LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (16 dalis) Clarins

Clarins

Clarins kompanija buvo įkurta 1954 m. Prancūzų kosmetikos koncerno Clarins steigėjas ir prezidentas yra Jacques Courtin-Clarins. „Kompanija Clarins siūlo realius rezultatus, o ne pažadus apie stebūklus", - teigia Jacques Courtin-Clarins. Jau daugiau nei penkiasdešimt metų kosmetikos koncernas Clarins gamina viso pasaulio moterims švelnias, bet efektyvias odos priežiūros priemones, kurių pagrindinės sudedamosios dalys yra augalų ekstraktai. Dėka naujausių technologijų ir naturalių ingridientų naudojant Clarins kosmetiką Jūsų oda taps tokia, apie kokią tik svajojot. Kompanija Clarins remdamasi ilgamete darbo patirtimi grožio institutuose, nuo 1968 m. kuria odos priežiūros priemones, skirtas naudoti namuose ir siūlo platų spektrą kosmetikos gaminių, skirtų odos priežiūrai bei patenkinančių, net įnoringiausių klienčių poreikius. Kompanija Clarins garsėja kosmetikos linijomis, skirtomis veido ir kūno priežiūrai, priemonėmis nuo saulės, dekoratyvine kosmetika, vyrams skirta kosmetika ir parfumerija.

Clarins Eau Dynamisante (Collector 2006)

Nuostabus kvapas – nuostabus pojūtis! Tai išties unikalūs kūno kvepalai – pirmieji, puoselėjantys odą. Sudėtyje esantis augalų ekstraktas drėkina, švelnina ir tonizuoja visą kūną. Gaivinamo Eau Dynamisante kvapo antplūdžiui tiesiog neįmanoma atsispirti! Tinka naudoti visus metus – bet kuriuo jų laiku.

Pranašumai
Subtiliai kvepia, nuostabiai gaivina ir suteikia malonų pojūtį.
Stangrina, tonizuoja ir gaivina odos paviršių.
Drėkina ir švelnina odą.

Naudojimas
Purkškite visą kūną ryte, po treniruotės arba bet kuriuo dienos metu.
Sudėtyje nėra saulei jautrių medžiagų, todėl šiuos kvepalus saugu naudoti šviečiant saulei.

Clarins Invigorating Fragrance

Nuostabus kvapas – nuostabus pojūtis! Tai išties unikalūs kūno kvepalai – pirmieji, puoselėjantys odą. Sudėtyje esantis augalų ekstraktas drėkina, švelnina ir tonizuoja visą kūną. Gaivinamo Eau Dynamisante kvapo antplūdžiui tiesiog neįmanoma atsispirti! Tinka naudoti visus metus – bet kuriuo jų laiku.

Pranašumai
Subtiliai kvepia, nuostabiai gaivina ir suteikia malonų pojūtį.
Stangrina, tonizuoja ir gaivina odos paviršių.
Drėkina ir švelnina odą.

Naudojimas
Purkškite visą kūną ryte, po treniruotės arba bet kuriuo dienos metu.
Nuostabus natūralus Eau Dynamisante kvapas puikiai derės su kitų Jūsų naudojamų kvepalų kvapu.
Sudėtyje nėra saulei jautrių medžiagų, todėl šiuos kvepalus saugu naudoti šviečiant saulei.

Naujovė. Įrodyta, jog visi kvepaluose Eau Dynamisante esantys eteriniai aliejai puoselėja odą. Be to, kad kvepalai būtų dar veiksmingesni, į jų sudėtį CLARINS specialistai įtraukė bekvapių augalų ekstraktų: alavijų, ženšenių ir inkaruočių.

Clarins Par Amour Eau de Parfum

Moterims patinka CLARINS, nes CLARINS myli jas, stengiasi išgirti jų norus ir gerbia. Ir viską daro su didele meile. Par Amour – tai pirmieji CLARINS kvepalai. Kvepalai, kurių vardas atspindi visus šios kompanijos įsitikinimus. Argi būtų įmanoma sukurti kvepalus moterims negalvojant apie jaunystės įsikūnijimą, šių dienų dukteris – tas, kurios yra mūsų ateitis, kurios kurs rytdienos pasaulį? Nuostabiame širdies formos flakone slypintys Par Amour išreiškia CLARINS meilę. Jų kvapas elegantiškas ir stulbinantis, nes Par Amour – tai tikra meilė.

