LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 19 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Meilė bloguose
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2012-03-02
Meilė…

Hmm.. Keistas žodis, apibūdinti atrodo tokiam.. pačiam tobuliausiam pasaulyje žodžiui.. Nejaugi, savo jausmus galim apibūdinti tik vienu žodžiu? Nenoriu pasirodyti kaip žmogus paranojikas, bet kas per velnias ta meilė? Kodėl kartais tai pasakyti vienokiose gyvenimo situacijose lengva, o kitose sunku? Nejau tai ne tas pats jausmas? Paprastas pavyzdėlis.. Tebūnie vieta - mokykla, laikas - kelios minutės prieš pamoką… Tu atsidarai spintelę ir pamatai, kad neturi namų darbų.. Žinai, kad mokytojas tikrai įrašys dvejetą, nes tai ne pirmas kartas kai pamiršai… Prieš akis atsiranda tavo draugas/ė (merginom draugė, vaikinam draugas) ir paduoda tau namų darbų kopiją.. tu nė nedvejodama/s ištari: “Dėkui, išgelbėjai mane, myliu tave” . Tačiau kai kalba eina apie santykius, kažkodėl staiga surimtėjam.. Kaip galima sakyti tokį svarbų žodį? Kuo jis toks nuostabus? Arba tu kažką jauti arba ne.. Paprasta… O iš kur žinome, kad tas jausmas mumyse yra meilė? Gal tai tik atspindys kažko kito? Nenoriu pasirodyti kaip labai apsidepresavęs žmogus, tačiau esu žmogus, kuris siekia aukštinti dvasią… Nereikia atsakyti, tiesiog pamąstykit patys ar mano kalboje nėra nė kruopelytės tiesos? “Tiesa”- dar vienas nepaaiškinamas žodis.. Kartais tiesa (kaip ir meilė) būna paprasta, tačiau kartais ne.. Paprasta.. kai tu pasakai klasiokui jog gavai 10 iš kontrolinio (ir nemelavai) tačiau kartais, kas vienam atrodo tiesa, kitam kertasi su jo įsitikinimais ir principais, tad tiesa jam, tampa melu.. Grįžtam prie temos.. MEILĖ visi jos norim, o kada ji yra? Kai jautiesi laimingas su tam tikru žmogumi? O gal tai kitas jausmas? Gal tai pavyzdžiui susižavėjimas? Simpatija? O gal bandymas užkariauti kažką? Gal tai tik siekiamybės siekimas? Kodėl kai atrodo kad myli o galiausiai kai netenki, ir paskui atsitoki, kad gyvenimas tęsiasi, tai ar tai buvo meilė? Tai kaip žinoti kas yra meilė? Jei vieną akimirką manai kad myli, o kitą, manai kad gyvenimas tęsiasi toliau… Kažkaip viskas labai painiai tiesa? Argi meilė neturėtų būti tai, kas įvyksta tik kartą gyvenime? Kažkas nepaprasto ir žodžiais nenusakomo? Tai koks gi tikslas tada? Gyventi visą gyvenimą ir senatvėje suprasti, kad tokio dalyko kaip meilė nėra? Ech.. pabaigoje pradėjau visai grybą pjaut.. Manyje dar yra minčių ta tema…

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Savivaldybių rinkimai 2007 (9)    Interneto dienoraščiai (2)    Specialiosios tarnybos (36)    Seimo rinkimai 2004 (3)    Prezidento rinkimai (6)    Sveikinimai Naujųjų metų proga (5)    Turizmo agentūros (10)    Ištikimybė (4)    Prevencija (14)    Sektos žudikės (6)    Kelionių įspūdžiai (26)    Striptizas (8)    Mityba (43)    Baikeriai (8)    Picerijos (4)    Vandens slidės (2)    Sektos (12)    Parašiutizmas (15)    Meino meškėnas (2)    Siamo katės (2)    Gaisrininkai (7)    Lobiai (12)    Filatelija (11)    Stalo žaidimai (7)    Gender Loops (6)    Liūtas (7)    Dektinė (2)    Fizika (11)    Svarstyklės (7)    Ekologija (15)    Fajetai (2)    Bitė (5)    „Lietuvos” kino teatras (13)    TELE-2 (7)    Užgavėnes (9)    Liberalai demokratai (3)    Avalynė (7)    Valstiečių sąjunga (2)    Zodiako ženklai (88)    Likeris (2)    Proza (157)    Meilė bloguose (6)    Sekimas ir privatumas (12)    Aiškiaregiai (11)    Nokia (24)    Makaronai (2)    Jautis (7)    Novelės (102)    Samsung (3)    Grybų patiekalai (6)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!