LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Dizaineriai Lietuvoje
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-10-26
Julija Žilėnienė

Dizainerė Julija kuria vienetinius rūbus, drabužių kolekcijas, aksesuarus, interjero detales bei interjerus. Per aštuoniolika kūrybos metų dizainerė pristatė daugiau nei trisdešimt mados kolekcijų, o jos nuolatinių klientų bei gerbėjų rate – kultūros, verslo bei politikos elitas (tarp jų ir pirmosios šalies ledi). 1998-aisiais metais Julija įkūrė šiuo metu Vilniaus senamiestyje veikiančius Julijos mados namus, o 2004-aisias – madingą dovanų galeriją „Aukso avis".

Švelnus, bet nesulaikomas augimas – tinkama metafora Julijos veiklai bei kūrybai nusakyti. Nuolat auga ne tik klientų bei interesų ratas, plečiantis kūrybines sritis ir galimybes. Kiekvienas jos kūrinys skleidžiasi, pulsuoja ir auga, kurdamas aplink save optimizmo, gyvybingo žavesio ir natūralaus jaukumo aurą. Dizainerės kuriama suknelė ar žvakidė, auskarai ar interjeras, – viskas galiausiai susilieja į vieną kūrinį, augantį jausmų, intuicijos ir gyvenimiškos patirties žemėje.

Julijos kūrybos variklis – žmogus. Nuolat ieškanti tobulo skambesio tarp žmogaus ir jo rūbo ar aplinkos, dizainerė neabejoja kiekvieno asmens savito grožio jėga ir energija. Tereikia jį atskleisti... Ryžtingas serijinės gamybos atsisakymas dizainerei reiškė savitą ir individualų požiūrį į žmogų, klientą. Netobulą. Permainingą. Unikalų. Kaip ir jam kuriamas kūrinys.

Darni asimetrija, šiltas bangavimas, harmoningi siluetai ir medžiagų, paviršių, faktūrų įvairovė Julijos mados namuose apjungiami profesionaliu, kruopščiu atlikimu. O dizainerės dėmesys žmogui, jo asmenybei, poreikiams ir svajonėms kiekvieną jos kūrinį paverčia kerinčia, intriguojančia kelione po vidinę jausmų imperiją.

Julijos kūryba – tiems, kas ieško ir atranda nesibaigiančius pasaulius savyje, nuolat augančius, kintančius ir nepakartojamus.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Matematika (2)    Žiniasklaida (108)    Grybai (3)    Kelionių įspūdžiai (26)    Panayiotis Zavosas (2)    Meino meškėnas (2)    Vadyba (89)    Viešieji ryšiai (20)    Technologijos (1819)    Savivaldybių rinkimai (9)    Mobilūs ryšiai (193)    Dvarai (36)    Erich Fromm (5)    Apatinis trikotažas (17)    Šv. Valentino diena (11)    Menas būti kartu (2)    Garso sistemos (15)    Shotokan (11)    Tiškevičiai (18)    Romas Kalanta (4)    Prokuratūra (4)    Aukštasis mokslas (13)    Architektūra (11)    Elektronika (8)    Energetika (13)    Striptizas (8)    Stomatologija (6)    Gimimo diena (3)    Darbdaviai (10)    Katalikybė (49)    Auklės (3)    Moters diena (4)    Motociklai (12)    Amerikos lietuviai (7)    Jautis (7)    Bendruomenės (158)    Hip hop dance (4)    Runkeliai (18)    Televizoriai (2)    Šventasis Kazimieras (2)    Soliariumai (5)    Samsung (3)    NSO (33)    Metalas (22)    Barai (7)    Politikai (183)    Šaulys (7)    Artūras Zuokas (41)    Džiazo muzikos grupės (11)    Metalinės muzikos grupės (8)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!