LT   EN   RU  
2024 m. balandžio 18 d., ketvirtadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Meilė bloguose
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2012-03-02
Uždenk man akis, kad nematyčiau Jo

Dažnai savęs klausiu kaip viskas pasibaigs? Negi liks taip, kaip dabar? Iš vienos pusės aš jam labai dėkinga. Jis išmokė mane, kad į tuos, kurie pavydi, apšnekinėja, smerkia ar nekenčia nereikia kreipti dėmesio. O aš kaip kvailelė visada jį gindavau.

“Tu pažiūrėk į Jį… Asilas grynas. Mažius nelaimingas.”

O aš stovėjau už Jį. Visada išgirdus apie sakant blogai mano artimiems žmonėms, kurie žino, jog Jis man kažkas daugiau puldavau jį ginti. Laikui bėgant išmokau nueiti toliau. “Juk kai negirdi - neskauda, ar ne?” Tai buvo Jo žodžiai. Daugelis mano vyriškosios lyties draugų jo nekesdavo, apšnekinėdavo ir peikdavo, bet pasitaikius progai pabūt su juo ar pakalbėt, taip atsiprašant lysdavo į šikną.  Jie Jo nekentė, nes pavydėjo. 

Jis žinojo tai, bet vistiek buvo toks kaip visada, nes Jis žinojo, kad iš bet ko galima išpešt naudos ir sau. Kai daugelis mus supiršo, jis gavo didelę reklamą. Kai tuo tarpu aš visiems aiškinau, kad mūsų niekas nesieja Jis tik nusišypsodavo ir nueidavo.

Merginos jį mylėjo. Nežinau dėl ko jis sulaukdavo tokio susidomėjimo. Viso labo, kad jo ūgis nesiekė nes 1.60. Jis naudojosi visomis progomis ir dabar jis liko geriausioj vietoj. Ir nesvarbu, kad sakė, jog aš kitokia, ir dėl manęs jis galėtų pasikeist, nes myli. Jis taip nuoširdžiai tai tvirtino, kad aš beveik patikėjau.

Dabar kai viskas stojo į savo vėžes Jis žiūri, bet tyli. Siunčia signalus, bet nieko nedaro. Nes aš tokia kitokia.  Visai kaip nepažįstamas objektas jam. Bet Jis myli ir aš tai jaučiu kiekvieną kartą kai jis praeina pro mane. Akys pilnos vilties ir meilės. Man prisėdus prie jo, jam pašiurpsta oda. Kai atsisveikinu su jo draugu ir jį apkabinu, matau kaip dreba jo rankos nes jis nori būti ten lygiai taip pat kaip ir aš. Ir net jei jis suklystu trečią kart, aš jį priimčiau atgal. Nes reikalingas man jis, o ne jo klaidos.

Žinau visi sako, kad per daug Jį myliu. Bet kitaip aš jau nebemoku. Ir tukstantinį kartą nebemėginsiu jo pamiršti, kai jis sukiojas visada aplinkui. Prašau Dievo, kad jis uždengtu man akis ir nematyčiau jo. Bet Jis žino, kad tą pati mergaitė dar čia. Iš išorės ji kitokia šalta, stipri, bet ji tokia tik todėl, kad viduje bet kas galėtų ją palaužti.

Vis dar laukiu. Nes juk kai myli geresnių nėra.

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Naršyklės (7)    Chiromantija (3)    Feng šui (7)    Kompiuteriniai žaidimai (270)    Namų vaizdo technika (2)    Šventės (117)    Meilė (138)    Skinheadai (9)    Grupės (81)    Airija (9)    Vadovavimas (185)    Švietimas (1281)    Britų trumpaplaukės katės (2)    Škotų aviganis (3)    Išpažintis (16)    Interneto dizainas (5)    Transportas (125)    Alus (22)    Neištikimybė (2)    Liberalai demokratai (3)    Advokatai (10)    Nešiojami kompiuteriai (12)    Amfetaminas (2)    Nusikaltimai (6)    Renginiai (31)    Vaizdo kortos (3)    Susitaikymas (9)    Saugus internetas (11)    Fotografija (17)    Sony Ericcson (40)    Bibilija (10)    Kompiuteriai (148)    Darbdaviai (10)    Bučiniai (31)    Matematika (2)    LICS (17)    Atviras kodas (23)    Klonavimas (10)    Policija (2)    Lengvosios muzikos grupės (27)    Tatuiruotės (7)    Politologija (64)    Z.Jurgelevičiaus rubrika (23)    Dektinė (2)    Naujieji metai (12)    Proza (157)    Drakonai (36)    Auklės (3)    Garso ir vaizdo technika (2)    Picerijos (4)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!