LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (25 dalis) Ed Hardy

Ed Hardy

Prekės ženklą „Ed Hardy", pavadintą tatuiruočių krikštatėvio Don Ed Hardy garbei, sukūrė ir 2004 m. pasauliui pristatė žymus ir charizmatiškas dizaineris Christian Audigier, kuris garsėja neįtikėtina naujų mados krypčių nuojauta. Dėka Christian Audigier per trumpą laiką prekės ženklas „Ed Hardy" nepaprastai išpopuliarėjo, daugelis žvaigždžių, žinomų sportininkų, aktorių, dainininkų susižavėjo „Ed Hardy". Žymus dizaineris Don Ed Hardy gimė Prancūzijoje. Dizainerio karjerą jis pradėjo būdamas 14 metų ir pirmąją kolekciją sukūrė prekės ženklui „MacKeen Jeans". Tuo metu jo įkvėpimo šaltiniu tapo mylimiausia jo grupė „Rolling Stones". Nepaisant jauno amžiaus Christian Audigier pagrindines kolekcijas „MacKeen Jeans" kurdavo be kitų pagalbos. „Aš prisimenu keliones. Tokijas, Paryžius ir galiausiai Niujorkas, kuris man ypatingai įsiminė ir aš nusprendžiau grįžti į Niujorką bei pradėti savo veiklą", - teigė Audigier. Jis kūrė tokiems prekės ženklams kaip „Guess", „Fiorucci", „Bisou Bisou", „Levi's", „Diesel" ir kt. Netrukus žiniasklaida dizainerį Christian Audigier praminė naujuoju „džinsų karaliumi". Nepaisant pasisekimo Niujorke, dizaineris vis dėl to nusprendė viską mesti ir išvykti. Vieną žiemos vakarą žiūrėdamas televizorių susidomėjo pasakojimu apie nepaprasto grožio Bali salą ir įsigeidė ją pamatyti. Apsigyvenęs Bali saloje jis toliau kūrė, bet vieną dieną sugrįžo į JAV. Tik dabar pasirinko ne Niujorką, o Los Andželą. „Los Andželas tapo nauju išbandymu man", - teigia dizaineris. Būtent čia jis nusprendė kartu su „tatuiruočių karaliumi" Don Ed Hardy užsiimti nauja veikla. „Don Ed Hardy yra geriausias ir man labai norėjosi padirbėti su legenda", - paaiškino apie savo sprendimą dizaineris. Iki susitikimo su dizaineriu Christian Audigier tatuiruočių meistras Don Ed Hardy neturėjo savo prekės ženklo ir net svajoti nesvajojo, kad per keletą metų jo vardo prekės ženklas taps toks populiarus. Pasak Christian Audigier sėkmė slypi bendradarbiavime, būtina turėti partnerį, nes vienam labai sunku pasiekti aukštumas mados pasaulyje. „Man pasisekė, kad sutikau Don Ed Hardy, manau, kad ir jis yra patenkintas mūsų bendru darbu", - teigia dizaineris. Pirmieji Ed Hardy kvepalai pasirodė 2008 - aisiais, tais pačiais metais pasaulį išvydo ir antrieji kvepalai „Love and Luck".

Ed Hardy Eau de Parfum

Garsaus dizainerio, tatuiruočių meistro Christiano Audigerio, išsiskiriančio charizmatiška asmenybe ir neįtikėtina naujų mados krypčių nuojauta, moterims skirtas kvapas dvelkia gėlėmis ir vaisiais. Išskirtinių ir seksualių kvepalų buteliuko ir pakuotės dizainas primena „crayzy-punk" stilių, o nuostabiai patrauklus aromatas tiesiog užburia.

Sudedamosios dalys
Mangai, obuoliai, laukinės žemuogės, raudonieji greipfrutai, frezijos, liepžiedžiai, šilta ambra, tongapupės, vanilinis pudingas.

Kvapas
Vibruojantis, seksualus, skanus.

Ed Hardy Love & Luck Eau de Parfum

Meilė ir sėkmė kvepalų buteliuke. Intriguojantis kvapas įkvėptas Sakės, japonų kultūros ir azijietiškos mados. Jis tarsi svaiginantis eliksyras, kupinas gyvybės, spalvingas, sukurtas iš bergamočių, apelsinų, unikalios raudonosios Sakės, slyvų, nektarinų ir jazminų žiedų, kuriuos puikiai papildo rausvieji pipirai, muskusas, kedras, santalai ir pačiuliai.

Love & Luck – tai kvapas, verčiantis susimąstyti apie nenuspėjamą fortūną ir lydinčią sėkmę. Svaiginantis ir viliojantis aromatas, slypintis žaismingame kvepalų buteliuke su paslaptinga geiša, slepiančia užkoduotą žinutę: „Kiekvienam iš mūsų suteiktas svarbiausias dalykas gyvenime – šansas būti laimingu. O meilė ir sėkmė – tai svarbiausia, ką gali padovanoti gyvenimas!". Džiaukitės sėkme, vertinkite meilę ir jokiu būdu nepaleiskite fortūnos...

Sudedamosios dalys
Bergamotės, apelsinai, raudonoji Sakė, vyšnių žiedai, juodieji serbentai, rausvieji pipirai, nektarinai, jazminų žiedai, slyvos, muskusas, kedras, santalai, pačiuliai.

Kvapas
Svaiginantis, nuotaikingas, viliojantis.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    Įvaikinimas (3)    Britų trumpaplaukės katės (2)    Darbo partija (4)    Paieškos sistemos (14)    Konspiracija (2)    Airija (9)    Ekologija (15)    Opijatai (13)    Religija ir tikėjimai (315)    Krišnaizmas (3)    Geografija (22)    Melagių diena (3)    Lotynų kalba (11)    Kompiuterinis saugumas (43)    Imtynės (29)    Rasos (2)    Naujieji metai (12)    Ekologiškas maistas (2)    Kelionių organizatoriai (6)    Istorija (154)    Dieta (33)    Žiniasklaida (108)    Restoranai (5)    Teatrai (21)    Stomatologija (6)    Knygos (23)    Transportas (125)    Aikido (14)    Lietuvoje (16)    Prancūzų buldogas (2)    Procesoriai (28)    Specialiosios tarnybos (36)    Prezidento rinkimai 2009 (12)    Spauda (3)    Pagalba ir prevencija (124)    Apskaita (15)    Šatrija (4)    Vilius Navickas (2)    Jautis (7)    Go-go (10)    Helouvynas (7)    Breakdance (4)    Proza (157)    Fizika (11)    Stalo žaidimai (7)    Lobiai (12)    Vytautas Landsbergis (6)    Kriptografija (3)    Katės (33)    Erotika (8)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!