LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (19 dalis) David Beckham

David Beckham

Futbolo žvaigždė Deividas Bekhemas (David Beckham) daro neįtikėtiną poveikį moterims ir yra vienas garsiausių pasaulio sportininkų. Deividas Bekhemas, kurio pilnas vardas yra Deividas Robertas Joseph'as Beckhamas, gimė 1975 metų gegužės 2 dieną, Londone, Leytonstoune. Žinomas ne tik dėl savo žaidimo, bet dėl gyvenimo stiliaus, ypatingo žiniasklaidos dėmesio, vedybų su „Spice Girls" vokaliste Victoria Beckham. Dar 1989 metais Deividas Bekhemas pasirašė sutartį su „Manchester United". Su Mančesterio klubu Deividas Bekhemas šešis kartus tapo „Premier League" čempionu, du kartus laimėjo FA taurę, o 1999 metais tapo UEFA Čempionų Lygos čempionu. Nuo 2003 m. žaidėją įsigijo Madrido „Real" ir šiame klube jis sužaidė 81 rungtynes ir įmušė 8 įvarčius. 2007 m. liepą perėjo į Los Andželo "Galaxy". Deividas ir Viktorija Bekhamai būdami partneriais gyvenime ir net gi partneriais kvepalų versle yra pristatomi kaip pavyzdinė pora. David Beckham naujieji kvepalai jam ir jai buvo sukurti tam, kad perteikti bendro gyvenimo rafinuotumą, tarpusavio ryšį ir artumą. Tik Intimately Beckham kvepalai skirti vyrams ir Intimately Beckham kvepalai skirti moterims gali taip Jus suartinti...

David Beckham Intimately Beckham Women Eau de Toilette

Moterims skirti kvepalai Intimately įkūnija Viktoriją – tokią, kokią pažįsta tik jos artimiausi žmonės. Daugiaspalvis aromatas spinduliuoja eleganciją ir intymumą, žadina pasitikėjimą savimi ir įkvepia. Briaunotas flakonas krištolo skaidrumo dangteliu mėgdžioja savo vyrišką partnerį, bet yra subtiliai rafinuotas ir moteriškas, simbolizuoja intymumą ir prabangą. Pakuotę puošia Deivido ir Viktorijos monograma.

Sudedamosios dalys
Bergamotės, lelijos, kvapiosios tuberozos, apelsinų žiedai, vanilė, rožių žiedlapiai, santalai, muskusas.

Kvapas
Elegantiškas, intymus, įkvepiantis pasitikėjimą savimi.

David Beckham Intimately Night Eau de Toilette

Moterims skirtas kvapas Intimately Night spinduliuoja intymumą ir įkūnija kvepalų – priemonės žadinti seksualinį potraukį – fenomeną. Sukurtas, kad perteiktų bendro gyvenimo rafinuotumą, tarpusavio ryšį, artumą ir primintų mums, koks galingas gali būti kvapas žadinantis geismą. Tik Intimately Night kvapas skirtas vyrams ir Intimately Night kvapas skirtas moterims gali taip Jus suartinti...

Sudedamosios dalys
Mandarinai, bergamotės, cinamonas, lelijos, tuberozos, apelsinų žiedai, kvapnusis gvazdikmedis, santalai, pačiuliai, vanilė, tongapupės, miramedžiai.

Kvapas
Žadinantis jausmus ir geismą, prašmatnus.

David Beckham Signature Eau de Toilette

Elegantiška ir žavi Viktorija yra mados pasaulio ambasadorė ir stiliaus simbolis. Pagundos kupinas rytietiškas, vaisių ir gėlių kvapas „Beckham Signature" įkūnija jos įgimtą mados jausmą, rafinuotą stiprybę ir moteriškumą. Pirmiausia užplūsta saldus anyžių žiedų ir cukruotų obuolių kvapas. Po to išsiskleidžia gundanti gėlių - egzotinių orchidėjų ir heliotropų - kvapų puokštė, kurią nuostabiai papildo šiltas vanilės dvelksmas.Šią nuostabią kvapų puokštę vainikuojantis geismą žadinantis pačiulių, ambros ir muskuso dvelksmas suteikia elegantiško rafinuotumo, kuris yra neatsiejama Viktorijos Beckham stiliaus dalis.

Sudedamosios dalys
Anyžiai, cukruoti obuoliai, egzotinės orchidėjos, heliotropai, vanilė, pačiuliai, ambra, muskusas.

Kvapas
Viliojantis, žadinantis jausmus, aistringas.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Automobiliai (41)    Tamplierių ordinas (7)    Parapsichologija (22)    Vytautas Bogušis (12)    Mazda (2)    Atmintis (4)    Kitos šventės (7)    Šokoladas (10)    Rokeriai (3)    Skolininkai (12)    Sportas (180)    Žuvininkystė (2)    Elektronika (8)    Euro naujienos (2)    Internetas (184)    Delfinologija (4)    Operacinės sistemos (50)    Valdas Adamkus (11)    TV3 (4)    Mokykla be narkotikų (20)    Feng šui (7)    Policija (2)    Shidokan (3)    Šventasis Pranciškus (3)    Katalikybė (49)    Joninės (6)    Maudymosi kostiumėliai (7)    Vynas (16)    LICS (17)    Skirmantas Valiulis (32)    Amerikos lietuviai (7)    Žindymas (14)    Drakonai (36)    Pankiškos muzikos grupės (15)    Liūtas (7)    Jautis (7)    Grybai (3)    Gyvenimo džiaugsmas (2)    Parašiutizmas (15)    Dalia Grybauskaitė (16)    Klaviatūros (11)    Namų vaizdo technika (2)    Runkeliai (18)    Sveikinimai Naujųjų metų proga (5)    Lietuvoje (16)    Helouvynas (7)    Dažasvydis (3)    Taksas (2)    Prokuratūra (4)    Krizė (59)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!