LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (13 dalis) Chopard

Chopard

Chopard – tai žinoma šveicarų kompanija, kuri siejama su prabanga, stiliumi, išskirtinumu ir kokybe. Chopard paprieštaravo Merlin Monro: ne briliantai yra geriausi merginų draugai, o brangus laikrodis su briliantais! Chopard kompanijos istorija prasidėjo mažame Šveicarijos kaimelyje Sonvilje. Būtent čia 1860 m. Luisas-Ulisas Chopardas (Louis-Ulysse Chopard) būdamas 24 metų pradėjo gaminti laikrodžius. 1912 m. Luisas-Ulisas Chopardas (Louis-Ulysse Chopard) nusprendė keliauti per Lenkiją ir Vengriją į Šiaurę, tam, kad užkariautų naujas rinkas. Galiausiai jis pasiekė net ir Rusiją. Kelionė buvo tokia sėkminga, kad užsakymu skaičius sparčiai išaugo. Laikrodžių tikslumas, kokybė ir išskirtinis dizainas padėjo Chopardui tapti žinomu laikrodžių gamintoju. 1960 m. pradžioje Paulis Andre, Chopardo anūkas, nusprendė, kad visą dėmesį ir gamybą reikia sutelkti į juvelyrinių laikrodžių gamybą, kurių rinkoje dar nebuvo. Jis susipažino su Scheufele, vokiečių kompanijos „Eszeha watches" valdytoju, kuris jau 1963 m. nupirko Chopard kompaniją, pasižadėjęs išlaikyti kokybę ir tradicijas žinomos kompanijos. Nuo to laiko Choprad kompanija sėkmingai augo užimdama vis naujas rinkas. 1977 m. buvo pristatyta kolekcija „Happy Diamonds", sulaukusi didžiulės sėkmės, o 1990 m. buvo sukurtas laikrodis „Casmir" ir prabrangių papuošalų kolekcija. Pirmieji kvepalai „Casmir" pasaulį išvydo kitais metais, po „Casmir" kolekcijos pristatymo. Nuolat siekti tobulumo, kurį atspindi kokybė, unikalaus dizaino – tai Chopard kompanijos filosofija.

Chopard Madness Eau de Parfum

Kvapas Madness traukia tarsi magnetas ir nepalieka abejingų. Nuostabios formos flakone slypi išties prabangūs kvepalai. „Daugiabriaunis" aromatas Madness kaip ir prašmatnūs Chopard laikrodžiai iš baltojo aukso su tviskančiais briliantais paverčia kiekvieną moterį žvaigžde.

Sudedamosios dalys
Rausvieji pipirai, ličiai, kinrožės, cukraus vata, rožės, juodoji dalbergija.

Kvapas
Žadinantis geismą, tinkantis kvėpintis dieną ir vakare, romantiškas.

Chopard Pink Diamond Eau de Toilette

CHOPARD sukurti kvepalai Wish Pink Diamond keri nuostabiu vaisių kvapu, supintu iš mandarinų, kriaušių, rožių, akantų, abrikosų, frezijų, ambros, santalų ir muskuso dvelksmo. Šie kvepalai galėtų būti nepaprasta dovana bet kokia proga.

Sudedamosios dalys
Mandarinai, kriaušės, rožės, akantai, abrikosai, frezijos, ambra, santalai, muskusas.

Kvapas
Teikiantis energijos, žadinantis spontaniškumą.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Ekonomika (5)    Civilinė sauga (7)    Mokslininkai (2)    Paukščių gripas (21)    Amerikos lietuviai (7)    Savivaldybių rinkimai 2007 (9)    Prekės ir paslaugos buičiai (2)    Gatvės šokiai (5)    Interneto komentarai (2)    Avinas (7)    Reinkarnacija (6)    Kompiuterio ergonomika (8)    Medžioklė (63)    Helouvynas (7)    Kitos šventės (7)    Programavimas (20)    Mergelė (7)    Žuvininkystė (2)    Pankiškos muzikos grupės (15)    Imtynės (29)    Teatrai (21)    Breakdance (4)    Pagalba ir prevencija (124)    Zigmas Vaišvila (10)    Mokykla be narkotikų (20)    Korupcija (22)    Hakeriai (273)    Jautis (2)    Kino kritika (10)    Leo LT (12)    Nealkoholiniai gėrimai (12)    Šamanai (7)    Kvepalai (10)    Liberalų sąjūdis (5)    Mistika (446)    Auklėjimas (7)    Augalai (8)    Kelionių įspūdžiai (26)    Jautis (7)    Variakojis (11)    Istorija (154)    Sodininkystė (22)    Taksas (2)    Šokoladas (10)    Romas Kalanta (4)    Nešiojami kompiuteriai (12)    Gimimo diena (3)    Vandenis (7)    Parapsichologai (7)    Britų trumpaplaukės katės (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!