LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (8 dalis) Cartier

Cartier

Cartier prekinio ženklo istorija prasidėjo nuo 1847 m., kai Francois Cartier perėmė juvelyrinės dirbtuvės (Paryžiuje) valdymą. Nuo 1874 metų, kai kompanijos valdymas buvo perduotas Alfredui Cartier ir trims sūnums, Cartier pagaminti unikalūs aksesuarai ir juvelyriniai dirbiniai tapo neatsiejama turtingų žmonių gyvenimo dalimi ir priklausymo aukštuomenei „ženklu". Cartier dirbiniai – tai ne tik blizgantys daikčiukai iš brangakmenių ir tauriųjų metalų, bet kartu ir maži meno kūriniai. Aksesuarai įdėti į raudonus odinius dėklus perjuostus aukso spalvos juostele pakerėjo tiek žavias damas, tiek džentelmenus. Cartier dizaineriai ir juvelyrai yra puikūs meistrai, inovatoriai, išradėjai, kurie nuolat ieškojo ir ieško naujų formų ir sprendimų laikrodžiams, papuošalams ir kitiems dirbiniams. Ir šiandien Cartier dirbtuvėse viskas vyksta taip, kaip prieš šimtą penkiasdešimt metų, vėriniai ir apyrankės poliruojami „išvirkščiąja" žąsies plunksnos puse, naudojamasi 0,1 mm storio styginėmis dildėmis. Ir kiekvienam papuošalui skiriama 1600 darbo valandų, neskaičiuojant sugaišto laiko Cartier brangakmenių paieškai po visą pasaulį. Cartier – tai išskirtinis prekinis ženklas, daugiau kaip 150 metų stebinantis ir žavintis prabangiais laikrodžiais, ypatingomis juvelyrinių dirbinių kolekcijomis, ir parfumerijos šedevrais, vertinamais visame pasaulyje.

Cartier Delices de Cartier Eau de Toilette

Nuostabus citrusinio bergamočių ir mandarinų, aitroko rabarbarų, raminamo morelių ir jazminų bei švelnaus santalų ir ambros kvapo derinys. Šie lengvi ir gaivūs kvepalai idealiai tiks bet kuriuo dienos ar vakaro metu.

Sudedamosios dalys
Bergamotės, mandarinai, rabarbarai, morelės ir jazminai, santalai, ambra.

Kvapas
Gaivus, švelnus, žavus.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Amfetaminas (2)    Kūdikio maitinimas (3)    TV3 (4)    Vitaminai (2)    Šamanai (7)    Menas būti kartu (2)    Baikeriai (8)    Striptizas (8)    Ištikimybė (4)    Mokesčiai (8)    Kompiuterinis piratavimas (43)    Atviras kodas (23)    Lobių ieškotojai (3)    Sodininkystė (22)    Tibetas (10)    Aviacija (38)    Tatuiruotės (7)    Jurga Ivanauskaitė (17)    Kultūra (749)    Kompiuterinis saugumas (43)    Miestai (14)    Romas Kalanta (4)    Linux/Unix (34)    Vartotojai (29)    Anglų kalba (35)    Runkeliai (18)    Joninės (6)    Arkliai (12)    Programos (61)    Istorija (154)    Firmos (12)    Alkoholiniai gėrimai (74)    Imtynės (29)    Dailė (34)    Likeris (2)    Meino meškėnas (2)    Žemgrobiai (6)    Lotynų šokiai (5)    Arbata (10)    Advokatai (10)    Žuvininkystė (2)    Jautis (7)    Švietimas (1281)    Krikščionys demokratai (3)    Džiaugsmas (2)    Vėlinės (5)    Lietuvių fantastika (11)    Augalai (8)    Egiptas (24)    Mobilūs ryšiai (193)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!