LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (1 dalis)

1. Agent Provocateur
2. Alexander McQueen
3. Anna Sui
4. Azzaro
5. Banana Republic

Agent Provocateur

„Agent Provocateur“ skandalinga reputacija garsėjančią Londono apatinio trikotažo „imperiją” įkūrė ekscentriškos dizainerės Vivienne Westwood sūnus Joe Corre ir Serena Rees. 1994 m. buvo atidarytas pirmasis „butikas“ Londone, kuris iki šių dienų išlieka vienu populiariausių. Prekės ženklas „Agent Provocateur“ siejamas su gundymu, malonumu ir jausmų provokavimu. „Agent Provocateur“ moteris žavisi pasauliu, gundo, vilioja, provokuoja, keri ir traukia. Ji nepriklausoma ir moka valdyti. Pirmieji „Agent Provocateur“ kvepalai, kurie jau tapo šiuolaikiška klasika, gavo „Fifi 2001“ apdovanojimą kaip geriausias moterims skirtas kvapas. „Agent Provocateur“ aromatas įkūnija kvepalų – priemonės žadinti seksualinį potraukį – fenomeną.

Agent Provocateur Eau de Parfum

Skandalinga reputacija garsėjanti Londono apatinio trikotažo „imperija", siejama su gundymu, malonumu ir jausmų provokavimu, pristato kvepalus Agent Provocateur. Šie kvepalai, kuriuos sukūrė Joseph'as Corré ir Serena Rees, įkūnija kvepalų – priemonės žadinti seksualinį potraukį – fenomeną. Absoliučiai moteriški Agent Provocateur sukurti priminti mums, koks galingas gali būti geismą žadinantis nepamirštamas kvapas. „Norime pasiūlyti tobulą kvapo ir vilionės „sąjungą", kad patirtumėte nepaprastą jaudulį",– sako jų kūrėjas Joseph'as Corré.

Sudedamosios dalys

Ciberžolių aliejus, kalendros, Maroko rožės, egiptiniai jazminai, prancūzinės magnolijos, kvapiosios kanangos, baltųjų gardenijų žiedai, ambra, virgininiai kadagiai, kvapieji auksabarzdžiai, muskusas.

Kvapas

Žadinantis geismą, gundantis, moteriškas.

Alexander McQueen

Alexander McQueen – tai vienas ekscentriškiausių ir talentingiausių mados pasaulio atstovų, dažnai vadinamas tiesiog mados genijumi. Alexander McQueen gimė 1969 – aisiais Londone. Būdamas tik šešiolikos po nuolatinių konfliktų su šeima ryžosi mesti mokyklą ir įsidarbino pameistriu ateljė „Anderson & Shepherd". Dar jaunystėje būsimasis dizaineris visus stebino kontraversiška kūryba: baigdamas „Cental St Martin's" menų mokyklą pristatė kelnes „bamsterius", kurių liemuo buvo taip stipriai pažemintas, kad aplinkiniai galėjo matyti kelnes dėvinčiojo „sėdynę". 1992 – aisiais įkūręs savo mados namus iki šių dienų Alexander McQueen dėl teatralizuotų kolekcijų pristatymų sulaukia daug žiniasklaidos dėmesio. Negyvais skėriais aplipusios purvinos manekenės, skrybėlėse plazdantys drugiai – tik maža dalis šių šou elementų. Originalios drabužių formos ir skirtingų elementų sugretinimas: trapumo su tvirtumu, tradicijų - su šiuolaikiškumu, griežtumo - su grakštumu. Kontraversiška kūryba, kuri per mažiau nei 10 metų dizaineriui Alexander McQueen atnešė šlovę ir pripažinimą. Jis net triskart buvo paskelbtas Didžiosios Britanijos Metų dizaineriu ir iki šių dienų išlieka vienu ryškiausių mados kūrėjų. Pirmieji Alexander McQueen kvepalai „Kingdom" pasirodė 2003 – aisiais.

Alexander McQueen My Queen

Išdidi ir nepasiekiama karalienė. Sėdinti prašmatniame soste ir žvelgianti į vyrus iš aukšto. Ji neprieinama, šalta, bet nepaprastai graži. Kiekvienas, iš prigimties užkariautojas, vyras nori pavergti jos širdį. Jos didybė nepalieka abejingų, bet niekas nežino, kokia ji iš tiesų yra. Jausminga ir aistringa, neparodanti moteriško silpnumo – tai moteris, kuriai sukurtas stebuklingas ir užburiantis kvapas My Queen. Tarsi aromatų kaleidoskopas sudėliotas iš daugybės skirtingų kvapų, žavus, stebinantis, įkvepiantis kvapas My Queen visada pasiruošęs ištikimai tarnauti savo karalienei.

