiai

CASIO visame pasaulyje puikiai žinoma elektronikos firma, gaminanti ne tik laikrodžius, bet ir kitas elektronikos prekes: fotoaparatus, kasos-skaičiavimo aparatus ir kt. Būtent todėl,  visi „Casio" laikrodžiai ypač tikslūs.  „Casio" laikrodžiai iš kitų laikrodžių gamintojų išsiskiria savo asortimentu, stilių ir funkcijų įvairove. „Casio" firmos sportiniai, laisvalaikio laikrodžiai turi daug papildomų funkcijų: žadintuvą, chronometrą, taimerį,  telefonų užrašų knygelę, mėnulio fazės, oro ar vandens temperatūros daviklį, kompasą, aukščio ar vandens gylio daviklius, rodo pasaulio laiką, kalendorių, turi ciferblato pašvietimą ir kt. Sportinių laikrodžių korpusas ir apyrankė pagaminti iš plastiko, gumos ir kaučiuko lydinio, todėl laikrodžio dirželis yra ilgaamžis, atsparus temperatūros pokyčiams.

„Casio" yra sukūrusi „G-Shock" serijos laikrodžius, kurie pasižymi ypatingu atsparumu smūgiams, o taip pat vandeniui. Tai išskirtinio dizaino masyvūs laikrodžiai, kurių korpusas pagamintas iš 7 sluoksnių gumos-kaučiuko detalių naudojant metalines tarpines. Šie laikrodžiai skirti žmonėms, užsiimantiems ekstremaliu sportu, taip pat dirbantiems fizinį darbą (apsaugo nuo smūgių).

„Casio" gamina ne tik sportinius, bet ir klasikinius, laisvalaikio, vaikiškus laikrodžius. Kadangi „Casio" asortimentas labai platus čia laikrodį gali išsirinkti įvairaus amžiaus pirkėjas.

ELITE laikrodžiai

Elite mados namai puikiai žinomi visame pasaulyje. Šiai kompanijai atstovauja tokios įžymybės kaip Klaudija Šifer, Sindi Krauford, Nastasija Kinski, Naomi Kembel, Linda Evangelista bei kitos garsios manekenės.

„Elite" mados namai siūlo daug įvairių prekių: rankinių, aksesuarų, papuošalų ir kitų.  Laikrodžių gamyba pradėta 2004 metais, ir jau išplėsta net 45-iose šalyse. Tokį populiarumą lėmė vardo, dizaino ir kainos santykis. „Elite" stilius - originalus, bet ne ultramodernus, pabrėžiantis moteriškumą, žengiantis koja į koją su laiku.

FREELOOK laikrodžiai

Freelook tai puikūs moteriški aksesuarai iš Paryžiaus, kuriuos sukūrė prancūzų dizaineriai. Dauguma „Freelook" laikrodžių ypač puošnūs, vakariniai, puošti „Swarovski" kristalais. Visa „Freelook" kolekcija skirta moterims, todėl ypač didelis dėmesys skiriamas laikrodžio dizainui. Šis laikrodis gali būti nešiojamas kaip papuošalas-apyrankė."Freelook" laikrodžių kolekcija nuolat atnaujinama, nes Paryžius - madų sostinė.

JACQUES LEMANS laikrodžiai

Jacques Lemans laikrodžiai pagaminti Austrijoje. Tai - kokybės, dizaino ir kainos santykis. Ši firma yra išleidusi ir „Formula F-1" serijos laikrodžius. Šis faktas byloja apie „Jacques Lemans" laikrodžių kokybę. „Jacques Lemans" gamina labai įvairaus dizaino laisvalaikio laikrodžius, pastoviai atnaujina laikrodžių kolekcijas.

LORUS laikrodžiai

Lorus - tai „Seiko" grupei priklausanti laikrodžių kompanija. „Seiko" - pažangiausia japoniškų laikrodžių įmonė. Todėl kurdami „Lorus" laikrodžius japonų gamintojai ypač didelį dėmesį skiria jų kokybei. Šių laikrodžių gamybai naudojamos ypač kokybiškos medžiagos ir detalės, „Lorus" laikrodžiai gaminami „Seiko" gamyklose. Nors šie laikrodžiai nebrangūs, tačiau savo techninėmis savybėmis,  dizainu nenusileidžia ir aukštesnės klasės laikrodžiams. „Lorus" laikrodžiai sukurti tai žmonių grupei, kurie nori įsigyti kokybišką, gražų, bet ne itin brangų laikrodį.

PIERRE CARDIN laikrodžiai

Pierre Cardin garsaus Prancūzų dizainerio sukurti laikrodžiai. „Pierre Cardin" daugiau kaip prieš šimtmetį įėjo į mados pasaulį. Tai vardas kalbantis pats už save. „Pierre Cardin" aksesuarai papuoš kiekvieną mėgstantį ekstravagantišką stilių.

ROMANSON laikrodžiai

Romanson - tai Korėjos gamintojų sukurti laikrodžiai naudojant šveicariškus mechanizmus. Šių laikrodžių privalumu galima pavadinti tai, kad dauguma jų turi rausvo aukso padengimą, kas labai dera prie Lietuvoje pirktų aukso papuošalų. Romanson laikrodžių asortimentas gana platus, dauguma jų puošnūs.

STORM laikrodžiai

Yra dalykų kurie atrodo kitaip, vienas iš jų - laikrodis „Storm".

Londono mados prekės ženklas STORM yra žymus savo išskirtiniais, šiuolaikiškais laikrodžiais ir kitais aksesuarais. Asmeniui, siekiančiam savitos ir unikalios išraiškos, Storm siūlo įvairovę stilių:  nuo naujosios mados iki rafinuotos elegancijos. Kiekvienas „Storm" laikrodis yra išskirtinis, kitokio dizaino, todėl „Storm"  firma neskirsto savo gaminių į atskiras kolekcijas, nes kiekvienas laikrodis - tai atskira kolekcija. Šiandien STORM yra pasaulinis prekės ženklas žinomas daugiau kaip 45 šalių visame pasaulyje, įskaitant Maskvą, Rygą, Prahą, Bratislavą, Dubajų ir Melburną.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

                                 

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal
Nuotraukos 1 - 10 iš 14   <<< 1 2 >>>
Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Policija (2)    Klubai (8)    Romas (3)    Komunikacija (166)    Žmonės (241)    Gaisrininkai (7)    Raganos (12)    Vitaminai (2)    Opijatai (13)    Toyota (2)    Arkliai (12)    Informaciniai karai (11)    Medžioklė (63)    Go-go (10)    Kanapės (15)    Poetai (11)    Krikščionybė (135)    Visuotinė istorija (44)    Geografija (22)    Aviacija (38)    Kitos šventės (7)    Prancūzų buldogas (2)    Pyktis (6)    Opel (4)    KGB (35)    Liūtas (7)    Astrologija (27)    Namų vaizdo technika (2)    Krikščionys demokratai (3)    Naujieji metai (12)    Automobiliai (41)    Pelės (5)    Interneto tinklai (4)    Sąmokslo teorija (19)    Avinas (7)    Trys karaliai (5)    Sportiniai šokiai (2)    Chiromantija (3)    Politikai (183)    Ekologija (15)    Kazimiera Prunskienė (13)    Laikrodžiai (3)    Gyvūnai (174)    Bibilija (10)    Restoranai (5)    Picerijos (4)    Grožio salonai (6)    Gotai (17)    Omnitel (12)    Klubai (5)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!