Sudedamosios dalys
Pipirai, juodieji serbentai, rožės, santalai.

Kvapas
Aistringas ir elegantiškas.

Clarins Par Amour Toujours Eau de Toilette

Ir savo antruosius kvepalus CLARINS sukūrė toms, kurios vis dar auga ir turi visas teises naudotis savo amžiaus teikiamais pranašumais. Par Amour Toujours skirti visoms dukroms – jų pirmai pažinčiai su kvepalų pasauliu. Par Amour ir Par Amour Toujours sukurti visoms moterims, jie nėra skirti tik dukroms ar tik mamoms. Galbūt moterims labiau patiktų Par Amour Toujours, mergaitėms – Par Amour, o kai kurios jų galbūt norėtų kvėpintis abejais. Par Amour Toujours pasakoja istoriją apie meilę. Flakonas turi širdies formos purkštuką – rožių pumpurų spalvos, kvepalai taip pat rausvos spalvos – tai reiškia, jog meilė yra brangakmenis, tačiau iš kitų brangakmenių skiriasi tuo, jog yra gyva. Pakuotę puošiantis rausvos spalvos – gaivios ir spindinčios, tokios, kokia patinka visoms mergaitėms – žiedais apsipylęs medis yra gyvenimo simbolis, o gyvenimą suteikia meilė. Par Amour Toujours žadina džiaugsmą, nes sukurti su meile.

Sudedamosios dalys
Rožės, pipirai, juodųjų serbentų pumpurai, rausvieji greipfrutai, avietės.

Kvapas
Gaivinantis, teikiantis džiaugsmą ir žadinantis jausmus.

Clarins Rebalancing Fragrance

Tai išties unikalūs kūno kvepalai – puoselėjantys odą. Sudėtyje esantys eteriniai aliejai ir augalų ekstraktai drėkina, švelnina ir tonizuoja visą kūną. Kedras, florenciniai vilkdalgiai ir melsvasis stirakas mažina emocinę įtampą, suteikia energijos. Šių kvepalų gaivinamo kvapo antplūdžiui tiesiog neįmanoma atsispirti! Tinka naudoti visus metus – bet kuriuo jų laiku.

Pranašumai
Mažina emocinę įtampą, subtiliai kvepia, nuostabiai gaivina ir suteikia malonų pojūtį.
Stangrina, tonizuoja ir gaivina odos paviršių.
Drėkina ir švelnina odą.
Dėl sudėtyje esančio ekvadorinio sarsaparilio veikia raminamai ir atpalaiduojamai.

Naudojimas
Naudokite ryte, po treniruotės arba bet kuriuo dienos metu.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Sodininkystė (22)    Ožiaragis (7)    Siemens (6)    Garso sistemos (15)    Kino kritika (10)    Mada (4)    Sportas (180)    Geologija (20)    Vokiečių aviganis (2)    Televizoriai (2)    Telekomunikacijos (188)    Grupės (81)    Runkeliai (18)    Motociklai (12)    Shotokan (11)    Šokiai (56)    Grybai (3)    Bendruomenės (158)    Miniatiūros (7)    Vampyrai (9)    Baikeriai (8)    Teisė (61)    Nokia (24)    Žvejyba (30)    Grožio salonai (6)    Švietimas (1281)    Prevencija (14)    Prezidento rinkimai 2009 (12)    Atleidimas (4)    Parašiutizmas (15)    Statyba (29)    Dailė (34)    Moters diena (4)    Kazimiera Prunskienė (13)    Elektroninės muzikos grupės (3)    Jautis (2)    Filosofija (326)    Nealkoholiniai gėrimai (12)    Domenai (11)    Vaistai (15)    Pavydas (5)    Vadyba (89)    Avinas (7)    Žmogaus klonavimas (2)    Lietuvoje (43)    Partijos (41)    Aukštasis mokslas (13)    Kalėdos (12)    Prezidento rinkimai (6)    Žuvininkystė (2)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!