LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (5 dalis) Cacharel

Cacharel

1962 metais sukūręs CACHAREL prekės ženklą Jeanas Bousquetas po dvejų metų įkūrė kompaniją ir pavadino ją tuo pačiu pavadinimu. Jeanui Bousquetui, siuvamųjų mašinų prekeivio sūnui, drabužių siuvimas buvo nesvetimas jau nuo vaikystės. Po studijų technikos koledže, kuriame mokėsi siuvėjo amato, prieš grįždamas į Paryžių jis dvejus metus dirbo drabužių modeliuotoju. Savo pirmuosius eskizus Jeanas Bousquetas nupiešė mažytėje ateljė, o savo mados namus įsteigė Marais gatvėje esančio namo mansardoje. Lengva jo pirmosios kolekcijos sėkmė paskatino jį sukurti nuosavą prekės ženklą, kurio pavadinimą – Cacharel – įkvėpė Camargue draustinyje gyvenančio paukštelio kryksmas. Moteriškumas, lengvumas, subtilūs atspalviai, dailūs audiniai, tobulos net smulkiausios detalės, jaunatviškumas ir autentiškumas – visa tai būdinga stebuklingai vientisam tradicinio ir šiuolaikiško stiliaus lydiniui, kuris lėmė šio prekės ženklo sėkmę. Paryžiuje pristatyta pirmoji palaidinukių kolekcija pakerėjo linksmomis spalvomis ir tuo, jog nebuvo garsiųjų ryškių įsiuvų. Ši kolekcija atspindėjo moters, kuri yra natūrali, moteriška, elegantiška ir veikli, viziją. Po to viskas klostėsi labai greitai. Indiško audinio palaidinukę, kuri tapo visos kartos moterų atributu, lydėjo pirmasis 1963-ųjų žurnalo ELLE viršelis, atvėręs kompanijai CACHAREL tarptautinę rinką.

Cacharel Amor Amor Eau de Toilette

Svaiginantis, vasariškas kvapas Amor Amor, kurio pavadinimas skamba tarsi meilės prisipažinimas, simbolizuoja ryškiai raudoną rožę, neatsiejamą pasimatymų atributiką. Amor Amor aromatas tarsi įtraukia į meilės sūkurį ir apsupa vaisių bei gėlių aura.

Sudedamosios dalys
Pakalnutė, tongapupės, santalai, vanilė, muskusas, mandarinai, bergamotė, rožė, jazminai, apelsinas, greipfrutas, ambra, juodieji serbentai.

Kvapas
Puikiai tinka kvėpintis dieną.

Cacharel Anais Anais Eau de Parfum

1978 m. pasirodę Anais Anais žavi gaivinamu gėlių kvapu. Iš pradžių apgaubia kedrų, odos ir ką tik nuskintų žydinčių gėlių aromatas, po to pasklinda gardenijų, jazminų ir pakalnučių dvelksmas. Anais Anais skirti kvėpintis dieną.

Sudedamosios dalys
Kedrai, oda, gardenijos, jazminai, pakalnutės.

Kvapas
Gaivinantis, gėlių.

Cacharel Anais Anais Eau de Toilette

Švelnus tarsi angeliškas dvelksmas, moteriškas gėlių kvapas Anais Anais buvo pristatytas 1978 m. Anais Anais aromatas tapo klasika, kuri niekada nesensta ir nepalieka abejingų. Dominuojanti šio aromato sudedemoji dalis – baltosios lelijos, kurias senovės graikai ir romėnai laikė nekaltumo simboliu. Anais Anais sugrąžins Jus į senus gerus laikus ir leis pasijusti vėl jauna.

Sudedamosios dalys
Baltosios lelijos, apelsinų žiedai, rožės, jazminai, kedras, medienos natos, sandalmedis, gardenijos, vilkdalgis, juodųjų serbentų žiedai, jacintai, kvapioji kananga, pačiuliai, oda, muskusas.

Kvapas
Romantiškas, skirtas kvėpintis dieną.

Cacharel Eden Eau de Parfum

Viliojantis moteriškas kvapas Eden tarsi Rojaus vaisius. Gėlių ir vaisių natos šiam aromatui suteikia ypatingą jausmingumą.

Sudedamosios dalys
Lotosų žiedai, vandens lelijos, melionas, mimozos, pačiuliai.

Kvapas
Tinka kvėpintis dieną.

