LT   EN   RU  
2024 m. kovo 19 d., antradienis Straipsniai.lt - Teminis naujienų ir straipsnių katalogas
  Moteriški kvepalai
  Technologijos > Kompiuterinės technologijos > Kompiuteriniai žaidimai
Lankomumo reitingas Publikuota: 2010-06-14
Moteriškų kvepalų pirkimo gidas (26 dalis) Elizabeth Arden

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden gimė 1878 m. Kanadoje. Jaunystėje dirbdama medicinos sesele ji ypač domėjosi kremais ir jų savybėmis. Elizabeth Arden savo virtuvėje įkūrė kažką panaušaus į laboratoriją, kur ekspermentavo su įvairiomis medžiagomis. Toks Elizabeth Arden entuziazmas sukėlė didelį kaimynų nepasitenkinimą ypač dėl iš jos buto sklindančių kvapų. Būdama 30 m. Elizabeth Arden persikėlė į Niujorką. Du metus ji paskyrė kosmetikos gamybos tyrinėjimams, o 1910 m. atidarė savo saloną. Elizabeth Arden tam, kad išskirtų savo saloną iš kitų, kurių aplinkui buvo apstu, tiesiog nudažė salono duris ryškiai raudona spalva. Labai greitai kosmetikos gaminius, kuriuos siūlė Elizabeth Arden salone, ėmė naudoti aukštuomenės damos, palaipsniui tapusios pastoviomis klientėmis. Daugelyje sričių Elizabeth Arden aplenkė laiką. Elizabeth Arden vardą išgarsino šešėliai ir blakstienų tušas, kuriuos iki tol naudojo tik aktorės. Be to, ji iškėlė idėją, kad makiažas turi derėti prie aprangos, o ne prie plaukų spalvos, kaip anksčiau buvo manoma. Vienu iš svarbiausių Elizabeth Arden išradimų tapo vandeniui atsparus blakstienų tušas. Pirmi Elizabeth Arden kvepalai buvo sukurti 1922 m. Šiandien patys populiariausi yra: kvepalai „Red Door", kvepalai „Sunflowers", kvepalai „5th Avenue", kvepalai „Splendor" ir kvepalai „Green Tea".

Elizabeth Arden Beauty Eau de Parfum

Kiekviena moteris savaip graži, kiekviena moteris apdovanota ypatingais kerais: yra šiuolaikiškų moterų ir dievinančių klasiką, yra tokių, kurios mėgsta ledus, ir tokių, kurios klauso romansus. Visos jos nuostabios ir nepakartojamos. Kvapas Elizabeth Arden Beauty – tai dar vienas būdas moters grožiui pabrėžti ir tarsi atsakymas į klausimą, kas yra moters grožis.

Sudedamosios dalys
Vilkdalgiai, bergamotės, ryžių žiedai, orchidėjos, lelijos, imbieras, rabarbarai, lotosai, santalai, ambra, muskusas.

Kvapas
Žadinantis jausmus, moteriškas, puikiai tinka kvėpintis dieną.

Elizabeth Arden Blue Grass Eau de Parfum

Gaivų, lengvą kvapą Blue Grass Elizabeth Arden mados namai pirmą kartą pristatė dar 1934 m., o 1989 m. pasirodė atnaujinta šio kvapo versija. Kvepalus Blue Grass sukurti įkvėpė mėlynas Grasse'o dangus ir nuostabūs gėlių laukai.

Sudedamosios dalys
Apelsinų žiedai, levandos, bergamotės, prieskoniai, gvazdikai, kvapioji tuberoza, jazminai, rožės, narcizai, santalai, tongapupės, muskusas, melsvasis stirakas, kvapieji auksabarzdžiai, kedras.

Kvapas
Lengvas, gaivus, tinka kiekvienai dienai.

