LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (18 dalis) Dana

Dana

Kompanija „Dana Classic Fragrances" buvo įkurta dar 1932 – aisiais Ispanijoje. Tais pačiais metais pasaulį išvydo ir pirmasis „Dana Classic Fragrances" kvapas „Tabu". Klasika tapę kvepalai tik pasirodę netrukus išgarsėjo dėka drąsių reklaminių plakatų, kurie tiesiog nepaliko abejingų. Daugelis piktinosi plakatuose išvydę aistrai atsidavusius apsinuoginusį vyrą ir moterį, o reklaminis kvepalų šūkis, kuris skelbė: „Apkaltinkite kvapą Tabu", dar labiau pakurstė kalbas. Visa „Tabu" reklaminė kampanija įkūnijo pagrindinę mintį: „Galvojate, kad tai Jūsų kaltė, jog suartėjote taip greit ir leidote žaviam nepažįstamajam per daug? Nesikankinkite! Tiesiog suverskite kaltę kvapui Tabu!". Nors ir rizikuodama, „Dana Classic Fragrances" nepabūgo tokio drąsaus žingsnio ir nepaisydama tiems laikams būdingo konservatyvaus požiūrio, išdrįso šokiruoti visuomenę ir išsiskirti iš kitų to meto kvepalus gaminančių kompanijų. Kvepalai „Tabu", „Ambush", „Canoe", „Chantilly", „Love's Baby Soft", „English Leather" – tai tik maža dalis kvepalų, kurie išvydo pasaulį dėka „Dana Classic Fragrances" ir užkariavo klasikinių kvapų gerbėjų širdis.

Dana Chantilly Eau de Toilette

Kvapą Chantilly, pirmą kartą pasirodžiusį dar 1941 – aisiais, sukūrė parfumeris Paul Parquet. Svajingas ir moteriškas kvapas Chantilly - lyg prancūziški nėriniai. Užburia ir nepaliaujamai žavi.

Sudedamosios dalys
Egzotiški vaisiai, apelsinmedžio žiedų aliejus (neroli), bergamotės, citrinos, prieskoniai, gvazdikai, jazminai, kvapiosios kanangos, rožės, apelsinų žiedai, oda, tongapupės, muskusas, sodinės briedragės, benzoinis stirakas, vanilė, santalai.

Kvapas
Svajingas, moteriškas, žavus.

Dana Tabu Eau de Toilette

Kvapas Tabu tarsi uždraustas vaisius. Kiekviename žingsnyje provokuoja, gundo ir intriguoja. Pirmą kartą pasirodęs dar 1932 – aisiais kvapas Tabu sukurtas, kad sužadintų jausmus ir skirtas moterims, jaučiančioms slaptą aistrą gyvenimui. Galvojate, kad tai Jūsų kaltė, jog suartėjote taip greit ir leidote žaviam nepažįstamajam per daug? Nesikankinkite! Tiesiog suverskite kaltę kvapui Tabu!

Sudedamosios dalys
Bergamotės, kalendros, apelsinmedžio žiedų aliejus (neroli), apelsinai, prieskoniai, gvazdikėlių aliejus, jazminai, narcizai, rožės, kvapiosios kanangos, ambra, benzoinis stirakas, kedras, civetų sekretas, samanos, muskusas, pačiuliai, santalai, kvapieji auksabarzdžiai.

Kvapas
Intriguojantis, žadinantis jausmus ir provokuojantis.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Hakeriai (273)    Soliariumai (5)    Foje (3)    Kaziuko mugė (3)    Narkotikai (97)    Nacionaldarbininkų Sąjūdis (2)    Ekologiškas maistas (2)    Ekologija (15)    Knygos (23)    Moterims (34)    Prezidento rinkimai 2009 (12)    Lietuvos istorija (110)    Vox Populi (14)    Subkultūros (99)    Atviras kodas (23)    Škotų aviganis (3)    Grupės (81)    Aukštasis mokslas (13)    Kokainas (6)    Valstiečių sąjunga (2)    Viktor Uspaskich (61)    Žala sveikatai (16)    Windows (7)    Pedagogika (21)    Apskaita (15)    Bildukai (3)    Meninė gimnastika (14)    Stomatologija (6)    Mobilūs ryšiai (193)    Akvariumai (58)    Joga (56)    Samsung (3)    „Lietuvos” kino teatras (13)    Sportas (8)    Procesoriai (28)    Kelionių įspūdžiai (26)    Ekologinis ūkis (2)    Jautis (7)    Stilius (86)    Vorai (2)    Interneto dienoraščiai (2)    Filatelija (11)    Kompiuterių virusai (52)    Spauda (3)    Fantastika (21)    Bučiniai (31)    Geografija (22)    Mokėjimo kortelės (7)    Krašto apsauga (27)    „Laisvės kryžkelės“ (10)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!