LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (12 dalis) Chloe

Chloe

Mados namus „Chloe" įkūrė Gaby Aghion, Egipte gimusi bohemiškos sielos gražuolė, ir Jacques Lenuar. Viskas prasidėjo tuomet, kai Gaby Aghion 1945 – aisiais atsikraustė iš Egipto į Paryžių. Pasakojama, kad pirmuosius savo suknelių modelius ji sukūrė iš nuobodulio vienam savo draugui. Vėliau Gaby Aghion savo kurtus drabužius pardavinėjo mažoms parduotuvėlėms ir tik praėjus kuriam laikui Gaby kilo mintis atidaryti nuosavą ateljė ir pavadinti ją „Chloe" vardu. Tiesa, apie tai, kaip gimė „Chloe" pavadinimas nėra vieningos nuomonės. Vieni šaltiniai teigia, kad buvo pasirinktas graikų deivės vardas, o kiti pasakoja, kad Gaby pasirinko savo draugės Chloe de Brjumeton vardą, nes manė, kad jos pačios vardas nėra toks skambus ir tinkamas pavadinimui. Pirmąją savo kolekciją Gaby Aghion kartu su verslo partneriu Jacques Lenuar pristatė 1956-aisiais „Café de Flore". Pristatymas buvo gana sėkmingas ir „Chloe" vardas ėmė sparčiai populiarėti. Kai 1966 m. vyriausiuoju dizaineriu buvo paskirtas Karl Lagerfeld, net tokios įžymybės kaip Jacky Kennedy ir Brigitte Bardot, Maria Callas ir Grace Kelly tapo nuolatinėmis mados namų „Chloe" klientėmis. Karl Lagerfeld kurtos kolekcijos išsiskyrė drąsa ir nepalikdavo abejingų. Tačiau praėjus dešimtmečiui Karl Lagerfeld paliko mados namus, o dar po dviejų metų Gaby Aghion ir Jacques Lenuar ryžosi parduoti „Chloe". Naujuoju mados namų šeimininku nuo 1985 – ųjų tapo kompanija „Richemont Group". O 1995 – aisiais vyriausiuoju dizaineriu paskiriama Stella MacCartney. Ji atgaivino mados namus „Chloe" ir įnešė naujovių, tiesa, tik neilgam. 2002 – aisiais Stella MacCartney pakeitė Phoebe Philo, kuris tęsė prabangų, drąsų „pret-a-porter" palikimą, įnešdamas šiek tiek daugiau seksualumo, moteriškumo bei grakštumo, tačiau praėjus beveik ketveriems metams jį pakeitė Paulo Melim Andersson. O nuo 2008 – ųjų vyriausiojo dizainerio postą užėmė Hannah MacGibbon. Nuolatinė dizainerių ir stiliaus kaita mados namus „Chloe" lydi visą gyvavimo laikotarpį, bet nepaisant visko, šių mados namų gerbėjai džiaugiasi,kad „Chloe" visą laiką pateikia staigmenas ir priverčia su dideliu nekantrumu laukti naujų kolekcijų. Pirmieji mados namų „Chloe" kvepalai pasaulį išvydo 1973 – aisiais.

Chloe Eau de Toilette

Chloe – tai pirmieji mados namų kvepalai pasirodę dar 1975 – aisiais, kai mados namams „Chloe" vadovavo garsus dizaineris Karl Lagerfeld. Tik pasirodę kvepalai sulaukė didelio pasisekimo ir iki šių dienų išliko perkamiausių kvepalų sąrašuose. Chloe – tai moteriški, romantiški ir laikui nepavaldūs kvepalai, kurie neabejotinai sustiprins jais pasikvėpinusios moters žavesį.

Sudedamosios dalys
Kokosai, bergamotės, persikai, apelsinų žiedai, kvapiosios tuberozos, jazminai, rožės, narcizai, kvapiosios kanangos, hiacintai, alyvos, blyškieji vilkdalgiai, sausmedžiai, muskusas, santalai, kedras, sodinės briedragės, melsvasis stirakas.

Kvapas
Romantiškas, moteriškas, žadinantis jausmus, elegantiškas.

Chloe Narcisse Eau de Toilette

Mados namų „Chloe" kvepalai Narcisse pirmą kartą pasirodė 1992 – aisiais. Moteriškas ir paslaptingas kvapas Narcisse žadina jausmus ir tiesiog nepalieka abejingų. Tai kvapas, kuris niekada nesensta ir nepavaldus nei laikui, nei kintančiai madai.

Sudedamosios dalys
Persikai, ananasai, apelsinų žiedai, kvapiosios našlaitės, gardenijos, tikrieji gvazdikai, jazminai, rožės, narcizai, kedras, santalai, vanilė, muskusas.

Kvapas
Moteriškas, paslaptingas, jausmingas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Žmonės (241)    Mokėjimo kortelės (7)    Bankrotas (2)    Miestų bendruomenės (7)    Kelnaitės (2)    Amerikos lietuviai (7)    Prezidento rinkimai (6)    Informaciniai karai (11)    Shidokan (3)    Korupcija (22)    Likeris (2)    Atleidimas (4)    Lobių ieškotojai (3)    Geologija (20)    Makaronai (2)    Šaudymas iš lanko (2)    Chiromantija (3)    6 branduolių (3)    Atsiprašymas (3)    Užsienyje (2)    Kreditai (2)    Kačių veislės (25)    Sel (10)    Restoranai (5)    Lietuvoje (16)    Kokainas (6)    Antanas Terleckas (2)    Vasario 16 (12)    Filosofija (326)    Filmai (91)    Erich Fromm (5)    Žmogaus teisės (18)    Visuotinė istorija (44)    Partijos (41)    Metalas (22)    Programavimas (20)    Moterims (34)    Amfetaminas (2)    Šokiai (56)    Žemės grobstymai (50)    Liberalai demokratai (3)    Hip hop dance (4)    Radvilos (32)    Vadyba (89)    Leo LT (12)    Modemai (8)    Sveikinimai Naujųjų metų proga (5)    Drakonai (36)    Siamo katės (2)    Šunų veislės (52)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!