Elizabeth Arden Fifth Avenue Eau de Parfum

Dar vienas lemtingu penktuoju numeriu pažymėtas aromatas yra vienos iš mados istoriją formavusių damų Elizabeth Arden, kvepalus pradėjusios gaminti 1915-aisiais, mados namų palikimas. 1996-aisiais kvapą sukūrė parfumerė Ann Gottlieb. Šiame bulgariškų rožių, jazminų, žibuoklių, persikų, muskatų aromatų puokštėje atsispindi Manheteno prabangos simbolio - Penktosios aveniu dinamika. Kvepalai, tapę Elizabeth Arden simboliu, dešimt metų laikosi įvairiausių topų viršūnėse. Jų pavadinimas taip pat išskirtinis - tai pirmasis kartas, kai kvapas pakrikštytas gatvės, kurioje buvo atidarytas pirmasis „raudonųjų durų" (visi Arden salonai yra raudonomis durimis) salonas, pavadinimu.

Sudedamosios dalys
Alyvos, liepžiedžiai, magnolijos, mandarinai, bergamotės, bulgariškos rožės, jazminai, žibuoklės, kvapiosios kanangos, rožinės našlaitės, indinė tuberoza, persikai, tikrieji gvazdikai, kvapusis muskatmedis, ambra, muskusas, baltieji santalai, vilkdalgiai, vanilė.

Kvapas
Klasikinis, subtiliai prašmatnus, moteriškas.

Elizabeth Arden Green Tea Eau Parfumee

1999 - aisiais pirmą kartą pasirodžiusio kvapo Green Tea aromatas tiesiog užlieja kvapnia gaiva, pažadina jausmus ir suteikia energijos. Green Tea – tai kvapas, kuris iš naujo atskleidžia magiškas žaliosios arbatos galias ir nepaprastai žavi savo tyrumu.

Sudedamosios dalys
Kmynai, rabarbarai, citrinos, apelsinų žievelės, bergamotės, pipirmėtės, žalioji arbata, jazminai, gvazdikai, pankolis, salierai, sodinės briedragės, ambra, muskusas.

Kvapas
Gaivus, teikiantis energijos, žadinantis jausmus.

Elizabeth Arden Provocative Woman Eau de Parfum

Garsios aktorės Catherine Zeta-Jones grožis ir gundanti eisena įkvėpė mados namus Elizabeth Arden sukurti provokuojantį ir svaiginantį kvapą Provocative. Savimi pasitikinti ir kerinti, impulsyvi ir gundanti, neįtikėtinai seksuali – moteris, kuriai negali atsispirti joks vyras. Neatsitiktinai kvepalų Provocative reklaminis šūkis skelbia: „Men will melt!". Kvapas Provocative išties sustiprins kiekvienos šiais kvepalais pasikvėpinusios moters žavesį ir privers vyrus tiesiog ištirpti.

Sudedamosios dalys
Cidonijos, lotosai, imbieras, orchidėjos, papajų žiedai, rausvosios frezijos, baltasis smėlis, ambra, puskiparisiai.

Kvapas
Viliojantis, gundantis, svaiginantis.

Elizabeth Arden Red Door Eau de Toilette

Kvapas Red Door - tai raktas į gražų pasaulį, kuriame viešpatauja pasitikėjimas ir nuostabi savijauta. Tai simbolis stiprios moters noro siekti tobulybės. Atidariusi pirmąjį savo saloną ir norėdama, kad salonas išsiskirtų iš kitų, kurių aplinkui buvo apstu, Elizabeth Arden tiesiog nudažė salono duris ryškiai raudona spalva. Raudonos durys ir sėkmė, kurią jos atnešė, įkvėpė Elizabeth Arden sukurti kvapą Red Door. Klasikinį, neblėstančios šlovės aromatą, kuriame susilieja kvapiosios kanangos, raudonosios rožės, orchidėjos, jazminai, pakalnutės, Maroko apelsinų žiedai, frezijos, gvazdikai, sodinės briedragės, santalai ir kvapieji auksabarzdžiai.

Sudedamosios dalys
Kvapiosios kanangos, raudonosios rožės, orchidėjos, jazminai, pakalnutės, Maroko apelsinų žiedai, rausvasis gražuvis, frezijos, gvazdikai, laukinės našlaitės, sodinės briedragės, santalai, kvapieji auksabarzdžiai, medus.

Kvapas
Žadinantis jausmus, gėlių, romantiškas.