Cacharel Liberte Eau de Toilette

Ryškų, vėjavaikišką kvapą Liberte sukūrė žymūs parfumeriai Domitille Bertier ir Olivier Polge. Kvepalų Liberte reklaminiu veidu tapo garsus modelis Giselle Bundeschen. Šis kvapas primena nepakartojamo skonio prancūzišką apelsinų pyragą. Liberte aromatas slypi oranžinės spalvos kvepalų buteliuke, kurio forma primena gėlę.

Sudedamosios dalys
Bergamotės, mandarinai, apelsinai, vanilė, citrinų odelės, greipfrutų odelės, pačiuliai, gėlių natos.

Kvapas
Moteriškas, suteikiantis laisvės ir nepriklausomybės jausmą.

Cacharel Lou Lou Eau de Parfum

Šiltas, švelnus, jausmingas, bet kartu ryškus ir gilus kvapas Lou Lou skirtas jaunatviškai, patraukliai, nerūpestingai moteriai, kuri pasiryžusi avantiūroms ir naujovėms. Dėka savo ryškios asmenybės ji panaši į mažos karalystės valdytoją. Kvapas Lou Lou tarsi jos parašas – žavus jos asmenybės atspindys.

Sudedamosios dalys
Bergamotės, abrikosai, vanilė, muskusas, sandalmedis.

Kvapas
Prabangus, subtilus, rytietiškas. Puikiai tinka kvėpintis dieną.

Cacharel Noa Eau de Toilette

Ar įmanoma kvepalų buteliuke „įkalinti" nekaltumą? Ar kvapas gali būti ypatingai švelnus ir kerintis? Atsakymai į šiuos klausimus slypi kvapo Noa Noa buteliuke. Šis aromatas leis Jums pasijusti jauna mergaite, žvelgiančia į pasaulį kupinomis optimizmo akimis.

Sudedamosios dalys
Tongapupės, kedras, santalai, vanilė, muskusas, rožės, lelijos, jazminai, gvazdikų žiedai, frezijos, persikai, žalumynai, kriaušės, bijūnai, kava, slyvos, kvapiosios kanangos.

Kvapas
Moteriškas, švelnus, žaismingas.

Cacharel Noa Perle Eau de Parfum

Noa Perle – tai žavi aromato Cacharel Noa interpretacija. Prašmatnų ir švytintį rytietišką gėlių kvapą Noa Perle parfumeriai Domitille Bertier ir Olivier Polge sukūrė pasitelkę kontrastų derinius: šviesos ir šešėlių, gaivos ir ryškumo.

Sudedamosios dalys
Muskatai, baltieji bijūnai, rausvieji pipirai, apelsinų žiedai, gėlių natos.

Kvapas
Viliojantis, moteriškas, jausmingas.

Cacharel Promesse Eau de Toilette

Kvapą Promesse sukūrė parfumeriai Carlos Benaim ir Sophie Labbe, moterims, kurios „išaugo iš Cacharel aromato Amor Amor", bet siekia išlaikyti savo stilių. Promesse skirtas savimi pasitikinčiai geismingai moteriai, kuri didžiuojasi savo moteriškumu ir džiaugiasi šeimynine laime.

Sudedamosios dalys
Mandarinai, gervuogės, bergamotės, arabiniai jazminaičiai, orchidėjos, kedras, santalai, ambra, muskusas.

Kvapas
Užburiantis, jausmingas, romantiškas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Seimo rinkimai (4)    Go-go (10)    Striptizas (8)    Filosofija (326)    Poetai (11)    Hobi (106)    Literatūra (239)    Meilė (138)    Sportas (8)    Saugus internetas (11)    Kalbos kultūra (39)    Rytietiški šokiai (16)    Bendruomenės (158)    Ginklai (22)    Krišnaizmas (3)    Aiškiaregiai (11)    Žmogaus teisės (52)    Trys karaliai (5)    Zigmas Vaišvila (10)    Prokuratūra (4)    Užgavėnes (9)    Švedija (9)    Naujieji metai (12)    Klonavimas (10)    Tibetas (10)    Kompiuterio ergonomika (8)    Viešieji ryšiai (20)    Sportiniai šokiai (2)    Firmos (12)    Vestuvės (16)    Lietuvių fantastika (11)    Tatuiruotės (7)    Šventasis Kazimieras (2)    Romas Kalanta (4)    Islamas (31)    Astronomija (46)    Intel (6)    Ekonomika (259)    Liemenėlės (3)    Spiritizmas (4)    Variakojis (11)    Vaizdo sistemos (34)    Šunų veislės (52)    Programavimas (20)    Rinkimai (23)    Susitaikymas (9)    Bankrotas (2)    Vėlinės (5)    Knygos (23)    Mokėjimo kortelės (7)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!