LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (9 dalis) Celine Dion

Celine Dion

CELINE DION tai balsas, balsas kuris sujungia moterį su pasauliu. Tai svajonė, kuri išsipildė. Jos stimulas – aistra gyvenimui. Ji instinktyviai žino, kad laimė ateina tada, kai žmogus atsidavęs ir pasišventęs kitiems. CELINE DION tai gyvenimas, kuriame harmoningai persipina meilė, motinystė ir sėkmė, kur neįmanoma tampa pasiekiamu ir vyrauja viltis ir džiaugsmas. CELINE DION turi viską – sėkmę, talentą, stilių, spontaniškumą, šilumą... Dabar CELINE DION charizmatiška asmenybė perteikiame aromate moterims.

Celine Dion Belong Eau de Toilette

„Kvapas Belong - tarsi daina apie moterį, kuri myli gyvenimą, kuri šypsosi, apie moters vidinį grožį, jos aistrą ir jausmus", - teigia nuostabaus balso savininkė Celine Dion. Džiaukis šia akimirka. Kvapas Belong tiesiog neleis suabejoti savo moteriškais kerais ir grožiu.

Sudedamosios dalys
Ananasai, vyšnios, bergamotės, raudonosios uogos, orchidėjos, bijūnai, vilnamedžio žiedai, kiparisai, bukasis puskiparisis.

Kvapas
Rytietiškas gėlių, romantiškas, moteriškas.

Celine Dion Enchanting Eau de Parfum

Ypatingas žiedas ir Enchanting kvapas neabejotinai sustiprins šiais kvepalais pasikvėpinusios moters žavesį. Šis kvapas tiesiog neleis suabejoti savo moteriškais kerais ir grožiu. Vaisių ir gėlių Enchanting aromatas, sukurtas šveicarų kompanijos „Gvidauen" parfumerio James Krivda skleidžia švelnų kvepenės ir orchidėjų kvapą, kuris sušildys šaltą vakarą ir pakels nuotaiką. Ribotos serijos kvapas su ypatingu žiedu, papuoštu "Swarovski" ametistu, tikrai sužavės kiekvieną moterį.

Sudedamosios dalys
Kvepenė, orchidėjos, raudonosios uogos, gardenijos, frezija, ciklamenas, mimozos, santalai, gintaras, tongapupės.

Kvapas
Moteriškas, šiltas, romantiškas.

Celine Dion Enchanting Eau de Toilette

Enchanting kvapas neabejotinai sustiprins šiais kvepalais pasikvėpinusios moters žavesį. Šis kvapas tiesiog neleis suabejoti savo moteriškais kerais ir grožiu. Vaisių ir gėlių Enchanting aromatas, sukurtas šveicarų kompanijos „Gvidauen" parfumerio James Krivda skleidžia švelnų kvepenės ir orchidėjų kvapą, kuris sušildys šaltą vakarą ir pakels nuotaiką.

Sudedamosios dalys
Kvepenė, orchidėjos, raudonosios uogos, gardenijos, frezija, ciklamenas, mimozos, santalai, gintaras, tongapupės.

Kvapas
Moteriškas, šiltas, romantiškas.

Celine Dion Notes Eau de Toilette

Įkvėpta pirmųjų kvepalų sėkmės Celine Dion pristatė antrąjį kvapą Parfum Notes. Šis romantiškas, jausmingas ir moteriškas aromatas tiks kiekvienai progai. Nei dieną, nei naktį nesiskirdami su Parfum Notes kvapu, mėgausitės kerinčiu gėlių natų „skambėjimu".

Sudedamosios dalys
Gėlių natos, mimozos, bijūnai, baltasis muskusas, kvapusis auksabarzdis, santalai, jazminai, pakalnutės, bergamotės, rožės, ciklamenai.

Kvapas
Šiltas, jausmingas, romantiškas.

Celine Dion Original Eau de Toilette

Pirmasis Celine Dion kvapas tarsi moteriškumo ir švelnumo atspindys, saulėtas ir spinduliuojantis. Suteikia paslaptingumo, patrauklumo, o tiksliau dar labiau visa tai pabrėžia, nes moteris, kuriai skirtas šis kvapas, įkūnija moteriškumą ir grožį.

Sudedamosios dalys
Raudonosios uogos, aguonos, ciklamenai, vandens lelijos, paprastoji pakalnutė, gardenija, mimozos, apelsinų žiedai, geltonasis erškėtis, gintaras, santalai, muskusas.

Kvapas
Moteriškas, tinka kvėpintis dieną.

Celine Dion Sensational Eau de Toilette

Šiuolaikišką ir ryškų Celine Dion kvapą Sensational sukūrė parfumeris Maurice Roucel. Kvapas Sensational tarsi spinduliuoja energija, žadina jausmus, bet tuo pat metu yra švelnus. Sensational – tai žvaigždės kvapas, kuris atskleidžia Celine Dion, vienos ryškiausių asmenybių muzikos olimpe, išskirtinumą.

Sudedamosios dalys
Slyvos, obuoliai, kriaušės, sidabrinės akacijos, frezijos, florenciniai vilkdalgiai, jazminai, paprastosios pakalnutės, santalai, ambra, muskusas.

Kvapas
Seksualus, šiuolaikiškas, gėlių.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Skandalai (476)    Konspiracija (2)    Kanapės (15)    Hip hop dance (4)    Siemens (6)    Joninės (6)    Valstiečių sąjunga (2)    Anželikos Cholinos šokio teatras (11)    Romas Kalanta (4)    Sektos žudikės (6)    Tiškevičiai (18)    Katarai (2)    Lietuvoje (43)    Teisė (61)    Kino kritika (10)    Stilius (86)    Vokiečių aviganis (2)    Mistika (446)    Islamas (31)    Interneto komentarai (2)    Šokiai (56)    Stalo žaidimai (7)    Parašiutizmas (15)    Jautis (2)    Kaziuko mugė (3)    Auklėjimas (7)    Krašto apsauga (27)    Valdas Adamkus (11)    Egiptas (24)    Optinis ryšys (12)    Internetas (184)    Zigmas Vaišvila (10)    Meninė gimnastika (14)    Tadas Blinda (10)    Nacionaldarbininkų Sąjūdis (2)    Budizmas (73)    Elektroninės muzikos grupės (3)    Gintaras Beresnevičius (26)    Vasario 16 (12)    Rasizmas ir ksenofobija (9)    Hakeriai (273)    Sveikata (313)    Kelionių įspūdžiai (26)    Z.Jurgelevičiaus rubrika (23)    Vampyrai (9)    Variakojis (11)    Kalėdos (12)    Lietuvių valgiai (28)    Žuvininkystė (2)    Radvilos (32)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!