Elizabeth Arden Sunflowers Eau de Toilette

„Saulėgrąža simbolizuoja saulę, jos skleidžiamą šilumą ir gerovę. Ji geriausiai atspindi tai, kokiomis nori tapti šių laikų moterys: stipriomis, gražiomis, protingomis ir savimi pasitikinčiomis", - teigia mados namai Elizabeth Arden, neatsitiktinai pasirinkę 1993 – aisiais pasirodžiusiems kvepalams pavadinimą „Sunflowers" („Saulėgrąžos"). Tarsi banga puikios nuotaikos ir optimizmo Elizabeth Arden kvapas Sunflowers įkvepia džiaugtis kiekviena gyvenimo diena ir nepasiduoti liūdesiui. Sunflowers - tai stebuklingas aromatas įnešantis į gyvenimą daugiau šviesos.

Sudedamosios dalys
Bergamotės, melionai, persikai, kvepenės, jazminai, ciklamenai, santalai, samanos.

Kvapas
Nuotaikingas, „spinduliuojantis", žavus.

Elizabeth Arden True Love Eau de Toilette

Kvapas True Love – tarsi jausminga baltųjų gėlių, vaisių, žalumynų ir rytietiškų kvapų sąjunga. Ypatingi kvepalai, kurie šlovina romantiškos meilės teikiamą džiaugsmą. Įkūnija dviejų žmonių karštą ir tikrą meilę bei neblėstančius jausmus.

Sudedamosios dalys
Persikai, žalumynai, frezijos, abrikosai, pakalnutės, jazminai, florenciniai vilkdalgiai, heliotropai, kedras, santalai, ambra, vanilė.

Kvapas
Žadinantis jausmus, romantiškas, gėlių.

Straipsniai.lt

Griežtai draudžiama Straipsniai.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo. Cituojant būtina aiški nuoroda į Straipsniai.lt kaip informacijos šaltinį.

               

Komentuoti

Lankomumo reitingas

Diskusijos - aptarti forume

Versija spausdinimui - versija spausdinimui

Atgal













































































































































































Atsitiktinės gairės:    „Laisvės kryžkelės“ (10)    Siemens (6)    Švedija (9)    Internetas (184)    Liberalai demokratai (3)    Vilius Navickas (2)    Partijos (41)    Šventasis Kazimieras (2)    Kelionių organizatoriai (6)    Kelionių įspūdžiai (26)    Runkeliai (18)    Liemenėlės (3)    Aviacija (38)    Aukštasis mokslas (13)    Joninės (6)    Užsienyje (50)    Religija ir tikėjimai (315)    Foje (3)    Žuvininkystė (2)    Menas būti kartu (2)    Ištikimybė (4)    Lietuvoje (16)    Kačių veislės (25)    Arkliai (12)    Politikai (183)    Paieškos sistemos (14)    Erotiniai šokiai (23)    Žmogaus teisės (52)    Darbo partija (4)    Alus (22)    LICS (17)    Pasakos (60)    Domenai (11)    Katalikybė (49)    Ekologiškas maistas (2)    Žindymas (14)    Projektavimas (7)    Spiritizmas (4)    Astrologija (27)    Fantastika (21)    Islamas (31)    Dektinė (2)    Modemai (8)    Mama ir vaikas (48)    Šatrija (4)    Šventės (117)    „Lietuvos” kino teatras (13)    Amerikos lietuviai (7)    Bildukai (3)    Ekonomika (259)
1. Pietų Korėjos valdžia uždraudė nepilnamečiams žaisti kompiuterinius žaidimus naktimis
2. Internetiniame žaidime vaikams – seksualūs apatiniai ir „egzotiško“ įvaikio pirkimas
3. „Windows 7“ žaidimų mėgėjams: pliusai ir minusai
4. Kompiuterinių žaidimų entuziastai rinksis Kaune
5. Žaidimui "Žuvies kelionė" - prizas už netradicines viešųjų ryšių priemones
6. Baltijos šalių kompiuterinių žaidimų asai iš WCG finalo medalių neparsiveža
7. Nusipirkau pasaulį
8. Kaip apsaugoti savo akis žaidžiant kompiuteriu?
9. Vivisektorius. Žvėris viduje
10. Oddworld Inhabitants keičia profilį
   
 
     
Prisijunk prie gerbėjų rato Google Plus! Mūsų jau 500. Skelbk informaciją, dalinkis naujienomis. Būk matomas!