LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (6 dalis) Calvin Klein

Calvin Klein

Modelinių džinsų, apatinių baltinių ir grynai amerikietiško stiliaus pradininkas Calvinas Kleinas yra vienas didžiausių mados pasaulio kūrėjų, o jo vardu pavadintas prekės ženklas – vienas garsiausių. 1942 m. gimęs Calvinas Kleinas dar būdamas berniukas pats išmoko piešti eskizus ir siūti. Jis atkakliai stengėsi patekti į Niujorko meno ir dizaino mokyklą bei Niujorko mados technologijos institutą, galiausiai kartu su vaikystės draugu Barry Schwartzu 1968 m. pristatė savo nuosavą prekės ženklą. Mados biblija vadinamo Amerikos dienraščio WWD pramintas Calvinu užkariautoju, o žurnalo Time įtrauktas į 25 įtakingiausių Amerikos asmenų sąrašą Kleinas padėjo sukurti kasdienių drabužių pramonę ir suvaidino svarbiausią vaidmenį šiuolaikinėje reklamoje. Jis sukėlė prieštaravimų audrą, kai 1979 m. savo džinsų reklamos kampanijai panaudojo Richardo Avedono darytą Brooke Shields nuotrauką su šūkiu: „Žinote, kas yra tarp manęs ir mano džinsų? O gi nieko." Po to sekė Kate Moss, kuri padėjo pristatyti abiem lytims tinkamus jo kvepalus Ck One. 1999 spalį Kleinas dar kartą sukrėtė mados pasaulį paskelbdamas, jog norėtų parduoti savo mados namus. Jis teigė, jog ieško būdų savo kompanijai plėsti ją parduodamas arba sujungdamas. Po septynių mėnesių, kai netiesioginės derybos su Tommy'u Hilfigeriu bei kitais buvo nesėkmingos, Kleinas įsitikino, jog jo 1 milijardo dolerių vertės mados namai turi pasitraukti iš rinkos. Pelnęs daugybę šios pramonės šakos apdovanojimų, įskaitant ir geriausio 1933 metų Amerikos modeliuotojo vardą, Kleinas taip pat yra daugybės komitetų, įskaitant Amerikos drabužių modeliuotojų Tarybą, narys. Jis yra išsiskyręs su garsia aukštuomenės moterimi fotografe Kelly Klein ir turi vieną dukterį Marci. Ji pristato jo kolekcijas Niujorke.

Calvin Klein One Eau de Toilette

Natūraliai tyras ir šiuolaikiškas, CK One kvapas atskleidžia įdomų naują požiūrį. Šis švelnaus padedančio atsipalaiduoti kvapo tualetinis vanduo naudojamas gausiai – juo šlakstomas visas kūnas, nes išties intymų jo kvapą galima užuosti tik esant labai arti.

Sudedamosios dalys
Bergamotės, kardamonai, švieži ananasai, papajos, jazminai, žibuoklės, rožės, muskatai, muskusas.

Kvapas
Ryškumo ir geidulingumo pusiausvyra.

Calvin Klein be Eau de Toilette

Calvin Klein Be – tai universalus, harmoningas, kvapas skirtas tiems, kurie nori bet kurioje gyvenimo situacijoje išlikti savimi, neprarasti savo individualumo. Kvapas Calvin Klein Be skirtas Jai ir Jam, tinka naudoti visus metus – bet kuriuo jų laiku. Šis kvapas toks subtilus, kad aplinkiniai turi prieiti arčiau, kad pajustų Calvin Klein Be skleidžiamą aromatą.

Sudedamosios dalys
Bergamotės, mandarinai, mėta, levandos, kadagių uogos, persikai, magnolijos, prieskoniai, baltasis muskusas, tongapupės, sandalmedis, opopanaksas.

Kvapas
Universalus, gaivus.

Calvin Klein ckin2U Her Eau de Toilette

Gaivūs gėliniai moteriški CK IN2U kvepia rausvaisiais greipfrutais, randenėmis ir ambra – šis gaivus, šiltas ir seksualus kvapas nepaprastai veikia jusles ir sukelia įtampą, kuri teikia seksualumo.

Sudedamosios dalys
Raudonųjų serbentų lapai, sicilinės bergamotės, rausvieji greipfrutai, randenės, baltažiedžiai kaktusai, virgininiai kadagiai, ambra, vanilė.

Kvapas
Skatinantis spontaniškumą, seksualus.

Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum

Gaivinamo, rytietiško ir gėlių kvapo Contradiction buvo pristatyti 1997 m. Šie moterims skirti kvepalai skleidžia kapsaicino, rožių, švelniųjų murėjų ir santalų kvapą. Idealiai tinka kvėpintis dieną.

Sudedamosios dalys
Kapsaicinas, rožės, švelniosios murėjos, santalai.

Kvapas
Gaivinantis, rytietiškas, gėlių.

Calvin Klein Escape Eau de Parfum

1991-aisiais mados namų CALVIN KLEIN pristatyti kvepalai Escape išsiskiria prabangiu vandens gaiva dvelkiančiu aromatu.