Sudedamosios dalys

Migdolai, kvapiosios našlaitės, apelsinų žiedai, baltasis muskusas, kvapnieji heliotropai, baltosios gėlės, pačiuliai, kedras, kvapieji auksabarzdžiai, vilkdalgiai, vanilė.

Kvapas

Užburiantis, nepamirštamas, įkvepiantis.

Anna Sui

Dizainerei Anna Sui noras kurti drabužius kilo dar vaikystėje. Ji nuolat domėjosi mada ir kruopščiai rinko iškarpas iš madų žurnalų. Ši kolekcija ir šiandien praverčia dizainerei bei iki šių dienų išliko jos įkvėpimo šaltiniu. Pirmą savo „butiką“ Anna Sui atidarė dar 1992 m. Anna Sui – tai dizainerė, kurios pagrindinė taisyklė - jokių taisyklių! Nepakeičiama Anna Sui meilė rokenrolui ir hipiams atsispindi jos darbuose. Anna Sui kūryba žavi ir pritraukia skirtingas moteris - nuo stilingos jaunos merginos iki savimi pasitikinčios stiprios moters. Pirmieji dizainerės kvepalai pasirodė 1999 m.

Anna Sui Dolly Girl Eau de Toilette

Dolly Girl aromatas tarsi įkūnija spalvingą pasaulį, kupiną spindesio, švytėjimo, emocijų ir naujų siekių... Pabrėžk savo išskirtinumą šiuo koketišku, provokuojančiu ir šiek tiek maištingu Dolly Girl kvapu. Nerūpestingas ir patrakęs Dolly Girl aromatas keri bergamotės, melionų, obuolių, cinamono natomis.

Sudedamosios dalys

Bergamotės, jazminai, obuoliai, cinamonas, magnolija, melionai.

Kvapas

Skirtas kvėpintis dieną, romantiškas.

Anna Sui Dolly Girl On The Beach Eau de Toilette

Anna Sui siūlo sutikti vasarą kartu su intriguojančiu kvapu Dolly Girl on the Beach. Linksmos nerūpestingos vasaros dienos kupinos puikaus aromato. Nėra nieko paprastesnio. Lengvas ir gaivus kvapas Dolly Girl on the Beach tarsi nukels Jus prie jūros, kur saulė švelniai bučiuoja odą, jūros bangos skalauja krantą, o lengvas vėjelis iš tolimų kraštų atneša aromatą mandarinų, citrinų, bergamočių, obuolių, persikų nektaro.

Sudedamosios dalys

Mandarinai, citrinos, bergamotės, obuoliai, persikų nektaras, serenčiai, frezijos, lotosų žiedai, rožės, santalai, ambra, muskusas.

Kvapas

Seksualus, „kibirkščiuojantis".

Azzaro

Dizaineris Loris Azzaro gimė 1933 m. Tunise italų šeimoje. Jaunystėje Loris Azzaro svajojo sekti senelio pėdomis ir tapti architektu, tačiau šeima neturėjo tiek pinigų, kad galėtų sumokėti už jo mokslus. Susidomėjimas prancūzų kalba ir kultūra padėjo Loris Azzaro tapti prancūzų literatūros profesoriumi, tačiau jis neapsiribojo šiuo pasiekimu ir įstojo į universitetą studijuoti politikos mokslų. Būtent čia Loris Azzaro susipažino su nuostabia mergina vardu Michelle, kurią vėliau vedė ir kuri stipriai pakeitė jo gyvenimą. Michelle dirbo modeliu ir pasiūlė savo vyrui sukurti aksesuarų kolekciją. Tai buvo profesoriaus karjeros pabaiga ir kartu naujo gyvenimo pradžia. 1962 m. jauna šeima persikėlė į Paryžių, kur po trijų metų Loris Azzaro įkūrė savo kompaniją „Azzaro Paris". Loris Azzaro nekūrė „haute couture" kolekcijų, o išgarsėjo sukūręs išskirtinius drabužius, skirtus vakarėliams, bei pristatęs kvepalus. Loris Azzaro klientės buvo Raquel Welch, Sophia Loren, Marisa Berenson, Claudia Cardinale, Isabelle Adjani. 1975 m. pasirodė pirmieji dizainerio kvepalai „Azzaro Couture Pour Homme" – stilingi, dinamiški, skirti vyrams, apie kokius svajoja kiekviena moteris. Idėja sukurti antruosius kvepalus dizaineriui kilo netikėtai. Šiltą vakarą, leidžiantis saulei, nepaprasto grožio gamta jį įkvėpė išleisti dar vieną bestselerį - kvepalus „Chrome by Loris Azzaro". Deja, pakirstas sunkios ligos dizaineris Loris Azzaro mirė 2004 m., kai jam buvo 71 m. Šiuo metu kompanijai vadovauja dizainerio duktė Beatrice Azzaro, kuri prisimena savo tėvą, kaip „kūrybinį genijų", pasisemdavusį įkvėpimo iš visų grožio apraiškų, o ypatingai iš moterų grožio.

