LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Mados namai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2008-12-05
Escada

Dolce ir Gabbana yra be abejonės patys galingiausi ir įtakingiausi dizaineriai šiame mūsų laikotarpyje. Jų klientų sąrašą apima keletas geriausiai besirengiančių žmonių pasaulyje, tokių kaip Bechamai, Madonna ir Sophia Loren.

Dolce studijavo mados dizainą Sicilijoje ir įgyjo patirties savo tėvų versle. Stefano Gabbana studijavo grafinį dizainą ir įgyjo nemažai darbo patirties madoje, dirbo asistentu atelje Milane, kur pora pirmą kartą susitiko 1980 metais.

1982 metais jie įkūrė pirmą savo mados konsultavimo atelje, ir 1985 metais jie pristatė savo pirmą kolekciją moterims Milane, užsitarnaudami šalies pripažinimą.

Kolekcija buvo daugiausia namų gamybos, ir susidėjo iš sudėtingų konstrukcijų sistemų. Asmenybės, kurios įkvėpė šią kolekciją buvo italų aktorė Sophia Loren ir Anna Magnani.

Vėliau dizaineriai įtraukė korsetines sukneles, gangsterių kostiumus su šviesiais ruoželiais ir seksualius juodus kostiumas. Vis dėlto tai buvo 1980 metų pabaigos apsilankymas Sicilijoje, kuris prisidėjo prie gundančių moters formų išaukštinimo.

Dizainerių duetas toliau bandė sėkmę Japonijoje ir pasirašė sutartį su Kashiyama grupe. 1989 metais jie atidarė savo pirmą nedidelę madingų drabužių ir reikmenų parduotuvę Japonijoje ir po dviejų metų pristatė pirmą vyrų kolekciją.

Iš esmės Dolce ir Gabbana yra žinomi dėl jų mėginimo padaryti taip, kad moteris atrodytų "fantastiškai seksualiai".

Jie apibūdina savo stilių kaip "švelnus ir aštrus" ir "naujo tūkstantmečio vėsa". Vienąkart jie citavo sakydami, kad jie daugiausia domisi geriausių, gražių drabužių ir žėrinčių tendencijų kurimu.

D&G pradėjo gauti ilgai lauktus apdovanojimus 1990 metais, ir 1993 metais jie buvo apdovanoti už "geriausius metų kvepalus". 1990 metų pabaigoje buvo pranešta, kad jų pardavimai siekia apie 500 milijonų per metus.

Dabar jie tapo vieni iš labiausiai pasaulyje sėkmingiausiai dėvimų rūbų kompanija.

Šiuo metu pora gyvena 19 amžiaus mini viloje Milane su gretimai esančiais apartamentais. Taip pat jie neseniai atnaujino vieną iš savo nuosavybių Prancūzijos Rivieroje.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Nešiojami kompiuteriai (12)    Aerobika (3)    Muzika (196)    Joninės (6)    Bitė (5)    Narkotikai (97)    Fajetai (2)    Kompiuterinis piratavimas (43)    Žydai (32)    Logistika (12)    Zodiako ženklai (88)    Sekimas ir privatumas (12)    Ožiaragis (7)    Tadas Blinda (10)    Soliariumai (5)    Susitaikymas (9)    Darbdaviai (10)    Ekonomika (259)    Gaisrininkai (7)    Vėlinės (5)    Šokoladas (10)    Alkoholizmas (15)    Mazda (2)    Atviras kodas (23)    Žuvys (7)    Avinas (7)    Ekologiškas maistas (2)    Vandens slidės (2)    Nacionaldarbininkų Sąjūdis (2)    Savivaldybių rinkimai (9)    Žmogaus teisės (18)    Arkliai (12)    Žinių visuomenė (14)    Viešnia iš ateities (2)    Lietuvių fantastika (11)    Pramogos (191)    Netolerancija (6)    Korupcija (22)    Kompiuterinis saugumas (43)    Religija ir tikėjimai (315)    Kino kritika (10)    Nokia (24)    Gyvenimo džiaugsmas (2)    Vasario 16 (12)    „Laisvės kryžkelės“ (10)    Įžymūs žmonės (68)    Televizija (17)    Prezidento rinkimai (6)    Restoranai (5)    Liberalų sąjūdis (5)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!