LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
Akimirkos sentencija
"Dieve, duok man kantrybės, kad nesipriešinčiau tam, ko negaliu pakeisti, drąsos - kad pakeisčiau tą, ką galiu, ir išminties - kad visada sugebėčiau viena nuo kita atskirti."
Kurtas Vonegutas
Draugai
Matulaičio bažnyčia
Lietuvių Tautinio Jaunimo Sąjunga
Tautinės krypties portalas
Etninės kultūros erdvė
Biržų krašto naujienos
Slaptai.lt - unikalus leidinys
Lietuvių sąjunga „Tauta ir Tėvynė“
Lietuvos žaliųjų judėjimas
Žaliosios minties laikraštis
Istorijos puslapiai
Receptai, patiekalai, kulinarija.
Skanus.lt
Reklama
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (23 dalis) DKNY

DKNY

DONNA KARAN gimė 1948 metų spalio 2 dieną Manheteno pakraštyje. Jos tėvas buvo siuvėjas, o motina Helen dirbo manekene, todėl Donnai mados pasaulis buvo savaime suprantamas. Dar būdama mergaitė ji pradėjo piešti ištisas kolekcijas. Tai buvo jos mėgstamas žaidimas. 1985 metų rudenį, po pirmosios DONNA KARAN kolekcijos pristatymo spauda ir pirkėjai buvo vieningi – Donna Karan ryžtingai žengia į Mados istoriją siūlydama galingą, švarų ir novatorišką požiūrį. „DONNA KARAN COLLECTION" tapo Amerikos bestseleriu. Vos per kelis metus iš nedidelės atelje namų svetainėje, kuri buvo perdaryta į cechą, Donnos pirmagimis virto į visame pasaulyje žinomą "DONNA KARAN NEW YORK COMPANY".

DKNY Be Delicious Woman Eau de Parfum

Šiuolaikiška jausmų šventė! Šie įdomūs kvepalai, glūdintys obuolio formos flakone iš žvilgančio metalo ir stiklo, kvepia obuoliais, rafinuotai dvelkia egzotiškomis gėlėmis ir skleidžia geismą žadinantį medienos kvapą. Kaip ir juos sukurti įkvėpęs miestas, Be Delicious pakyli dvasią ir aukština savitumą.

Sudedamosios dalys
Amerikiniai obuoliai, agurkai, greipfrutai, magnolijos, tuberozos, pakalnutės, rožės, žibuoklės, santalai, baltoji ambra.

Kvapas
Išlaisvinantis, gaivinantis, unikalus.

DKNY Delicious Night Eau de Parfum

Kvapas Delicious Night atspindi naktinio Niujorko dvasią. Jame vykstančias linksmybes ir nuotykius, ore tvyrančias emocijas ir paslaptis – visa tai taip traukia, jog sunku atsispirti. Skirti jaunoms merginoms, dievinančioms pašėlusius vakarėlius ir prabangą. Šį kvapą sukūrė parfumerė Trudi Loren kartu su kitais parfumeriais iš IFF. Kvapui Delicious Night tiesiog sunku atsispirti: jis toks nepaprastai kerintis, gundantis, užburiantis ir šiek tiek paslaptingas. Pajuskite naktinio Niujorko dvasę...!

Sudedamosios dalys
Purpurinės frezijos, šaldyti greipfruitai, imbierai, gervuogės, naktinės orchidėjos, jazminai, vilkdalgiai, ambra, bosvelijos, miramedžio ekstraktas, pačiuliai, kvapieji auksabarzdžiai.

Kvapas
Viliojantis, užburiantis, „kibirkščiuojantis".

DKNY Red Delicious Eau de Parfum

DKNY pristato dar vieną pagundos pliūpsnį. Šie itin vykusį pavadinimą turintys seksualūs kvepalai truputį „drąsesni", truputį labiau viliojantys – tokie, kokiems tiesiog neįmanoma atsispirti. Iš pradžių juntamas viliojantis šampano dvelksmas, sumišęs su egzotišku ličių kvapu, ir miško aviečių kvapas, žaismingai susiliejantis su traškių obuolių kvapų. Po to kartu pasklinda sodrus rožių ir nuo lietaus šlapių žibuoklių žiedlapių kvapas, pereinantis į geismą žadinantį vanilės ankščių, šiltą pačiulių ir ambros dvelksmą. Ir viską vainikuoja ne mažiau geismą žadinantis odos kvapas bei švelnus saldus aviečių „bučinys".

Sudedamosios dalys
Šampanas, ličiai, miško ir sodo avietės, obuoliai, rožės, vanilės ankštys, pačiuliai, ambra.

Kvapas
Gundantis, seksualus, nepaprastai „skanus".

DKNY Charmingly Delicious Eau de Toilette

DKNY pristato dar vieną pagundos pliūpsnį. Red Delicious Charmingly Delicious – tai vasarai skirtas ribotos serijos kvapas su miela dovanėle (pakabuku mobiliam telefonui), kuris papildo anksčiau pasirodžiusius DKNY kvepalus Red Delicious. Kvapas Red Delicious Charmingly Delicious tarsi vasariškas kokteilis, sukurtas iš traškių obuolių, raudonų vaisių, vanilės, sodrių rožių ir nuo lietaus šlapių žibuoklių. Pajuskite vasaros aromatą, kuriam tiesiog neįmanoma atsispirti.

Sudedamosios dalys
Obuoliai, vanilė, raudoni vaisiai, rožės, žibuoklės.

Kvapas
Nepaprastai „skanus", gundantis, seksualus.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Rinkimai (23)    SSL sertifikatai (6)    Viešieji ryšiai (20)    Paukščiai (5)    Žvejyba (30)    Vandens slidės (2)    TELE-2 (7)    Turizmo agentūros (10)    Chemija (5)    Nealkoholiniai gėrimai (12)    Šventasis Antanas (2)    Meilė (138)    Vilius Navickas (2)    Kelionių įspūdžiai (26)    Pagalba ir prevencija (124)    Kreditai (2)    Interjero dizainas (13)    Windows (7)    Kelionių pasiūlymai (7)    Gaisrininkai (7)    Sportas (8)    Vadyba (89)    Specialiosios tarnybos (36)    Teatrai (21)    Jausmai (27)    Islamas (31)    Darbo partija (4)    Dalia Grybauskaitė (16)    Pagonybė (3)    Kaukazo aviganis (2)    Klubai (5)    Stilius (86)    Logistika (12)    Hobi (106)    Stalo žaidimai (7)    Sportas (180)    Eurointegracija (5)    Seimo rinkimai 2004 (3)    Prevencija (14)    Roko muzikos grupės (10)    Fizika (11)    Šaudymas iš lanko (2)    Renginiai (31)    Katalikybė (49)    Programos (61)    Garso ir vaizdo technika (2)    Švietimas (1281)    Jurga Ivanauskaitė (17)    Go-go (10)    Sveikinimai Naujųjų metų proga (5)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!