LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (4 dalis) Bvlgari

Bvlgari

Kompanija BVLGARI kilo iš graikų sidabrakalių šeimos, gyvenusios mažame Graikijos kaimelyje Epirus. Ja įkūrė Sotirio Bvlgari, gaminęs dailius sidabro dirbinius. XIX a. viduryje Sotirio emigravo į Italiją. 1884-aisiais Romoje jis atidarė pirmąją savo parduotuvę. Padedamas sūnų Constatino ir Giorgo 1905-aisiais Sotirio Via Condotti gatvėje atidarė parduotuvę, kuri ir šiandien yra pagrindinė kompanijos BVLGARI parduotuvė. Ją galite aplankyti internete. Pirmąjį XX a. dešimtmetį du broliai aistringai domėjosi brangiaisiais akmenimis ir papuošalais pamažu perimdami iš tėvo kompanijos valdymą. Penktąjį dešimtmetį BVLGARI atsisakė prancūzų juvelyrų mokyklos tradicijų ir sukūrė savo unikalų stilių. 1970 m. prasidėjo BVLGARI plėtra tarptautinėje rinkoje – duris atvėrė parduotuvės Niujorke, Paryžiuje, Ženevoje ir Monte Karle. 1995 m. liepos 17 d. BVLGARI holdingo kompanija buvo kotiruojama Italijos fondų biržoje ir Londono vertybinių popierių biržos „SEAQ International" sistemoje. 1990-ųjų pradžioje BVLGARI kvepalai pelnė pripažinimą Šveicarijoje – taip kompanija įžengė į aukščiausios klasės kvepalų rinka. 1997 m. BVLGARI pristatė savo pirmąją šilkinių šalikėlių kolekciją, kuri išsiskyrė originaliu dizainu ir aukščiausia kokybe. Pirmoji odinių rankinių ir akinių kolekcija buvo pristatyta 1998-aisiais, o 1999-aisiais pristatyta stalo reikmenų ir dovanoti skirtų dirbinių kolekcija užbaigė BVLGARI asortimento plėtimą. Šiandien Paolo ir Nicola Bulgari, kompanijos prezidentas ir viceprezidentas, kartu su sunėnu Francesco Trapani, einančiu generalinio direktoriaus pareigas, vadovauja kompanijos plėtrai siekdami dar labiau įsitvirtinti tarptautinėje rinkoje ir toliau likti rafinuotais bei įtakingais juvelyrais.

Bvlgari BLV Eau de Parfum

Ledas ir ugnis. Aistra ir jausmų slėpimas. Bvlgari BLV – tai netikėtų kontrastų ir neįtikėtinos harmonijos kvapas. BLV aromatas iš pradžių užburia ledine gaiva ir palaipsniui tampa vis šiltesnis ir švelnesnis. Išskirtinio BLV aromato tiesiog neįmanoma pamiršti.

Sudedamosios dalys
Imbierai, bergamotės, visterijos, linų sėmenys, robinijos, santalai, muskusas, vanilė.

Kvapas
Išskirtinis, nepaprastas.

Bvlgari Omnia Amethyste Eau de Toilette

Kvapą Omnia Amethyste sukurti įkvėpė prabangus ametisto spindesys. Prašmatnus, elegantiškas ir gaivus kvapas skirtas jaunoms moterims. Tyros ir gaivios natos atspindi vidinį moters pasaulį, o ametistas, harmonijos simbolis, pažadina taurius jausmus ir gerąsias savybes.

Sudedamosios dalys
Raudonieji greipfrutai, vilkdalgiai, bulgarinės rožės, heliotropai, mediena.

Kvapas
Rafinuotas, elegantiškas, gaivus.

Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette

Švytinčią ir skaidrią lyg krištolas šviesą skleidžiantys Omnia Crystalline išryškina unikalų moters spindesį, jos moteriškumą, jos grožį – neapsakomą jos būties lengvumą, kuriam neįmanoma atsispirti.

Sudedamosios dalys
Bambukai, japoninės kriaušės, lotosų žiedai, balzų mediena.

Kvapas
Nerūpestingas, „spinduliuojantis", moteriškas.

Bvlgari Omnia Eau de Parfum

Lengvi šiuolaikiški rytietiški kvepalai – žavi jaudinančiu mandarinų, ciberžolių, indiškos arbatos su prieskoniais bei baltojo šokolado deriniu. Jų kvapas toks skanus, jog netgi norisi paragauti.

Sudedamosios dalys
Mandarinai, ciberžolės, indiška arbata su prieskoniais, baltasis šokoladas.

Kvapas
Seksualus, šiltas, „skanus".

Bvlgari Pour Femme Eau de Parfum

Šie 1994-aisiais pasirodę kvepalai – tai sėkminga geismingo ir įmantraus kvepalų pasaulio ryškumo ir rafinuotumo interpretacija. To paties pasaulio, kurio dalis yra ši juvelyrų imperija. Paolo Bvlgari sako, jog kvepalai Bvlgari buvo sukurti kaip duoklė moterims, kaip atsakas į jų troškimą iš naujo atrasti prabangą – kitokią, santūrią, pasižyminčią absoliučia kokybe.

Sudedamosios dalys
Jazminai, rožės, bergamotės, citrusai, kvapiosios tuberozos, muskusas.

Kvapas
Žadinantis geismą, rafinuotas.

Bvlgari Voile de Jasmin Eau de Toilette

Nekaltas ir moteriškas, subtiliai rafinuotas ir jausmingas kvapas Voile de Jasmin – tai nauja ir gaivi kvepalų Bvlgari pour Femme interpretacija. Tarsi duoklė moterims ir atsakas į jų troškimą iš naujo atrasti prabangą – kitokią, santūrią, pasižyminčią absoliučia kokybe. Voile de Jasmin – tai kvepalai, kurie išlaisvina nuo kasdienybės. Kvepalai sukurti moterims, vertinančioms laisvę, lengvumą ir santūrią prabangą.

Sudedamosios dalys
Arabiniai jazminaičiai, italinės bergamotės, apelsinų žiedai, dalbergijos, kvapiosios kanangos, mimozos, rožės.

Kvapas
Gaivus, moteriškas, subtilus.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Pavydas (5)    Filologija (2)    Maxima (10)    Airija (9)    Velniai (9)    Reklama internete (18)    Aviacija (38)    SSL sertifikatai (6)    Naršyklės (7)    Sportas (8)    Programos (61)    Geografija (22)    Kovos menai (72)    Leo LT (12)    Žirgų sportas (4)    Ožiaragis (7)    Tamplierių ordinas (7)    Poltergeistai (2)    Švietimas (1281)    Katės (33)    Prevencija (14)    Ekologinis ūkis (2)    Alkoholiniai gėrimai (74)    Bučiniai (31)    Lietuvoje (5)    Fotografija (17)    Krikščionys demokratai (3)    Klaviatūros (11)    Skinheadai (9)    Pagalba ir prevencija (124)    Ekologiški produktai (2)    Vilniaus bendruomenės (4)    Makaronai (2)    Muzika (196)    Emo (10)    Šventasis Kazimieras (2)    Vox Populi (14)    Interneto tinklai (4)    Aukštasis mokslas (13)    Prezidento rinkimai (6)    Šventasis Pranciškus (3)    Atleidimas (4)    Kompiuteriniai žaidimai (270)    Vadovavimas (185)    Kandidatai į prezidentus (5)    Wing Tsun (14)    Poetai (11)    Dvarai (36)    Runkeliai (18)    Vandens slidės (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!