LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (14 dalis) Christian Lacroix

Christian Lacroix

Christian Lacroix – vienas žymiausių prancūzų dizainerių. Šio dizainerio sukurtus drabužius lengva pažinti dėl neįprastų sprendimų, ryškių atspalvių ir netikėtų spalvų derinių. Dizaineris Christian Lacroix gimė 1951 m. mažame miestelyje pietų Prancūzijoje. Dar vaikystėje, kai jo paklausė, kuo norėtų tapti užaugęs, jis atsakė, jog norėtų būti „Christian'u Dior'u". Nuo 1970 m. iki 1972 m. studijavo Paul Valery universitete. 1974 m. Christian Lacroix vedė Francoise Rosenthiel. Savo karjerą pradėjo nuo žurnalisto, rašančio apie madas ir stilių, ir netikėtai 1978 m. buvo pakviestas į mados namus Hermes dirbti dizainerio asistentu. Vėliau perėjo į Jean Patou mados namus, kuriuose buvo paskirtas ne asistentu, o jau dizaineriu. Galiausiai Christian Lacroix 1987 m. nusprendė palikti Jean Patou mados namus ir atidaryti savo nuosavus. Mados namai Christian Lacroix tapo pirmuoju haute couture salonu, atidarytu Paryžiuje per paskutiniuosius dvidešimt metų. 1989 m. dizaineris pristatė pirmąją рre-a-рorter kolekciją, o 1990 m. pasirodė pirmieji dizainerio kvepalai „C'est La Vie", kurių pristatymas sukėlė šurmulį mados pasaulyje. Christian Lacroix kvepalų linija „Tumulte" – dizainerio kvepalų kolekcijos brangakmenis. Prabangūs šios linijos kvepalai tarsi dizainerio vertybių išraiška. Moteriškų kvepalų „Tumulte" skaisčiai raudonos spalvos buteliuke, simbolizuojančiame amžiną meilę, slypi spalvingas ir kerintis gėlių kvapas, o vyrams skirtų kvepalų „Tumulte" aromatas tarsi gaivus vėjo gūsis.

Christian Lacroix Tumulte Eau de Parfum

Skaisčiai raudona kvepalų Tumulte buteliuko spalva neabejotinai simbolizuoja amžiną meilę. Tai spalvingas ir kerintis gėlių kvapas įkūnijantis visa, kas yra geriausia gyvenime. Prabangus ir kartu paslaptingas bei romantiškas Tumulte aromatas tarsi kviečia pasinerti į nuotykių, naujų pažinčių ir pagundų kupiną gyvenimo sūkurį.

Sudedamosios dalys
Mandarinai, frezijos, rožių vanduo, blyškieji vilkdalgiai, rožės, heliotropai, tongapupės, pačiuliai.

Kvapas
Žavus, „vibruojantis", prabangus.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Lietuvoje (16)    Šventieji (10)    Politika (26)    Skamp (16)    Tibetas (10)    Britų trumpaplaukės katės (2)    Dalia Grybauskaitė (16)    Imtynės (29)    Drakonai (36)    Aviacija (38)    Viktor Uspaskich (61)    Fizika (11)    Atmintis (4)    Mobilūs ryšiai (193)    Kreditai (2)    Proza (157)    Vokiečių aviganis (2)    Sportiniai šokiai (2)    Lietuvoje (5)    Opijatai (13)    Lietuvos istorija (110)    Stilius (86)    Krišnaizmas (3)    Laivyba (17)    Hobi (106)    Krikščionybė (135)    Draudimas (7)    Likeris (2)    Melagių diena (3)    Grybai (3)    Programavimas (20)    Mokėjimo kortelės (7)    Istorija (154)    Gaisrininkai (7)    Automobiliai (41)    IT parodos (10)    Lietuva (2)    Kelionių įspūdžiai (26)    Tiškevičiai (18)    Komunikacija (166)    Teisėtvarka (24)    Viešnia iš ateities (2)    Kvepalai (10)    Ekonomika (5)    Užgavėnes (9)    Labradoras (2)    Žiniasklaida (108)    Politologija (64)    Leo LT (12)    Rinkimai (23)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!