Sudedamosios dalys
Obuoliai, mandarinai, rožės, slyvos, persikai, muskusas, santalai.

Kvapas
Prabangus, romantiškas.

Calvin Klein Eternity Eau de Parfum

Romantiško gėlių kvapo Eternity sukurti įkvėpė ilgai išliekančios meilės ir draugystės idealas. Tobulas klasikinių ir šiuolaikiškų kvapų derinys atspindi laikui nepavaldžią kokybę ir šiuolaikišką stilių, sukuria romantikos ir nesibaigiančios prabangos įspūdį. „Kol tęsis draugystė, tol išliks ir Eternity",– sako Calvinas Kleinas.

Sudedamosios dalys
Frezijos, mandarinai, šalavijai, pakalnutės, baltosios lelijos, pačiuliai, santalai.

Kvapas
Romantiškas, kerintis, prašmatnus.

Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum

2004-aisiais pristatyti Eternity Moment nuteikia linksmai ir koketiškai. Prašmatnus rytietiškas ir gėlių kvapas – romantiškas Azijos vaisių ir vos juntamo muskuso bei aviečių dvelksmo derinys – žadina jausmus. Eternity Moment kvapas išlieka visą laiką ir ypač tinka romantiškam vakarui.

Sudedamosios dalys
Ličiai, gvajavos, granatai, kininiai rausvieji bijūnai, pasifloros, vandens lelijos, muskusas, avietės.

Kvapas
Prašmatnus, rytietiškas, romantiškas.

Calvin Klein Euphoria Blossom Eau de Toilette

Jų kūrėjus įkvėpė žiedais apsipylusių gėlių žavesys – tarsi žiedlapį po žiedlapio skleidžianti brangi gėlė prabangūs gaivūs gėliniai kvepalai Euphoria Blossom žadina jausmus spinduliuodami gaiva ir skaistumu.

Sudedamosios dalys
Granatai, žalumynai, kumysas, orchidėjos, rausvieji bijūnai, šviesi mediena, ambra, žiedai, grynas muskusas.

Kvapas
Grynas, šiuolaikiškas, „švytintis".

Calvin Klein Obsession Eau de Parfum

1985-aisiais pasaulį įaudrino neparastai jausmingas Obsession kvapas. Jo jaudinantis sodrumas ir pavergiantis žavesys sukėlė tikrą prestižinių kvepalų verslo perversmą.

Sudedamosios dalys
Mandarinai, bergamotės, vanilės, jazminai, apelsinų žiedai, kalendros, serenčiai, ambra, sodinės briedragės.

Kvapas
Nepamirštamas, ilgai išliekantis ir nepaprastai moteriškas.

Calvin Klein Obsession Night Eau de Parfum

Kvapas Obsession Night skirtas jaunoms, kupinoms energijos moterims, kurios pasiruošusios rizikuoti ir nebijo drąsių eksperimentų. Intriguojantis, išskirtinis gėlių natų ir vaisių kokteilis atskleis moteriškumo paslaptį, pripildys aistros ir emocijų.

Sudedamosios dalys
Bergamotės, apelsinai, mandarinai, gardenijos, rožės, paprastoji pakalnutė, jazminai, vanilė, kvapiosios tongapupės, baltieji žiedai, gauruotasis švitrūnas, ambra, santalai.

Kvapas
Romantiškas, skirtas kvėpintis vakare.

Calvin Klein One Scene Eau de Toilette

One Scene tarsi uždegantis vakarėlis kvepalų buteliuke. Tai naujas kvapas iš serijos CK One, nauja klasikos interpretacija, skirta tiek moterims, tiek vyrams.

Sudedamosios dalys
Mandarinai, imbierai, kvapiosios kanangos, muskusas, ambra, pačiuliai, vanilė.

Kvapas
Jausmingas ir neįprastai efektingas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Picerijos (4)    Kalbos kultūra (39)    „Laisvės kryžkelės“ (10)    Žemgrobiai (6)    Metalistai (8)    Biologija (222)    Drabužiai (41)    Kūdikio maitinimas (3)    Gaisrininkai (7)    Gyvūnai (174)    Advokatai (10)    Skorpionas (7)    Lietuva (2)    Raganos (12)    NSO (33)    Sodininkystė (22)    Ožiaragis (7)    Kaimo turizmas (5)    Kabala (6)    Kitos šventės (7)    Grupės (81)    Neištikimybė (2)    Mistika (9)    Anglų kalba (35)    Monitoriai (11)    Lietuvių fantastika (11)    Kalėdos (12)    Vitaminai (2)    Kelionių įspūdžiai (26)    Siamo katės (2)    Draudimas (7)    Tibetas (10)    Užsienyje (50)    Užgavėnes (9)    Škotų aviganis (3)    Auklėjimas (7)    Alus (22)    Homeopatija (5)    Likeris (2)    Proza (157)    Kvepalai (10)    Akvariumai (58)    Vilius Navickas (2)    Sportiniai šokiai (2)    Komunikacija (166)    Žemės ūkis (33)    Programos (61)    Stilius (86)    Poltergeistai (2)    Paukščių gripas (21)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!