LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Meilės dainos
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-02-11
TOP 10 meilės dainų Valentino dienai

Meilės diena neatsiejama nuo romantikos, gėlių, daugybės šokolado, bučinių ir – geros muzikos. Ne vienas atlikėjas yra sukūręs dainų, kurias kritikai drąsiai įtraukia į geriausių pasaulyje meilės dainų sąrašus, o klausytojai ir gerbėjai, pašauti Amūro strėle, nenustoja niūniuoti jų melodijų, cituoti žodžių.

Alfa.lt pateikia dešimt gražiausių meilės dainų, kurios ypač gerai skambės uždegus žvakes, valgant romantišką vakarienę, žvelgiant į dangų ar tiesiog keliaujant automobiliu kartu su mylimu žmogumi ten, kur veda akys. O galbūt dar spėsite kurią nors vieną išmokti ir sudainuoti savo meilei patys?

Elvis Presley – Love me tender

Kas gi nežino šio legendinio atlikėjo, kadaise dar vadinto meilės karaliumi? Tikriausiai kas antra pasaulio moteris svaigo nuo jo dainų, stengėsi patekti į visus atlikėjo koncertus, o patekusios – klykti kuo garsiau tam, kad būtų karaliaus pastebėtos. Viena gražiausių jo dainų apie meilę – „Love me tender“.

U2 – Unchained melody

Daugelis šią dainą labiau prisimena ne dainuotą tikrųjų atlikėjų „The Righteous Brothers“, bet perdainuotą legendinių rokerių „U2“. Vis dėlto pripažinkit: kad ir kas dainuotų „Unchained melody“ žodžius, ši daina vis tiek savy slepia tiek aistros, kiek tikrai įsimylėjęs žmogus.

Elton John – Can you feel the love tonight

Eltonas Johnas – ne vienas itin mėgiamos ir klausomos meilės dainos autorius. Vis dėlto daugeliui ypač puikiai įsiminė jo daina „Can you feel the love tonight“, tapusi ir animacinio filmo „Liūtas Karalius“ garso takelio dalimi.

Sealas ir Heidi – Wedding day

Atlikėjas Sealas – vienas geidžiamiausių vyrų pasaulyje, kurio širdį užkariavusi supermanekenė Heidi Klum. Nors daugelis pavyduolių kaltina šią porą nebūtais dalykais, tačiau jiedu demonstruoja meilę ir ištikimybę vienas kitam. Viena gražiausių Sealo dainų – „Wedding day“ – prieš trejus metus buvo atlikta kartu su žmona „Victoria‘s Secret“ madų pristatyme.

The Bangles – Eternal Flame

„The Bangles“ – atlikėjai, puikiai pažįstami kiekvienam lietuvaičiui. Vyresnioji karta jų dainos „Eternal Flame“ žodžius jau kiek primiršę, tačiau jaunesni – puikiai atsimena ne tik žodžius, bet yra girdėję ne vieną bandymą perdainuoti šią legendinę meilės dainą.

Celine Dion – My heart will go on

Viena garsiausių pasaulyje meilės dramų, kurią žiūrėdami ašarų nesulaikė nei vyrai, nei moterys, buvo „Titanikas“. Tai kartu ir viena sėkmingiausių juostų kino pramonės istorijoje. Pagrindinę dainą šio filmo meilės scenoms sukūrė nuostabi atlikėja Celine Dion.

Whitney Houston – I will allways love you

Prisipažinkit, kiek jūsų dar nė karto nedainavo garsiosios frazės iš Whitney Houston dainos „I will allways love you“? Nuskambėjusi filme „Asmens sargybinis“, ši daina tapo ne vienos įsimylėjėlių poros meilės himnu. Gal tai ir jūsų meilės daina?

Enrique Iglesias – Hero

Enrique – vyras, kurio dainos žavi ir stipriąją, ir silpnąją lytį. Atlikėjas vieną po kito kuria naujas dainas, kurios pasiekia topų viršūnes, vis dėlto vyrukai, norėdami sužavėti savo išrinktąsias, pirmiausia uždainuoja: „I can be your hero baby“.

Savage Garden – I knew I loved you

Romantiški atlikėjai „Savage Garden“ savo diskografijoje turi ne vieną meilės dainą. Tiesą sakant, sunku būtų atskirti, kuri jų daina yra ne apie meilę, tačiau „I knew I loved you“ dainą artėjant Valentino dienai ima groti visos radijo stotys.

Olsen Brothers – Fly on the wings of love

Šie vyrukai iš Danijos iki pasirodymo „Eurovizijoje“ kone visam pasauliui nebuvo žinomi. Tačiau po jų pasirodymo konkurse trečdalis pasaulio atmintinai išmokę šios dainos žodžius traukia „Fly on the wings of love“.

Šaltinis

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Klonavimas (10)    Tamplierių ordinas (7)    Opijatai (13)    Džiazo muzikos grupės (11)    Žinių visuomenė (14)    Grožio salonai (6)    Informaciniai karai (11)    Liūtas (7)    Religija ir tikėjimai (315)    Šv. Valentino diena (11)    Mokslininkai (2)    Brendis (6)    Matematika (2)    Alus (22)    Kornreksai (3)    Ekologinis ūkis (2)    Kelionių organizatoriai (6)    Katės (33)    Mokykla be narkotikų (20)    Pankai (6)    Kazimiera Prunskienė (13)    Tiškevičiai (18)    Viskis (8)    Vaizdo sistemos (34)    Jausmai (27)    Kalėdos (12)    Seimo Pirmininkas (2)    Žindymas (14)    Civilinė sauga (7)    Šventieji (10)    Grybų patiekalai (6)    Politologija (64)    Vitaminai (2)    Gyvūnai (174)    Krikščionybė (135)    Politika (363)    Klubai (5)    SSL sertifikatai (6)    Aviacija (38)    Klubai (8)    Filologija (2)    Sąmokslo teorijos (19)    Katalikybė (49)    Prezidento rinkimai (6)    Masonai (7)    Apatinis trikotažas (17)    Atmintis (4)    Egiptas (24)    Naujieji metai (12)    Vabzdžiai (5)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!