LT   EN   RU  
2024 m. kovo 29 d., penktadienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Meninė gimnastika
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2003-11-27
Lanksčios gimnastės stebino žiūrovus
Kaune vyko Lietuvos meninės gimnastikos taurės varžybos. Jaunių ir suaugusiųjų grupėse varžėsi per 30 sportininkių iš Vilniaus, Kauno bei Klaipėdos.

Klaipėdietėms geriausiai sekėsi jaunių grupėje. Vaiva Stonkutė atlikusi rungtis su šokdyne, kamuoliu ir kuokelėmis surinko 57,6 taškus ir iškovojo trečią vietą. Laipteliu žemiau atsidūrė Gintarė Pčalinaitė, jos sąskaitoje 56,7 taškai. Kitos dvi klaipėdietės į stipriausiųjų dešimtuką nepateko. Galutinėje įskaitoje Greta Laučkaitė užėmė vienuoliktą vietą, o Ugnė Tarasiukaitė liko trylikta.

Suaugusiųjų grupėje sėkmingiausiai pasirodė Agnė Kurmanavičiūtė, užėmusi aštuntą vietą.

Merginų trenerė V. Bagrijeva pastebėjo, kad didžiausia konkurencija vyravo jaunių grupėje. Ypač stiprus buvo pirmasis dešimtukas. Trenerė apgailestavo, dėl ne itin sėkmingo suaugusių sportininkių pasirodymo. Pasak V. Bagrijevos, dauguma merginų baigė mokyklą, tuo pačiu baigdamos ir sportinę karjerą. Anot trenerės, visų amžiaus grupių gimnasčių varžybų grafikas yra intensyvus, tad galimybės tobulėti yra geros.

Šaltinis

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

Atsitiktinės gairės:    Išpažintis (16)    Seimo Pirmininkas (2)    Geležinkeliai (4)    Bildukai (3)    Wing Tsun (14)    Kompiuterio ergonomika (8)    Regbis (4)    Tatuiruotės (7)    Dieta (33)    Interneto dizainas (5)    Šaulys (7)    Vėlinės (5)    AMD (3)    Velykos (10)    Brendis (6)    Sony Ericcson (40)    Lietuvoje (16)    Aiškiaregiai (11)    Nealkoholiniai gėrimai (12)    Sąmokslo teorijos (19)    Įžymūs žmonės (68)    Vestuvės (16)    Tadas Blinda (10)    Liberalai demokratai (3)    Rašytojai (11)    Šokoladas (10)    Šventasis Antanas (2)    Savižudybė (12)    Skundai (22)    Pankiškos muzikos grupės (15)    Šalys (61)    Istorija (154)    Masonai (7)    Arkliai (12)    Vilius Navickas (2)    Rasizmas ir ksenofobija (9)    Egiptas (24)    Medžioklė (63)    Erotika (8)    Šatrija (4)    NLP (8)    Kinas (193)    Opel (4)    Juvelyriniai dirbiniai (2)    Pyktis (6)    Kompiuteriniai žaidimai (270)    Dažasvydis (3)    Konditerija (10)    Katalikybė (49)    Draudimas (7)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!