Azzaro Visit Eau de Parfum

Praėjus metams po to, kai buvo pristatytas vyriškas kvapas Visit, pasaulį išvydo ir moterims skirti Azzaro kvepalai Visit. Aistringai, jausmingai ir gundančiai moteriai sukurtas kvapas žavi puikiu sudedamųjų dalių deriniu.

Sudedamosios dalys

Rožės, jazminai, apelsinų lapai, saldieji pipirai, kedras, tongapupės, muskusas, ambra, sumatrinis stirakas.

Kvapas

Žadinantis jausmus, žavus, šiltas.

Banana Republic

Kompaniją „Banana Republic" 1978 – aisiais įkūrė Mel ir Patricia Ziegler. Iš pradžių tai buvo nedidelė kompanija, valdanti dvi turistinėms kelionėms skirtų drabužių parduotuves, tačiau netrukus situacija pasikeitė. „Banana Republic" sulaukė didelio populiarumo ir patraukė visų dėmesį neįprastomis parduotuvėmis ir išskirtiniu jų interjeru. Džipą, daug gamtos elementų, gausybę augmenijos, atmosferinius reiškinius (rūką, garus) ir daug kitų stebinančių dalykų galėjo išvysti pirkėjai užsukę į parduotuvę „Banana Republic". Toks neįprastas parduotuvių apipavidalinimas nepaliko abejingų. Nepaisant didelio pasisekimo 1983 – aisiais Mel ir Patricia Ziegler nusprendė kompaniją parduoti. Naujuoju „Banana Republic" prekės ženklo savininku tapo kompanija „GAP", priklausanti Donald Fisher ir Doris Fisher. Šiandien „Banana Republic" prekės ženklas garsėja vyriškų ir moteriškų drabužių kolekcijomis, aksesuarais, kvepalais ir apibūdinamas kaip aukštos kokybės, prabangos ir prieinamos kainos sąjunga.

Banana Republic W Eau de Parfum

1996 – aisiais pasirodęs Banana Republic kvapas W apgaubia jausminga gaivos aura ir primena nepaprasto grožio baltųjų gėlių ir žalumynų skleidžiamą gaivą.

Kvapas

Gaivus, grynas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

            

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal
Nuotraukos 1 - 10 iš 13   <<< 1 2 >>>
Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Liberalų sąjūdis (5)    Draugystė (10)    Korupcija (22)    Įdomybės (87)    Imtynės (29)    Britų trumpaplaukės katės (2)    Dvyniai (9)    Kompiuterinis saugumas (43)    Melagių diena (3)    Egzorcizmas (11)    Dailė (34)    Programavimas (20)    Kalbos kultūra (39)    Geležinkeliai (4)    Trys karaliai (5)    Arūnas Valinskas (4)    Lietuvių valgiai (28)    Vadyba (89)    Foje (3)    TELE-2 (7)    Gotai (17)    Saugus internetas (11)    Filosofija (326)    Paukščiai (5)    Anglų kalba (35)    Kornreksai (3)    Škotų aviganis (3)    Pirmoji meilė (3)    Pedagogika (21)    Mokslininkai (2)    Šachmatai (11)    Sportas (180)    Bitė (5)    Vytautas Landsbergis (6)    Bendruomenės (158)    Lobių ieškotojai (3)    Kovo 8 (3)    Krikščionybė (135)    Slaptos bendrijos (24)    Dalia Grybauskaitė (16)    Hip hop dance (4)    Metalinės muzikos grupės (8)    Programos (61)    Alkoholiniai gėrimai (74)    Krašto apsauga (27)    Žiniasklaida (108)    Zodiako ženklai (88)    Linux/Unix (34)    Vestuvės (16)    Valstiečių sąjunga (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!